kızlar hepinize merhabalar 4 ay önce biriyle tanıştım kendisi ile aynı kültürdeniz kendisi memur bende bi şirkette sekreterlik yapıyorum ama kendisi bundan pek hazmetmiyo evleneceğim insanın memur haricinde başka bi işte çalışmasını istemem diyo gurur yapıyo ben de dedim ki madem yaptığım iş gururunu okşuyo bana müsade daha fazla devam edemem bu sefer de gitmeme izin vermiyo değer veriyo ama bi o kadar kıskanıyo siz ce nasıl bi yol izlemeliyım
[/QUOT]
neden istemiyormuş sen namusunla calıştıktan sonra ne iş yaptıgının nerde calıştıginı önemimi var malesef herkes memur olamıyor herkesin hayatı istedigi gibi yolunda gitmiyor
Ne gururu ya, 2. maaş garanti olsun diyor. Bu kadar naif olmayın.kızlar hepinize merhabalar 4 ay önce biriyle tanıştım kendisi ile aynı kültürdeniz kendisi memur bende bi şirkette sekreterlik yapıyorum ama kendisi bundan pek hazmetmiyo evleneceğim insanın memur haricinde başka bi işte çalışmasını istemem diyo gurur yapıyo ben de dedim ki madem yaptığım iş gururunu okşuyo bana müsade daha fazla devam edemem bu sefer de gitmeme izin vermiyo değer veriyo ama bi o kadar kıskanıyo siz ce nasıl bi yol izlemeliyım
En uyuz olduğum insan tipi. Özel sektörde çalışırken teyzeler gelip memur oğluna kız bakardı bir de sorarlardı kpss puanın kaç atanma durumun var mı diye. Ben de hiç lafımı esirgemem bu ahırda size göre mal yok başka ahıra gidin teyze derdim. Sonra noldu gittim esnafla evlendim arkadaşlarım memur koca bulup evlendiler. Şuan hala aynı maaşı alıp aynı evde oturuyorlar benim eşim işleri büyüttü vs uzatmayım arkamdan konuşuyorlardı gitti kimle evlendi falan diye şimdi roller değişti. Ben de memur sevmiyorum de bas git o da kendine damızlık mal aramaya devam etsinkızlar hepinize merhabalar 4 ay önce biriyle tanıştım kendisi ile aynı kültürdeniz kendisi memur bende bi şirkette sekreterlik yapıyorum ama kendisi bundan pek hazmetmiyo evleneceğim insanın memur haricinde başka bi işte çalışmasını istemem diyo gurur yapıyo ben de dedim ki madem yaptığım iş gururunu okşuyo bana müsade daha fazla devam edemem bu sefer de gitmeme izin vermiyo değer veriyo ama bi o kadar kıskanıyo siz ce nasıl bi yol izlemeliyım
Gurur yapmıyor bence kendini garantiye almaya çalışıyorevleneceğim insanın memur haricinde başka bi işte çalışmasını istemem diyo gurur yapıyo
çevresindekiler arkadaşları ilerde eşin ne iş yapıyo dedikleri zaman sekreter demesi zoruna gidecekmiştuzlayım da kokma de ,
memur istiyormuş , koy kıçına tekmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?