erkek arkadaşımın tutumsuzluğu

vuslat34

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2019
14
8
6
31
kızlar hepinize merhabalar 4 ay önce biriyle tanıştım kendisi ile aynı kültürdeniz kendisi memur bende bi şirkette sekreterlik yapıyorum ama kendisi bundan pek hazmetmiyo evleneceğim insanın memur haricinde başka bi işte çalışmasını istemem diyo gurur yapıyo ben de dedim ki madem yaptığım iş gururunu zedeliyo bana müsade daha fazla devam edemem bu sefer de gitmeme izin vermiyo değer veriyo ama bi o kadar kıskanıyo siz ce nasıl bi yol izlemeliyım

Son düzenleme:

bu memurlarda böyle bir ego mu desem ne desem öyle bir şey var.
iş ciddiye binip evlenseniz bile sanki bunu sürekli dillendirir gibi, adam kendinden küçük görüyor.
çok seviyorum memur olma durumum da var diyorsanız siz bilirsiniz ama diğer türlü bu adam sizi sıkıntıya sokar gibi.. en azından ben bir daha kendimi iyi hissedemezdim yanında

yol ver yoool ver tutma. bu durumu başına kakar durur. ciddi yola girersiniz sadece memur değilsin sen diye ezip yıllarca eziyet eder. psikolojin yerle bir olur. kaç kaç kaaç

Ne gururu ya, 2. maaş garanti olsun diyor. Bu kadar naif olmayın.

Sepetleyen siz olun, çok daha kolay oluyor o zaman süreç.

Ay bunu da duydum ya...
Pes diyorum.
E benim eşim beni kariyeri, eğitim hayatıyla çarpar, böler, toplar, çıkarır. İyi ki beni almış . Telefon açayım teşekkür edeyim alçak gönüllüğünden dolayı.
Ayrıca ben çalışmıyorum. İyice teşekkür edeyim.
Ayrılın arkanıza bakmadan kaçın.

Ne saçma bir neden, memur olunca ne değişiyormuş acaba?

Gururunu okşamak deyimi pek uygun değil sizin durumunuza daha çok yaptığınız işi küçük görüyor sevgiliniz.

İlişkiyi bitirmek istiyorsanız bitirin, nasıl izin vermiyor orasını anlamadım.

Baştan ne iş yaptığınızı bilerek sizinle ilişkiye başlamış adamla, kalkıp işinize laf etmesine rağmen bırakmıyor diye devam etmeyin, kendinize saygınız olsun.

Son düzenleme:
En uyuz olduğum insan tipi. Özel sektörde çalışırken teyzeler gelip memur oğluna kız bakardı bir de sorarlardı kpss puanın kaç atanma durumun var mı diye. Ben de hiç lafımı esirgemem bu ahırda size göre mal yok başka ahıra gidin teyze derdim. Sonra noldu gittim esnafla evlendim arkadaşlarım memur koca bulup evlendiler. Şuan hala aynı maaşı alıp aynı evde oturuyorlar benim eşim işleri büyüttü vs uzatmayım arkamdan konuşuyorlardı gitti kimle evlendi falan diye şimdi roller değişti. Ben de memur sevmiyorum de bas git o da kendine damızlık mal aramaya devam etsin

Şu KKda duyduğum en saçma şeylerden biri "Ayrılmak istiyorum izin vermiyor/bırakmıyor"
Ayrılmak için izin istenmez
Senden ayrılıyorum denir ve gidilir
Ha adam rahatsız ederse gidilir şikayet edilir en fazla
İzin vermiyor bırakmıyor demek, ben iradesizliğimden dolayı ayrılamıyorum bu da benim bahanem demek
Kendinizi kandırmayın
Adamın gururunu düşüneceğinize kendi gururunuzu düşünün

evleneceği insanın kasiyer garson sekreter gibi işlerde çalışıyor olması zoruna gidermiş beyefendinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…