erkek arkadaşımın tutumsuzluğu

O zaman kendine bir memur bulacakti..ne demek kiskanmak ve calismani istememek.calismiyacaksin eline bakicaksin o da sana istedigi gibi davranacak,asil amaci bu.evlendikten sonra bi düsüncenin degisecegini saniyorsan yaniliyorsun söylemek istedim...

Sekreterlik utanılacak ya da küçümsenecek bir meslek değil ki bende sekreterlik yapıyorum gayet güzel bir firma da hiç utanmadan herkese de söyleyebiliyorum mesleğimin sekreterlik olduğunu kaldı ki alın teriyle para kazanılan hiçbir meslek küçümsenemez ve yadırganamaz. İster hademelik yap istersen apartman merdiveni sil helal ve alın teriyle kazanılıyorsa o yapılan işi küçümseyen insan yadırganır asıl! Biraz seviyesiz ve saygısız davranmış erkek arkadaşınız o yüzden söylediği şeyden pişman olana kadar ve bir daha ki sefere daha saygılı konuşması gerektiğini öğrenene kadar süründürün kendisini yoksa önünü alamazsınız. Seviyorum ediyorum kelimelerine de kanmayın önce hayatında ki insana saygı duymasını öğrenecek!

Tutarsızlık-tutumsuzluk
Hazmetmemek-hazzetmemek

Burası bir forum elbette yazım ve imla kurallarına uymak zorunda değil kimse. Ama kadın toptan kelimeleri yanlış yazmış, anlamını yazımını bilmediğimiz kelimeleri kullanmaktaki bu ısrar neden?

Şimdi yine her şeyin en doğrusunu bildiğini iddia edip konuştuğu dili kullanmaktan aciz birinin şikayeti ile banlanacağım :)) yollayın gelsin.

Beni olduğum gibi kabul etmeyen insan benden uzak, Şam’a padişah olsun. Mis gibi mesleğin var. İşsiz o kadar insan varken, 4 aylık biri için işinden gücünden olma derim. O da memurmuş zaten, bi şirketin ceo su falan değil. Aranızda statü olarak aman aman bi fark yok.

Tutumsuzluk: tutarsızlık
Gururunu okşuyor: gururunu zedeliyor.

Bunları değiştirince konu anlaşılır hale geliyor.

Denecek cok bir sey yok.
Ideal eş adayını banka hesabı olarak gören bir memur kendisi..
Size tavsiyem; "Canım sen bir belediyeye git orada sıradan yaşıtın bekar kadınlara sormaya başla. Hatta Cv'ni de al eline önüne gelen memur bekar kadına ver. Illa biri tamam der Haydi selametle.." demeniz.

tutumsuzluğu mu tutarsızlığı mı ? gururu okşanıyor mu başka birşey mi ? yorum yazıcam da bunları belirtmeden geçemedim.

beğenmiyorsa memur kız bulsun da memur kızlar da onu değil daha iyisini isterse napıcak ?
böyle erkekler garanti bir maaş daha olsun diye bunu yapıyor. kıskanmasıyla ne alakası var onu da anlamadım ? memur olup çalışınca erkeklerle çalışmayacak mısınız yani ? kıskanan adam hiç çalışma der. hakkı yok elbette ama kıskanıyorum çalışma dese onun da mantığı bu derim. kıskanıyorum sekreter olma ama memur ol.. eee ? çünkü senin maaşını da yicem.. başka açıklaması yok.

Benimle evlenme şerefine nail olmak istiyorsan memur olmak için uğraş demiş işte...
Bir de Türkçe'yi öğrenirsen iyi olur..Tutumsuzluk değil tutarsızlık mı yazacaktın diycem ama durumun tutarsızlıkla da ilgisi yok

Bu insanlara bir iş veya diploma ele alınca ne oluyor Allah aşkina.kendini ne bop sanıyor ki? Benimde bir diplomam var. Hayatımın içinde rolü o kadar büyük ki nereye koyduğumu unuttum. Sahsen böyle bir insanı yanımda tutmazdim

Tutumsuzuk deyince parasını har vurup harman savuruyo galiba diyerek okudum da baslıgı düzeltin. Tutarsizligi yazin. Sevgilinize gelince ne yardan ne serden derler ya... Böyle dusunen biriyle asla evlenmeyin. Daha kendisi bile bilmiyor ne istedigini

Kiskancliktan calistirmiyor ama memursan calisabilirsin
Çok komik cidden.

Kendisini ceo falan mı sanıyor
Gencecik insansınız bu le vakit öldürmek neden?

Ee o zaman neden kendine memur sevgili bulmamis? Hayir yani seninle sevgili oldugunda sen baska bir iste calismiyordun degil mi?
Yol ver gitsin. Birakmiyor ne demek? Zorla mi?

Sevgiliniz yürüyen sgklı bankamatik kartı istiyor ne gururu yaa doğuştan mı pembe gözlükleriniz

Ee o zaman neden kendine memur sevgili bulmamis? Hayir yani seninle sevgili oldugunda sen baska bir iste calismiyordun degil mi?
Yol ver gitsin. Birakmiyor ne demek? Zorla mi?
Bulmamış değil bulAmamış. Kendi kapasitesi o kadar ama kızımızı beğenmiyor terbiyesiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…