- 22 Kasım 2019
- 14
- 8
- 6
- 31
ayrıldım tekrardan aradı yazdı bitmesini istemediğini söyledi şans istedi kendime de çok kızıyorum zatenayrıl coco
ne acayip şeyler bunlar.
ben sadece memurla evlenirim diyen adamla ne diye berabersin ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayrıldım tekrardan aradı yazdı bitmesini istemediğini söyledi şans istedi kendime de çok kızıyorum zatenayrıl coco
ne acayip şeyler bunlar.
ben sadece memurla evlenirim diyen adamla ne diye berabersin ki?
Ay g.tümün kenari, sanki bana genel kurmay baskaniçevresindekiler arkadaşları ilerde eşin ne iş yapıyo dedikleri zaman sekreter demesi zoruna gidecekmiş
Kendine uygun bir memur bulunca sizi bırakacak muhtemelen. Tekrar yazması da boşluktan sadece. Niye tekrar görüşüyorsunuz? Azıcık gurur kimseye zarar vermez.evleneceği insanın kasiyer garson sekreter gibi işlerde çalışıyor olması zoruna gidermiş beyefendinin
aynen öyle valla canımAy g.tümün kenari, sanki bana genel kurmay baskani
Evlilik için kpss den Kaç puan şartı varmış peki?
kendimi o kadar kötü hissetim ki keşke memur olsaydın dediği zaman hayat şartları işte bende isterdim daha iyi konum da daha güzel şartlar da çalışmayı ama ben 15 yaşımda çalışmak zorun da kaldımKadınlar şiddet denince sadece fiziksel şiddet sanıyor ama bu psikolojik şiddet farkında mısınız? Kim olursa olsun ne iş yaptığınıza karışamaz. Kaldı ki alnınızın teriyle namusunuzla para kazanıyorsunuz . Yol verin gitsin
kızlar hepinize merhabalar 4 ay önce biriyle tanıştım kendisi ile aynı kültürdeniz kendisi memur bende bi şirkette sekreterlik yapıyorum ama kendisi bundan pek hazmetmiyo evleneceğim insanın memur haricinde başka bi işte çalışmasını istemem diyo gurur yapıyo ben de dedim ki madem yaptığım iş gururunu okşuyo bana müsade daha fazla devam edemem bu sefer de gitmeme izin vermiyo değer veriyo ama bi o kadar kıskanıyo siz ce nasıl bi yol izlemeliyım