erkek arkadaşımın tutumsuzluğu

Vakti zamanında çok sevdiğim bir erkek arkadaşım "ben ancak kendim gibi bir öğretmenle evlenebilirim" demişti. O zaman çok kırıldım ben tabi. Aradan yıllar geçti. Kızımın doğum gününde ortak bir arkadaşımız vardı. Onun storysinden resimleri görmüş, kıza ben çok pişmanım, keşke shusuiyi kaçırmasaydım, bak o ne kadar mutlu ben ne haldeyim demişti :) senin erkek arkadaşına vereyim ismini cismini konuşsunlar :)

evleneceği insanın kasiyer garson sekreter gibi işlerde çalışıyor olması zoruna gidermiş beyefendinin
Kendine uygun bir memur bulunca sizi bırakacak muhtemelen. Tekrar yazması da boşluktan sadece. Niye tekrar görüşüyorsunuz? Azıcık gurur kimseye zarar vermez.

Tutumsuzluk ne ola ki?bende musriflikten vs bahsedeceksiniz sandim.
Diger konuya gelince ayrilin.

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum bana farklı açıdan bakmamı sağladığınız için bundan sonra gerekeni yapacam zaten seviyorum siziii

Kadınlar şiddet denince sadece fiziksel şiddet sanıyor ama bu psikolojik şiddet farkında mısınız? Kim olursa olsun ne iş yaptığınıza karışamaz. Kaldı ki alnınızın teriyle namusunuzla para kazanıyorsunuz . Yol verin gitsin

Kadınlar şiddet denince sadece fiziksel şiddet sanıyor ama bu psikolojik şiddet farkında mısınız? Kim olursa olsun ne iş yaptığınıza karışamaz. Kaldı ki alnınızın teriyle namusunuzla para kazanıyorsunuz . Yol verin gitsin
kendimi o kadar kötü hissetim ki keşke memur olsaydın dediği zaman hayat şartları işte bende isterdim daha iyi konum da daha güzel şartlar da çalışmayı ama ben 15 yaşımda çalışmak zorun da kaldım

kızlar hepinize merhabalar 4 ay önce biriyle tanıştım kendisi ile aynı kültürdeniz kendisi memur bende bi şirkette sekreterlik yapıyorum ama kendisi bundan pek hazmetmiyo evleneceğim insanın memur haricinde başka bi işte çalışmasını istemem diyo gurur yapıyo ben de dedim ki madem yaptığım iş gururunu okşuyo bana müsade daha fazla devam edemem bu sefer de gitmeme izin vermiyo değer veriyo ama bi o kadar kıskanıyo siz ce nasıl bi yol izlemeliyım

O ne demek ya :D Benim karım ya memur olacak ya çalışmayacak. Adam aslında bildiğin diyor ki karşıma bir tane memur çıkarsa ben seni şutlarım :D Senin haberin yok...

Gururundan söylese ben seni o şartlarda çalıştırmam, evlenince eğitimine devam et, ilerde eğitimini tamalayınca istersen daha iyi şartlarda çalışırsın diyebilirdi seven insan gururundan öyle diyen insan böyle derdi, adamın derdi ikinci maaşın garanti ve yüksek olması, o adam evlenincede maaş kartın bende duracak evin erkeği benim yoksa gururma dokunur da der, haberiniz olsun. Namusunla yaptıktan sonra her iş bir, bunu bile anlayacak olgunlukta olmayan bir adamla bir ömür geçirmeniz sadece kendinize eziyet olur.

Adam kendince kurnaz. Özel sektör kesin değil. Evlenirsem çocuk olunca işten çıkar tek maaş kalırız diyemiyor da işte memur istiyorum diyor. Sen anla bacım.

Back
X