ERKEK ARKADAŞIMIN UNUTAMADIĞI ALDATILMASI

Kkkkkkkkkkkkk122

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2021
6
0
16
29
Merhaba, tek başıma bu konuda artık ne düşüneceğimi şaşırdım. 8 aylık ilişkim var ve çok seviyorum ilişkim dediysem adını koyduğumuz bi sevgililik değil çünkü kendisi 2 sene önce hayatında bi kere sevdiği kadın tarafından aldatılmış. Bana 'ben bi kere sevdim ve aldatıldım senin benden istediğin o zamanlardaki gibi davranmam, ama ben o zamanlardaki adam olmayacağım seni üzmek istemiyorum' diyo. bu konunun dışında anlaşamadığımız bi durum yok ona iyi geldiğimi ve bana değer verdiğini biliyorum ama daha fazla ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bitirmeli miyim yoksa sevgimi göstermeye devam edip sabırlı mı olmalıyım....

Kadın-erkek farketmez hayatının aşkı olarak düşündüğü insan tarafından aldatılınca bir daha güven problemini aşması, birine güvenmesi çok zor oluyor. O yüzden hep güven tek kullanımlıktır derler.
Hiç aldatılmadım ama eğer bir ilişkimde aldatılsaydım bir daha kolay kolay güvenemezdim, tam olarak kendimi o ilişkiye adayamazdım diye düşünüyorum.
Erkek arkadaşının karakterini bilmediğim net birşey söyleyemem, seviyorsan biraz bekle. Eğer güvenemiyor ve sevgisini tam olarak hissettiremiyorsa karşına alıp konuşursun.

Merhaba, tek başıma bu konuda artık ne düşüneceğimi şaşırdım. 8 aylık ilişkim var ve çok seviyorum ilişkim dediysem adını koyduğumuz bi sevgililik değil çünkü kendisi 2 sene önce hayatında bi kere sevdiği kadın tarafından aldatılmış. Bana 'ben bi kere sevdim ve aldatıldım senin benden istediğin o zamanlardaki gibi davranmam, ama ben o zamanlardaki adam olmayacağım seni üzmek istemiyorum' diyo. bu konunun dışında anlaşamadığımız bi durum yok ona iyi geldiğimi ve bana değer verdiğini biliyorum ama daha fazla ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bitirmeli miyim yoksa sevgimi göstermeye devam edip sabırlı mı olmalıyım....
“Ona iyi geldiğimi ve bana değer verdiğini biliyorum “ can alıcı ifade burası.

hiçbir ilişkide yara bandı olmayı kabul etmeyin derim.

“ben bir kere sevdim ve aldatıldım eskisi gb olamam” düşüncesi de çok sıkıntılı, adam en baştan sevgi pazarlığı yapıyor resmen.

devam ederseniz üzülürsünüz. Üzgünüm

O adamdan sevgili olmaz bence de. Bir kere sevdiyse size niye bulaşmış?? Yara bandı görevi görmeyin.

Farz edin ki adam size tam güvendi ve ilişkiye başladınız hatta evlendiniz. Adamın aklı hala eski sevgilisinde olacak? Eski ilişkilerini kalbinde, aklında bitiremeyen, güzel ya da kötü bir anı olarak bırakamayan kimsenin yeni bir ilişkiye başlamaması taraftarıyım. Hiç unutamayacaksa da kimseyi üzmesin, yalnız yaşasın.

Adını koydugunuz bir sevgililik yok :KK12: olmaz bacım üzülen sen olursun. Sen zaman geçtikçe bana baglanır sever diye dusunuyorsun ama olmaz git gide sen daha cok baglanırsın ve acın daha fazla olur. Zaten acıkca söylemiş güven problemi var eskisi gibi olamam diye. Kendini olmayacak bir iliskiye harcama derim ben..

bu kişi seni senin onu gördüğün gibi görmüyo. bunu biliyosun sen de bence
sevgili de değilsiniz ama sen eminim ki bu 8 aydır sadık davranıp ilişkin var gibi hareket etmişsindir.

aldatıldım ben de. benimle görüşmek isteyen bir sürü kişi oldu, kimi ciddi, yani evlilik düşünen kimi sadece sevgililik isteyen, mesela beğenmediğim istemediğim ya da arkadaş olarak gördüğüm kişiler de oldu. kimini direkt reddettim kimine de ben hazır değilim dedim, değer verdiğim kırmak istemediğim biriyse karşımdaki.

Amaaaaaaa, O KİŞİ çıkınca gayet de başlıyosun ilişkiye. evet güven problemleri oluyo insanın ama buna rağmen o ilişkinin içinde olmak istiyosun. aldatıldım bi daha güvenemem işin bahanesi olabilir yani sadece.

sen demek ki bu kişi için O kişi değilsin.
bence açık açık son bir kez konuş, olmuyosa da zorlama

Olabilir aldatılır üzülür güveni kırılır okey. E ne demeye hala sevgili yapıyor o zaman? Kimse nazlayamaz kimseyi. Unutamamış o bence yoksa herkes aldatılıyor ayrılıyor ve gayette sevip sevilip evleniyor. Böylelerini düzeltcem diye yara bandı olmaya razı olanlara şaşırıyorum ben asıl.

Eski dosyasını kapatamamış.
Bedelini size ödetiyor.
Sizden öncekine kesilen faturayı ödemeye razı mısınız?
Neyin karşılığında sabretmeyi düşünüyorsunuz?
Niyet ettim Allah rızası için sevgili nazlamaya...
Siz hayır kurumu değilsiniz.
Ayrı bi kimliğiniz var,
Benliğiniz var.
Onun kadın genellemesine niye maruz bırakıyosunuz kendinizi?
Böyle kendinizi özel hissedebilcek misiniz?
Yoksa ona iyi gelmeniz tesellisi yetcek mi size?

Soyledikleri tamamen bahane. Yerim dar oynayamam diyor.
Seninle iliski istemiyor ama bosta kaldigi sure boyunca da ilgi acligini seninle gideriyor. Bos yere vakit kaybi bu adam. Omur boyu guveninin geri gelnesini mi bekleyeceksin? Bana guvensin diye kendini mi paralayacaksin?
Iliskiniz bile yokmus. Ileride olur belki diye ihtimallerle yasamak sadece zaman kaybi. Sevebilecegi biri olsa idi hayatinda ne korkularindan ne guvensizliginden bahsederdi. Hepsini biranda unuturdu. Insanoglu boyle. Olmasini istemezse bahanesi cok olur.

Son düzenleme:
Aldatildiysa aldatıldı, insanlar neler neler yaşıyor.
Hala geçmişte, sorunlu olduğu yerde takılıp kalıp bir adım ileri gitmeyen,bunun için de gram çabası olmayan zihniyette bir adamla benim işim olmazdı.cunku bu bir karakter özelliği, drama king olmuş resmen bebe. Uzak dur bence, dhaa tatlı , daha sorunsuz insanlar bul flört edecek. Adamın aklı hala eskide

Eski sevgilisi kaynaklı güven problemi varsa bu sorunu aşıncaya kadar kimse ile münasebette bulunmasın. Benimde arkadaşlarımdan birisinin sevgilisi böyleydi. Gitti ve arkadaşımı aldattı askerde... Ayrıca yara bandı olmayın hiç kimsenin. Unutmayın yara bandı bir gün deriden sökülüp atılır.

Adam ağzıyla demiş seni üzmek istemem diye, yani diyorki açık açık devam edersen ben seni daha çok üzerim
Lütfen kendinize gelin yok bir kere sevmişmiş falan, tamam o bir kez sevsin ama siz de onu çekmeniz gerekmiyor başkasını da seversiniz

Back
X