ERKEK ARKADAŞIMIN UNUTAMADIĞI ALDATILMASI

Kkkkkkkkkkkkk122

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2021
6
0
16
29
Merhaba, tek başıma bu konuda artık ne düşüneceğimi şaşırdım. 8 aylık ilişkim var ve çok seviyorum ilişkim dediysem adını koyduğumuz bi sevgililik değil çünkü kendisi 2 sene önce hayatında bi kere sevdiği kadın tarafından aldatılmış. Bana 'ben bi kere sevdim ve aldatıldım senin benden istediğin o zamanlardaki gibi davranmam, ama ben o zamanlardaki adam olmayacağım seni üzmek istemiyorum' diyo. bu konunun dışında anlaşamadığımız bi durum yok ona iyi geldiğimi ve bana değer verdiğini biliyorum ama daha fazla ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bitirmeli miyim yoksa sevgimi göstermeye devam edip sabırlı mı olmalıyım....

Merhaba, tek başıma bu konuda artık ne düşüneceğimi şaşırdım. 8 aylık ilişkim var ve çok seviyorum ilişkim dediysem adını koyduğumuz bi sevgililik değil çünkü kendisi 2 sene önce hayatında bi kere sevdiği kadın tarafından aldatılmış. Bana 'ben bi kere sevdim ve aldatıldım senin benden istediğin o zamanlardaki gibi davranmam, ama ben o zamanlardaki adam olmayacağım seni üzmek istemiyorum' diyo. bu konunun dışında anlaşamadığımız bi durum yok ona iyi geldiğimi ve bana değer verdiğini biliyorum ama daha fazla ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bitirmeli miyim yoksa sevgimi göstermeye devam edip sabırlı mı olmalıyım....
Adam size normal bir ilişki yaşayamayacağını söylemiş. Siz ben düzeltirim, değiştiririm diye düşünüp başlarsanız ve sonunda değiştiremezseniz çok mutsuz olacaksınız. Belki yıllarınız gidecek. Neden normal, ruh sağlığı yerinde biriyle olmasınız ki.

Şimdi tepki toplayacağımı da biliyorum ama geçmişteki kız bunu niye aldatmış acaba? Yani duygusal olarak yetmiyor muymuş, yoksa başka problemi mi varmış

canım sanki onu unutmak için seninle vakit geçiriyor bana bu cümleyi kursa hayatımda tutmam açıkcası

Tırı vıri ,bugün var ,yarin yok duygular sanırim bunlar.Bana iyi geliyorsun vs vs.Cok kaptirmayin derim .Ayrilik ihtimalini es gecmeyin

Bitirmelisin net söylüyorum bu hayattaki sabit değişmeyecek tecrübelerimden bir tanesi bu tiplerdir bu tipler var ya işte aldatıldım böyle oldum yok şöyle terk edildim yok yok güven problemi yaşıyorum ben odunum yok şöyle yapamam bilmem bu tipler ilgi bağımlısı düşük özgüvenli insanlardır seninle ufacık egolarını tatmin eder ama bir gün tam aradığı beğendiği tipi bulsun öyle de bir davranır öyle bir unutur ki sen bile şok olur kalırsın şu kulağına küpe olsun hepimiz bu yaşlara bir şeyler yaşayarak geliyoruz aldatılıyoruz kayıp veriyoruz neler neler ve bunların acısını dünyadaki diğer karşı cinslerden çıkaramayız bu şekilde gelişimini tamamlayamamış insanları olduğu yerde bırak sen iyileştirirsin o gider başka yaraları koşa koşa sarmaya

Bitirmelisin net söylüyorum bu hayattaki sabit değişmeyecek tecrübelerimden bir tanesi bu tiplerdir bu tipler var ya işte aldatıldım böyle oldum yok şöyle terk edildim yok yok güven problemi yaşıyorum ben odunum yok şöyle yapamam bilmem bu tipler ilgi bağımlısı düşük özgüvenli insanlardır seninle ufacık egolarını tatmin eder ama bir gün tam aradığı beğendiği tipi bulsun öyle de bir davranır öyle bir unutur ki sen bile şok olur kalırsın şu kulağına küpe olsun hepimiz bu yaşlara bir şeyler yaşayarak geliyoruz aldatılıyoruz kayıp veriyoruz neler neler ve bunların acısını dünyadaki diğer karşı cinslerden çıkaramayız bu şekilde gelişimini tamamlayamamış insanları olduğu yerde bırak sen iyileştirirsin o gider başka yaraları koşa koşa sarmaya
Bu yoruma aynen katılıyorum, öyle "ben odunum, ben şöyleyim böyleyim" diye diye sizi hem elinde tutmak için acıtasyon hem de geleceği olan bir ilişki kıvamına getirmemek için bahaneler üretir, sonra senin onunla kurduğun hayalleri gidip başkasıyla yaşayacak kadar sevgi kelebeğine dönüşür birden, ardından pişmanlıklarınla kalakalırsın.

[/QUOTE]
Katılıyorum 👏

Bencede koşarak uzaklaş kimsenin yara bandı yada psikoloğu değilsin daha önceki sağlıksız ilişkisini sürekli öne sürecek daha şimdiden sürüyor bile bi süre sonra güven problemleri felanda çıkartmaya başlayacak seninde psikolojini bozar bence uzaklaş

Ben olsam direkt yol verirdim. Bu psikolojim bozuk, yok guven sorunum var diyen tiplerle ugraşmayin ya.
Ben de aldatildim hatta ilk aldatilmam uzun sureli olan ilk sevgilim tarafindan oldu ama kimseye gidip guven sorunum var bik bik bik diye ötmedim. Hazir degilsen baslamayacaksin ilişkiye, kimse kimsenin "eski ilişkisinin" terapistligini yapmak zorunda değil.

Yeterimce sevse senden çok kendisi çabalardi zaten ve olabildigince durumu sana yansitmamaya calisirdi. Sevilmiyorsun net.

Başlangıçtan sevgi pazarlığı yapılan bir ilişkinin sağlıklı olacağını sanmıyorum ben. Madem eskisi gibi olamaz, madem artık kimseye tam anlamıyla güvenemez o zaman hayatına yeni insanlar sokarak sizi de yıpratmasın. Kimsenin psikolojik sorunlarını, travmalarını iyileştireceğim diye kendinizden ödün vermeyin. "Ben bir kere sevdim" sözü de oldukça manidar. Sevmeyi, sevilmeyi ve güvenilmeyi hak ediyorsunuz, size bunları verecek birini bulun.

Aldatıldım tamamen yalan...Erkeklerin, ciddi bi sevgililik durumuna girmek istemedikleri kızlara söyledikleri klasikleşmiş yalanlardan...Bi de bunun boşanmış versiyonları var , boşanan adamlara sor yüzde 80'i aldattı diyor...yaw he he

Ne yapacagını şaşırmana falan gerek yokki..Adam diyor ki, şu an boştayım, seni de beğenmiyorum, bana uygun değilsin ama hoşlanacağım birini bulana dek gönlümü eğle...

Karar senin
Ben olsam, senin kuyruk acın var, sen iyileş sonra bakarız deyip basardım tekmeyi...

Back
X