- 19 Şubat 2021
- 6
- 0
- 16
- 29
- Konu Sahibi Kkkkkkkkkkkkk122
-
Adam size normal bir ilişki yaşayamayacağını söylemiş. Siz ben düzeltirim, değiştiririm diye düşünüp başlarsanız ve sonunda değiştiremezseniz çok mutsuz olacaksınız. Belki yıllarınız gidecek. Neden normal, ruh sağlığı yerinde biriyle olmasınız ki.Merhaba, tek başıma bu konuda artık ne düşüneceğimi şaşırdım. 8 aylık ilişkim var ve çok seviyorum ilişkim dediysem adını koyduğumuz bi sevgililik değil çünkü kendisi 2 sene önce hayatında bi kere sevdiği kadın tarafından aldatılmış. Bana 'ben bi kere sevdim ve aldatıldım senin benden istediğin o zamanlardaki gibi davranmam, ama ben o zamanlardaki adam olmayacağım seni üzmek istemiyorum' diyo. bu konunun dışında anlaşamadığımız bi durum yok ona iyi geldiğimi ve bana değer verdiğini biliyorum ama daha fazla ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bitirmeli miyim yoksa sevgimi göstermeye devam edip sabırlı mı olmalıyım....
canım sanki onu unutmak için seninle vakit geçiriyor bana bu cümleyi kursa hayatımda tutmam açıkcasıMerhaba, tek başıma bu konuda artık ne düşüneceğimi şaşırdım. 8 aylık ilişkim var ve çok seviyorum ilişkim dediysem adını koyduğumuz bi sevgililik değil çünkü kendisi 2 sene önce hayatında bi kere sevdiği kadın tarafından aldatılmış. Bana 'ben bi kere sevdim ve aldatıldım senin benden istediğin o zamanlardaki gibi davranmam, ama ben o zamanlardaki adam olmayacağım seni üzmek istemiyorum' diyo. bu konunun dışında anlaşamadığımız bi durum yok ona iyi geldiğimi ve bana değer verdiğini biliyorum ama daha fazla ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bitirmeli miyim yoksa sevgimi göstermeye devam edip sabırlı mı olmalıyım....
Bitirmelisin net söylüyorum bu hayattaki sabit değişmeyecek tecrübelerimden bir tanesi bu tiplerdir bu tipler var ya işte aldatıldım böyle oldum yok şöyle terk edildim yok yok güven problemi yaşıyorum ben odunum yok şöyle yapamam bilmem bu tipler ilgi bağımlısı düşük özgüvenli insanlardır seninle ufacık egolarını tatmin eder ama bir gün tam aradığı beğendiği tipi bulsun öyle de bir davranır öyle bir unutur ki sen bile şok olur kalırsın şu kulağına küpe olsun hepimiz bu yaşlara bir şeyler yaşayarak geliyoruz aldatılıyoruz kayıp veriyoruz neler neler ve bunların acısını dünyadaki diğer karşı cinslerden çıkaramayız bu şekilde gelişimini tamamlayamamış insanları olduğu yerde bırak sen iyileştirirsin o gider başka yaraları koşa koşa sarmayaMerhaba, tek başıma bu konuda artık ne düşüneceğimi şaşırdım. 8 aylık ilişkim var ve çok seviyorum ilişkim dediysem adını koyduğumuz bi sevgililik değil çünkü kendisi 2 sene önce hayatında bi kere sevdiği kadın tarafından aldatılmış. Bana 'ben bi kere sevdim ve aldatıldım senin benden istediğin o zamanlardaki gibi davranmam, ama ben o zamanlardaki adam olmayacağım seni üzmek istemiyorum' diyo. bu konunun dışında anlaşamadığımız bi durum yok ona iyi geldiğimi ve bana değer verdiğini biliyorum ama daha fazla ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bitirmeli miyim yoksa sevgimi göstermeye devam edip sabırlı mı olmalıyım....
Bu yoruma aynen katılıyorum, öyle "ben odunum, ben şöyleyim böyleyim" diye diye sizi hem elinde tutmak için acıtasyon hem de geleceği olan bir ilişki kıvamına getirmemek için bahaneler üretir, sonra senin onunla kurduğun hayalleri gidip başkasıyla yaşayacak kadar sevgi kelebeğine dönüşür birden, ardından pişmanlıklarınla kalakalırsın.Bitirmelisin net söylüyorum bu hayattaki sabit değişmeyecek tecrübelerimden bir tanesi bu tiplerdir bu tipler var ya işte aldatıldım böyle oldum yok şöyle terk edildim yok yok güven problemi yaşıyorum ben odunum yok şöyle yapamam bilmem bu tipler ilgi bağımlısı düşük özgüvenli insanlardır seninle ufacık egolarını tatmin eder ama bir gün tam aradığı beğendiği tipi bulsun öyle de bir davranır öyle bir unutur ki sen bile şok olur kalırsın şu kulağına küpe olsun hepimiz bu yaşlara bir şeyler yaşayarak geliyoruz aldatılıyoruz kayıp veriyoruz neler neler ve bunların acısını dünyadaki diğer karşı cinslerden çıkaramayız bu şekilde gelişimini tamamlayamamış insanları olduğu yerde bırak sen iyileştirirsin o gider başka yaraları koşa koşa sarmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?