erkek arkadasımın yanında kendimi ezik gibi hissediyorum :(

ileriyi düşünüyorsan sende çabala biraz .

zaten hayatımızın en az 15 16 yılını okuyarak geçirdik. işim mi yok allasen durmadan okuyacağım. 5 tane okumak yerine 1 tane okudum onun için çabalıyorum. çok büyük marifet değil bence. oku oku nereye kadar

erkek arkadaşın sanki duygularını değil de mantığını ön plana alıyor ilişkide?
Bunun dışında nasılsınız peki yani sevgisini gösterir mi ne biliyim romantik biri midir?

evet romantiktir, sevgisinide gösterir..fazla sert bi insandır sadece bir kavgaya başladıgımızda bitirmemiz uzun sürüyor..uzuuun bir nutuk atıyo...ufak bir kavga bazen tüm ilişki temellerimizi sarsıyo..ama iyiykende cok iyiyiz oda cok iyi...gariptir biraz..

Aranızda 5 yaş var sanırım, benim erkek arkadaşımla da aramda 5 yaş var
Yaş farkı az olsa da erkek büyük olunca nutuk atmayı, yol göstermeyi seviyor
Sadece sevgili değil de abi rolüne de bürünüyorlar..
Uzun uzun nutuklar atması, eğitimin için endişelenmesi bu yüzden bence
Ben büyütülecek bir olay göremedim, bence iyi niyetinden yapıyor, senin iyi yerlere gelmeni istiyor.
Kendini ezik hissetme, sadece kendine güven, yapabileceklerinin farkında ol..

tahsille sevginin alakası yok bence daha doğrusu adam gibi adam olan ve seven erkek için
benim halamın kızı ortaokul mezunu idi ama eniştemiz avukat hemde en iyi üniversiteden mezun
şu an halamın kızı/ablam 40 yaşında bir eli yağda bir eli balda
ve eniştemiz gözünün içine bakar vallahi maaşallah....

lütfen ş yerine sh; ç yerine ch yazmayın. bir daha gördüğüm zaman kibleyeceğim.

Canım sende okulu bitir yüksek lisans yap ya da git aöf den kolay 4 yıllık bölümlerden oku

Ezik falan değilsiniz.Herkes çoook okumak çok bilgili olmak okulu uzatmadan bitirmek zorunda da degil.Erkek arkadaşınıza anlam veremedim ben.Benim için ugrasiyor diyosunuz da sız kötü bi yerde degilsinizki.Bence buraya konu açtıran o,tavırlarıyla sizin kendinize guveninizi sarsmış
eger yaklaşiminda samimi olsaydi böyle hisler ıcinde olmazdınız.

ya canım okul başarısı için yarışan kuzenler gibisiniz, neden kendini ezik hissediyosun ki bence erkek arkadaşında bi sorun var, profesyonel öğrenci mübarek, prof. luğu hedeflesin bence... Bazı insanlar böyledir 40 yaşına kadar sınavlara girer çıkar çoğuda amaçsızdır, seviyor demekki öğrenciliği, o seviyor diye sende sevmek zorunda değilsin bence... Seni okul başarıların için seviyorsa sevmesin bence zaten, bu tiplerin kadın versiyonlarıda çok çünkü. Yanlış anlaşılmasın yermek için söylemiyorum sadece herkesin hayatta bi dengi vardır diyorum

Konuyu acmanizin yanisira kurdugnuz cumlelere bakilirsa bu adam hakikaten ozguveninizi sarsmis...

ona sizi tesvik ettigi icin tesekkur edin fakat israrinin sizde strese neden oldugunu ve hatta uzerinizde baski hissetmeye basladignizi anlatin...

Sevgiliniz lise mezunu olsaydi okulu mu birakacaktiniz?

Hayatta kendi hedefleriniz olsun, kapasitenizin farkinda olarak ve kisilignize en uygun is-egitim bnuna dair bir alan secip orada kendinizi tatmin edecek duzeyde basarili olmaya bakin...

Yaninizda olacak kisi de sizi ve kararlarinizi kabullenmeli, burda yazdiklariniz sizin degil onun problem olarak sundugu seyler aslinda.
insanlarin sizi bu kadar etkilemesine izin vermeyin...

onun hobisi de okumak olabilir fakat hayat zaten omur boyu bir ogrenciliktir, her konuda...

diplomali veya diplomasiz farketmez... zamaninizi bosa harcamayin, mutlu oldugnuz seyleri yapin yeterli bence.

50 tane lisans okuyacagina bi doktora bitirip isminin basina dr koysaydi. Bi lisansi bitirdikten sonra gerisi corap sokugu gibi geliyo zaten. 5 tane uni diye kiyaslama sakin

Ilk paragrafini okuyabildim ve gerisini az cok tahmin ediyorum. Tek diyecegim yaptigi cok matah bisey degil. Cok buyutme gozunde.

aöf okumayı üni okumadan sayma , benim çatlak eltim bile işletme okuyosa herkes aöften herşeyi okur :) aşağılamak için söylemiyorum ama gerçek bu.
Bende yata yata okudum, beş senede bitirdim, eşimde benden 4 yaş büyük, o sıra sevgiliydik, onun güzel işi vardı ama ben benim, o da o. Şimdi çalışmıyorum, evimin hanımıyım ne yapalım yani ölelim mi?
Herkesin yolu başka. Eşte olsan, sevgili de olsan, evlatta olsan, kardeşte olsan.. Herkesin hayatta başarılı olduğu, iyi olduğu yönler farklıdır. Mühim olan o yönleri ortaya çıkartmak.
Bu dünyada her şey makam, mevki ya da para kazanmak değil. Daha iyi bir insan nasıl olurumun derdine düşünce insan mutlu olur. Bırak sen olduğun gibi kal. O da seni başarınla başarısızlıklarınla sevebilsin..
Ayy takma yani güzelim :)

Arkadaşınız hiç de idealist bir insan değilmiş, övünülecek bir tarafını göremedim açıkçası. Kaldı ki açık öğretimi üniversiteden bile saymayın.

Ben de karsisinda ezilecek bir sey goremedim. Kafasi calissaydi hava atmak icin 5 kere acikogretime para vermezdi diyorum

Ona yetismek icin bukadar cabalama , o okumus 2 tane uni bitirmis diye herkes oyle olucak diye birsey yok...

Birseyleri yaparken kendin icin kendi gelecegin icin yap .kendini bukadsr kasmana gerek yok .
Kendin icin yap!
Ve rahat ol.

anladık iyi üniversite okuyor..kafa bu yönde çalışıyor.. peki bay mükemmel mi? çok iyi yemek yapıyor mu? çok iyi araba kullanıyor mu? triatlon derecesi mi var? birçok ülkeyi gezmiş kültürlerine vakıf mı? bi insanda eksik ararsak illa ki bulunur.. o seni bu konuda ezerse keşke iki de bir üniversite okumasaydın da kasların olsaydı de. sinir oldum kusura bakma.

herkesin bi iyi olduğu nokta var..
sen de belki dış görünüş olarak daha alımlısındır..
ya da nebileyim insan ilişkilerinde daha başarılısındır ona göre..
yani farklı bir nokta vardır mutlaka ondan iyi olduğun..
mesela ben eşimden kariyer olarak daha başarılıyım, o ise insani ilişkilerde benden daha iyi ve günlük hayatta bana göre daha pratik..
o başarı noktasında bana özeniyo bense diğer noktalarda ona..
ezilmenize gerek yok kısacası..kendi güzelliklerinizin farkına varın..
çünkü özgüvensizliğiniz onu daha çok uzaklaştırır sizden..

direk açıköğretimi üniversiteden saymam yorumları biraz kaba geldi bana o kadar hevesle okuyan insan var sonuçta..
haa bu adamın ki gereksizlik olmuş o ayrı bi mesele onun için hiç bi anlamı yok..
ego sorunu var galiba sürekli kendini kanıtlamaya çalışıyor ama yaptıgı işler çok mantıksız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…