Tatlim okulumu uzatmis olmaktan rahatsizsin anladigim kadariyla. Olabilir yani uzayabilir, bunu bir utanc gibi saklayacagina denk gelen her yerde bas bas soyle bence. Boylece insanlar bunu bir zaafiyet olarak goremezler. Universite okumak hem cok kolay hem cok zor, sinav var diye sabaha kadar calisirsin, bir kalkamazsan hop donem gitti. Insanlik hali bin bir turlu sey olabilir, buna takilma artik.evet ama ben şu tek bir okulumu bitirebilmek için kendimi zorluyorum , uzattım zaten .o bu sırada neler neler yaptı ..bi ortama girdiğimizde o başarılarını sıra sıra anlatırken bana ee senin nası gidiyo dediklerinde uzattım bende demek zoruma gidiyor....zaten oda şu sınava gir şu sınavada gir bunu gecmen lazım diye beni teşvik etmeye calışıyor..yaşı ve olgunlugu benden fazla oldugu için bazen bi baba gibi karşısına alıp öğüt veriyo emek olmadan yemek olmaz şunu şöyle yappman lazım falan diye...ama yapamama stresi elimi ayagımı birbirine doluyor onun gibi birçok işi birarada yapamıyorum sonra hepsinde bocalıyorum...ama ona göre normal olan onunki benimki anormal
O kadar okul okumak ona hava atmadan başka neler kazandırıyor?
Ayrıca onunla aşık atma yarışı gibi algılama olayı.Senin için ekstra bir bölüm gerekli mi sence ileride iş hayatında onu düşün...
Yoksa tüm duvar diploma çerçevesi olsa nolur!!!
Sevgilin de böyle basit şeylerle övünüyorsa bir yerden sonra sen onu istemezsin.Boğar seni.
Erkek arkadaşınız sizi hakir görüyor mu peki?2 yıldır süren bir beraberliğim var .ben 23 erkek arkadasım ise 28 yaşında..ben henüz üniversitede okuyorum ve bi işte çalışmıyorum.. Ve de üniversitede 6. yılıma giriyorum bir yıl hazırlık okudum ve bu yılda uzattıgım yılı okucam.. Erkek arkadaşım ise bir üni. mezunu mezun olur olmaz calışmaya başlamış ve prestijli bir işi var. O bölümü okurken bi yandan acık öğretimden başka bir bölüm daha okumus. bu iki üniyi bitirip çalışmaya başladıktan sonra yeni bir acık öğretime daha başlamış . Ve benle tanışmadan önce tekrar üni sınavına girip hukugu kazanmış ve hukuk son sınıfta ayrıca. Ve üçüncü açık öğretim bölümünede başladı...gecen ay işinde yeterlilik sınavına girdi ve başarılı oldu kademede atladı işinde....Bir yandanda okullarını okadar sıkıntısız okuyor ki.....28 yaş toplamda 5 üni mezunu düşünsenize..
Ben resmen kendimi ezik gibi hissediyorumzaten bu başarılarıyla övünmeyi cok seviyor bendende bişiler bekliyor ..Ama başarısız olup yanında ezik kalıcam duygusuyla ben zaten hiçbirşeye adam akıllı konsantre olamıyorum kendimi denemek için kpss, yds gibi sınavlara girdim bu yıl ve hepsinden yeterli puan alamadım..çalışmamıştımda ,sadece kendimi denemek içindi ama..o hiç birşeye çalışmadan takır takır geciyor ama ben yapamıyorum..çok kötü hissediyorum bişiler yapmaya çalıştıkca daha cok dibe batıyorum..Kendimi aptal gibi hissediyorum onun yanında
Sanki bu durumda onu benden uzaklaşıyormus gibi geliyor. Elim ayagıma dolanıyor başarılı bişiler yapayım kendimi kanıtlayayım derken. Ne yapacagım ben ?
Ben kendimi ezik hissedeceğime onun bunları yaparkenki amacını sorgulardım( sizden de bekliyormuş ya)2 yıldır süren bir beraberliğim var .ben 23 erkek arkadasım ise 28 yaşında..ben henüz üniversitede okuyorum ve bi işte çalışmıyorum.. Ve de üniversitede 6. yılıma giriyorum bir yıl hazırlık okudum ve bu yılda uzattıgım yılı okucam.. Erkek arkadaşım ise bir üni. mezunu mezun olur olmaz calışmaya başlamış ve prestijli bir işi var. O bölümü okurken bi yandan acık öğretimden başka bir bölüm daha okumus. bu iki üniyi bitirip çalışmaya başladıktan sonra yeni bir acık öğretime daha başlamış . Ve benle tanışmadan önce tekrar üni sınavına girip hukugu kazanmış ve hukuk son sınıfta ayrıca. Ve üçüncü açık öğretim bölümünede başladı...gecen ay işinde yeterlilik sınavına girdi ve başarılı oldu kademede atladı işinde....Bir yandanda okullarını okadar sıkıntısız okuyor ki.....28 yaş toplamda 5 üni mezunu düşünsenize..
Ben resmen kendimi ezik gibi hissediyorumzaten bu başarılarıyla övünmeyi cok seviyor bendende bişiler bekliyor ..Ama başarısız olup yanında ezik kalıcam duygusuyla ben zaten hiçbirşeye adam akıllı konsantre olamıyorum kendimi denemek için kpss, yds gibi sınavlara girdim bu yıl ve hepsinden yeterli puan alamadım..çalışmamıştımda ,sadece kendimi denemek içindi ama..o hiç birşeye çalışmadan takır takır geciyor ama ben yapamıyorum..çok kötü hissediyorum bişiler yapmaya çalıştıkca daha cok dibe batıyorum..Kendimi aptal gibi hissediyorum onun yanında
Sanki bu durumda onu benden uzaklaşıyormus gibi geliyor. Elim ayagıma dolanıyor başarılı bişiler yapayım kendimi kanıtlayayım derken. Ne yapacagım ben ?
İnsanın sevdiğinin yanında kendini böyle hissetmesi kötü birşey. Daha doğrusu o böyle düşünmene sebebiyet vermiş. Ben yapamazdım heralde. İnsan rahat etmek ister, sürekli kasılınca nasıl mutlu olacaksın ki.2 yıldır süren bir beraberliğim var .ben 23 erkek arkadasım ise 28 yaşında..ben henüz üniversitede okuyorum ve bi işte çalışmıyorum.. Ve de üniversitede 6. yılıma giriyorum bir yıl hazırlık okudum ve bu yılda uzattıgım yılı okucam.. Erkek arkadaşım ise bir üni. mezunu mezun olur olmaz calışmaya başlamış ve prestijli bir işi var. O bölümü okurken bi yandan acık öğretimden başka bir bölüm daha okumus. bu iki üniyi bitirip çalışmaya başladıktan sonra yeni bir acık öğretime daha başlamış . Ve benle tanışmadan önce tekrar üni sınavına girip hukugu kazanmış ve hukuk son sınıfta ayrıca. Ve üçüncü açık öğretim bölümünede başladı...gecen ay işinde yeterlilik sınavına girdi ve başarılı oldu kademede atladı işinde....Bir yandanda okullarını okadar sıkıntısız okuyor ki.....28 yaş toplamda 5 üni mezunu düşünsenize..
Erkek arkadaşınız sizi hakir görüyor mu peki?
Yoksa siz mi kuruntu yaptınız?
Bende de var bunun aynısından okul manyağı bi tane. Hatta daha beteri, açık öğretimi okul olarak görmez. Türkiyenin en büyük 3 ünisinden 3 lisans diploması, Bir lisans üstü diploması var. İşinde çok başarılı, üst düzey yönetici. Alanında akademik eğitimler veriyor. 3 dil biliyor, ingilizcesi mükemmel seviyede. Şimdi doktora yapsam mı diye düşünüyor.
Ben bir üni bitirdim, ikincide debeleniyorum (açık öğretim). İş bulamadım çalışmıyorum şimdilik. Bir yabancı dilim var o da kendimi kurtaracak kadar. Ama hiç de ezilemem valla karşısında. Zeka ayrı bir durum, zekayı kullanmak ayrı.
Geçen gün t-shirt almış kendine üzerinde " I Don't Need Google My Wife Knows Everything" yazıyor. Gerine gerine giyiniyor bunu benim kocam.
İşin özü cicim, sen kendine ne kadar değer verirsen karşındaki insanlar sana o kadar değer verir. Herkes 80 tane diploma sahibi olacak diye bişey yok. Senin değerini ya da zekanı da sahip olduğun diplomalar göstermiyor. Kendini zorlama bu konuda, istiyorsan yap. İstemiyorsan sevgilinle yarışmaya ya da ona yetişmeye çalışma.
annem hep bi insanı eşi vezirde yapar rezilde diye ..sizin eşiniz ne kadar güzel el üstünde tutuyor sizi :)..zaten benim sıkıntımda onu kıskanmak illa ona yetişmem gerek düşüncesi değil ..benim erkek arkadasım benide yükseklere taşımak istiyor yanı daha cok okumamı ne biliyim dolu dolu bi CV yapmamı gibi..benim yerime en yükseklerden hayal kuruyo..şu sınava gir bu sınavada gir bunları gec şurda çalış gibi..sanki bir baba gibi karşısına alıp öğüt veriyo böyle böyle çalışman lazım diye ....fakat ben zaten şuanki okulumu bile bitirmekte zorlanıyorum 1 yıl uzattım bile ....beni gaza getirmeye çalışıyor ama beni strese sokuyor bu..belki yakın bi zamanda ciddiyete adım atmayı düşünüyoruz ama o bişekilde beni yanına yakıştırmaya çalışıyor gibi geliyor...benim bölümüm italyanca üzerine ..lisede gördüğüm ingilizcemle ydsye girdim çok yüksek bir puan alamadım ve sonuca bakarken onun arkadasları ve oda yanımdaydı ..cidden cok utandım
herhangi imada bulundumu ?2 yıldır süren bir beraberliğim var .ben 23 erkek arkadasım ise 28 yaşında..ben henüz üniversitede okuyorum ve bi işte çalışmıyorum.. Ve de üniversitede 6. yılıma giriyorum bir yıl hazırlık okudum ve bu yılda uzattıgım yılı okucam.. Erkek arkadaşım ise bir üni. mezunu mezun olur olmaz calışmaya başlamış ve prestijli bir işi var. O bölümü okurken bi yandan acık öğretimden başka bir bölüm daha okumus. bu iki üniyi bitirip çalışmaya başladıktan sonra yeni bir acık öğretime daha başlamış . Ve benle tanışmadan önce tekrar üni sınavına girip hukugu kazanmış ve hukuk son sınıfta ayrıca. Ve üçüncü açık öğretim bölümünede başladı...gecen ay işinde yeterlilik sınavına girdi ve başarılı oldu kademede atladı işinde....Bir yandanda okullarını okadar sıkıntısız okuyor ki.....28 yaş toplamda 5 üni mezunu düşünsenize..
Gerçekten yapmak istediğin bir hedef koy kendine ve kariyerini o hedefte ilerleyerek yapacağını tek bir alanda ilerlemek istediğini dağılmak istemediği söyle.Herkesin isteği amacı farklıdır sonuçta.kendim içinde zaten istiyorum fakat o benden fazlasını istiyor beni başka şeylerde yapmam için teşvik etmeye çalışıyor ,şu sınava gir bunada gir şunu yap bunu yap şundan şu puanı al şu bakanlığa şu şirkete gir emek olmadan yemek olmaz ..sürekli bana birşeyler yaptırmak istiyor..bende onu bunu yapayım derken hepsinde copa düşüyorum...yapamadıgım içinde anormal olan benimki onunki normal olan
herhangi imada bulundumu ?
erkek arkadaşın sanki duygularını değil de mantığını ön plana alıyor ilişkide?yo hakir görmek degil de beni teşvik edeyim onun gibi çok bişiler başarayım diye öğütler tavsiyeler vereyim derken beni strese sokuyor...ciddi bir ilişkimiz oldugu için benim başarım onu ve ilerde cocuklarımız olursa onlarıda etkileyecek diye düşünerek beni gaza getirmeye çalışıyor diye düşünüyorum ama stres olup hicbişe yapamıyorum bu seferde vede bazen bi ortama girdigimizde bi degişik oluyorum benim okulu uzatmış olmamdan ve bu yaz girdigim kpss ve yds sınavlarından başarısız olmamdan dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?