• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın yaptığı ne sizce ben mi abartıyorum

ayseniil

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
214
0
316
Hatay
kızlar yardımınıza ihtiyacım var erkek arkadaşımla 3 gündür konuşmuyoruz ailesinin yanında bayram diye. telefon edemiyormuş fırsatı olmuyormuş aileden birileri yanında oluyormuş falan filan. doğrudur bayramda fırsat olmayabilir ama ya sevilisinin bayramını da öğle olunca mı kutlar? bende sinirlendim dün konuşmaaadım kendisiyle bugün de kendisi ne aradı ne mesaj ağırıma giden ise şu annemle tanıştığı halde bayramını kutlamadı annemin yaa :(:44:

Eğer 3 gün seni aramamışsa evet haklısın 3 gün bu insan mutlaka hani bakkala gidiyorum der yine arardı.Tabi oradaki ortamı bilemem. Sadece bayram sabahı aramadı öğlen konuştuk diyorsanda orda sen biraz anlayışsızlık etmiş olursun canım gelenler vardır normal bence öğlen kutlamış olması.

yok aslında asıl sinirlendiren şey annemin bayramını kutlamaması. Annem sordu bayramımı da kutlamadı diyeyerin dibine girdim resmen ben unuturumda aileler biraz zor unutur yapılanı :(

Ben burda sorun olarak sadece annenin bayramını kutlamamasını görüyorum diğer şeylere fazla takılma bence fırsatı olmamıştır..

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben burda sorun olarak sadece annenin bayramını kutlamamasını görüyorum diğer şeylere fazla takılma bence fırsatı olmamıştır..

zaten asıl taktığım bu ya şimdi ben ona neden kutlamadın diye sorayım mı ya da kutlamak içinden gelmiyosa hiç sorgulamayayım mı söylendikten sonra yapılması pek bi anlam ifade etmiyor sonuçta

Back
X