erkek arkadaşımın yoldan geçen kıza yaptığı davranış neyi anlatıyor 🥲

geçmiş artık o an sormalıydınız. sımdı bu sorulmaz. belkı de o an aklından başka bışey geçti. belkı de kızı tanıyor. kımse bunu bılemez öğrenemezsiniz de . guvenmıyorsanız bışey çıkar boş yere kuruntu yapıp kafada kurmayın anca kendınızı yorarsınız. akrep burcu pusuya yatar ve olayı çözer. fakat tek önerim şüphelerinize çok kapılmayın.

bu sabah buluştuk kuaföre gidecektim ben onunda iş yeri kuaförün karşısında neyse o sokapa geçmek için bir cadde var şehrin en işlek caddesi biz yolun sağında caddenin sonuna gidiyoruz gelen kızda oradan geliyor oda caddenin sol tarafında yani görüş açısı olarak yakın değil sevgilim göz göre göre kıza bakıp kafasını hafiften aşağı indirip sağa sola salladı ne anlama geliyor bu çok takıldım kızı tanıdığını sanmıyorum açıkçası hani böyle küçük çocuklara kızınca seni seni yapar kafamızı sallarız ya 😅 aynı öyle sallamak bakmayın güldüğüme kafama takıldı biraz 😏 acaba beğendiğini falanmı dile getirmek istedi kızda buna baktı sonra bende ona bakmaya baslayınca indirdi gözlerini sevgilim hafiften kafasını bile çevirdi daha fazla görmek için zaten hemen suratımı astım hiç oralı olmadı 😏 umarım ben yanlış anlamışımdır bu arada yanlış anlaşılma olsun istemem asla kızı suçlamıyorum
Ben olsam fark ettiğimde kız taş gibi dimi seni hadi gel tanıştırayım diyip sonrada terk ederdim ki yapmışlığım var. Kaşı gözü yanımda oynamıştı birinin vakti zamanında o kızı da bu oynağıda rezil etmiştim ortamda. Kızında kaşı gözü oynuyordu, öyle saça böyle tarak. Kuş gibi hafifledim o an yapmasam içimde patlardı. Şartlar o an neyi gerektiriyorsa onu yapın emin olun pişman olmayacaksınız.

bu sabah buluştuk kuaföre gidecektim ben onunda iş yeri kuaförün karşısında neyse o sokapa geçmek için bir cadde var şehrin en işlek caddesi biz yolun sağında caddenin sonuna gidiyoruz gelen kızda oradan geliyor oda caddenin sol tarafında yani görüş açısı olarak yakın değil sevgilim göz göre göre kıza bakıp kafasını hafiften aşağı indirip sağa sola salladı ne anlama geliyor bu çok takıldım kızı tanıdığını sanmıyorum açıkçası hani böyle küçük çocuklara kızınca seni seni yapar kafamızı sallarız ya 😅 aynı öyle sallamak bakmayın güldüğüme kafama takıldı biraz 😏 acaba beğendiğini falanmı dile getirmek istedi kızda buna baktı sonra bende ona bakmaya baslayınca indirdi gözlerini sevgilim hafiften kafasını bile çevirdi daha fazla görmek için zaten hemen suratımı astım hiç oralı olmadı 😏 umarım ben yanlış anlamışımdır bu arada yanlış anlaşılma olsun istemem asla kızı suçlamıyorum
Senin bu adami birakman gerektigini sana saygi duyan yaninda bir baska kiza gozu kaymayan guzellikte birini hakettigini anlatiyor canim.

iletişim kurmadan mı sevgili oldunuz yahu? o an ne hissediyorsan sor, söyle işte
ne diye eve gelip kurup kurup düşünüyorsun

Back
X