erkek arkadaşımla aramda yaş farkı fikirlerinizi almak isterim...

eski eşimle aramda 10 yaş vardı çocuk gibiydi sorumsuzdu o yüzden bu insanda hepsi bütün artık cinselliğe sıra gelince bu yaşta ben soğudum yaşadığım şeyler gerçekten kötüydü canım 2 yıl oldu eşimden ayrılalı cinsellik hiç aklıma bile gelmiyo soğudum anlıcan :)))

Peki cinsellikten soğudunsa, o erkek seninle niçin beraber anlayamıyorum..
Herhalde kardeş gibi yatmıyorsunuzdur.
Hiç bir erkek cinsellik olmadın birlikteliğini sürdürmek istemez.

anlıyorum canım..güvenıyorsan dewam et oyleyse çunku su zamanda en onemlı sey hayatında guvenebılecegın bırı olması.
gençte duruyorsa aşılamayacak bır yas farkı değil aslında.ama adamı iyi tanı sonradan değişmesin

Selam hürremland, aynı fikirdeyim.
yarın için kimin garantisi varki.
5-10 yıl sonrası insan ömründe uzun bir süre
akıl verenlerin bir çoğu bu günü bile belkide mutlu yaşayamıyorlardır.

aklım tamamen karıştı şimdi evt mutluyum seviyorum ama sizlere bakınca ne bileyim offf offfff

Gelecek, gelecek, ya hiç gelecek olmıycaksa, sizin gelecekten garantiniz var galiba, 10-15 yıl sonrasının planlarını yaptığınıza göre
Mutluysan yaşadığın anın tadını çıkarmaya bak. işte okadarrrrrrrrrrrrr

Bence kimseyi dinleme . Sen mutluysan eğer sorun yok. burada olumsuz yorum yapanların daha olgunluk çağına gelememiş basit düşünen hanfendilerin olduğunu düşünüyorum. Kimisi yazmış sen 35 e gelince o yatakta olacak diye. kimin hangi yaşta yatağa düşüceği belli olmaz. Hiç sıkıntı yapma kim ne derse desin takma kafana.

anlatayım canım o zman hayattan bir çok darbe yedin gelen vurdu giden vurdu diyelim sahipsizlik nedir anlıyabiliyosan işte o zaman anlayabilirsin bu durumu ama inş. allah yaşatmaz yinede...birinin seni sahiplenmesi kadar güzel bişey yok....

Bu sözler alkışlanır, korunmak, kollanmak insana güvende olduğunu hissettirir ve güven duygusu da huzur verir.
Bence aklına güven kararlarını doğru vereceksindir.

20 yaş çok fazla bir yaş farkı. Bugün 45 yaşında bir adamın gözünde amiyane tabirle "çıtır" olduğunuz için el üstünde tutulup, güllere pamuklara sarılıyor olabilirsiniz ama bundan 20 yıl sonra 65 yaşında adamın gözünde 45 yaşında "çıtır" olmayacaksınız. İşte o zaman, karşınızdaki yeni arayışlara, daha genç bir kadın arayışına girebilir, ya da size önceden gösterdiği değerden çok farklı davranışlar sergileyebilir. Tabii ki böyle olmasını istemeyiz kimse için, gönül ister ki ömür boyu mutlu mesut ve aşık olun ama hayatın gerçekleri bunlar. :ssz:

İnsan yaşlanıp olgunlaştıkça yuvanın sıcaklığının daha çok farkına varır.
gençlikteki gibi eften püften sorunlarla huzursuzluk yaratmaz.

Bence kimseyi dinleme . Sen mutluysan eğer sorun yok. burada olumsuz yorum yapanların daha olgunluk çağına gelememiş basit düşünen hanfendilerin olduğunu düşünüyorum. Kimisi yazmış sen 35 e gelince o yatakta olacak diye. kimin hangi yaşta yatağa düşüceği belli olmaz. Hiç sıkıntı yapma kim ne derse desin takma kafana.

Selam Meryemi1453,
Nihayet aklı başında, olgun, hayatın gerçeklerini bile birisiyle karşılaştım.
Birilerinin elinde azraille yaptıkları sözleşme var galiba; bilmem kaç yıl sonrasının hesaplarını yapıyorlar

30lu yaşlarda sen kadınlığın doruklarında olacaksın ama onun pili bitecek.:14::14::14:

adamı bir mezara koymadığınız kaldı.
50 yaşında bir insanın pili bitmiş olsaydı, doğuda aşiret ağaları 70-75 yaşlarında 4.,5. eşle evlenmezlerdi diye düşünüyorum.

bence buna kararı sen vermelisin. burda kimse senin erkek arkadaşını tanımıyor. seni çok seviyorsa, anlaşıyorsanız kimseye laf düşmez. elalemi kafana takma. yaşıtın biriyle flört etsen ileride tam anlaşacağının garantisi mi var? ne demek ileride sorun yaşarsın?müneccim misiniz nerden biliyorsunuz.

Düşüncelerimiz bire bir örtüşüyor.
Batıda hiç bir zaman yaş farkı sorun olmuyor.
insanlar birlikte yaşamaya karar verirken acaba kaç yıl birlikte olabiliriz diye bir hesabın içine de girmiyorlar.
Mutlu olmaya bakıyorlar

Aranızda yaş değil,ömür farkı var ve bu ilerde sorun olabilir....

bunu bende çok düşündüm ama bugün var yarın yokuz yaşmı çok önemli duygularmı iyi günde kötü günde diye atmıyoruzmu o imzayı :)

sen zaten kararını vermişsin canım..
sadece her kesimden onay alarak olayı sağlamlaştırmak istiyorsun..

bizse objektif oluyoruz..

yorumumu tekrarlıyorum,neredeyse baban yaşında bir erkekle birliktesin, olabilir tabii, ama yaş farkı her konu için çok fazla, tabii sen mutluysan zaten sorun yok :)))).
mutluluklar..:38:

evlenirsiniz 1 ay sonra kapatır seni eve kıskançlığından baban yaşında yahu ne işin var

sizin eşiniz kaç yaşında bilmiyorum amma, bazı insanlar her konuda kendini yetiştirmiştir.
Her yaşa hitap edebilirler.

müsade et de 45 yaşndaki bir adam 25 yaşındaki bir bayana da hitap edebilsin değil mi?

zaten hitap edemezse, aksi takdirde 25 yaşındaki kızın gidip kendi akranı bir erkekle birlikte olma şansının çok yüksek olacağını bilir, yani yaşı gereği hayat tecrübesi gereği zaten yarı yaşındaki bir bayanın dilinden anlıyor olmalı..

bu çok özel bir durum değil ki konusu geçen erkek için..olması gereken bu..

bu olmasa tuhaf olur kaç yaşında gelmiş birşeyden haberi yok ..deriz o zaman da..

Son düzenleme:
Olur mu olmaz mı, seni kısıtlar mı kısıtlamaz mı, karakteri nasıldır en iyi sen bilirsin, mutluluklar dileriz biz de size :)

Aşkın yaşı yoktur derler ama yinede olmaz bence çok fazla yaş farkı ile....

Son düzenleme:
Tam gençliğinin en güzel dönemindesin sevgilinse orta yaşı çoktan geçmiş belkide emekli

Bir çağ var aranızda

Yaş farkı olmalı evet ama baban yaşında bi adamda seni anlamaz sen koşmak istersin o uyumak ister ....

Back
X