erkek arkadaşımla aramda yaş farkı fikirlerinizi almak isterim...

bence buna kararı sen vermelisin. burda kimse senin erkek arkadaşını tanımıyor. seni çok seviyorsa, anlaşıyorsanız kimseye laf düşmez. elalemi kafana takma. yaşıtın biriyle flört etsen ileride tam anlaşacağının garantisi mi var? ne demek ileride sorun yaşarsın?müneccim misiniz nerden biliyorsunuz.

aldatılmıssınız ozguvenınızı kaybetmıssınızde 45 yasındakı baba yasıdnakı bır adamdan avuntumu arıyorsunuz
degerınızı kaybetmeyın 25 ıle 45 yas ne demektır ya ç.ş demek istiyorum

yorumları okuma fırsatı buldum sımdı
mecburıyetten adamı sevdıgınızı soyledıgınızı dusunuyorum
cok erken evlenmıssınız bellıkı 25 yasıdna 5.5 yasında evladınız var
kımse benı kabul etmez dıye fılan dusunuyormussunuz yapmayın allah askına usenmeyın mesajlarımı arastırın sıteye gırıs yaptıgınızda benımde hayat hıkayemı okuyun
evet hıc bırsey kolay degıl ancak sen kendını nasıl gorursen ınsanlar sana o kadar deger verecek

okuman için baskı uyguluyorum 25 yasında 2,5 aylık evlı 2.5 yasında bır erkek annesıyım , eşim 26 yasında onun ilk sevdiği kadın benim :nazar:

Sen 35 olduğunda o yatakta olacak. İyi düşün.

Harbi güldüm, sizin çevrenizde hiç 55 yaşında erkek yok mu ? Ya tüm 55 yaşındaki erkekler yatalak mı ?

Az gerçekçilik yahu.

Herkes tanıyor diye örnek vereyim Cumhurbaşkanı 62 yaşında , hiç yatalak hali yok. :))

Konuya gelirsek, gönlün kimi seviyorsa güzel olur.

Son düzenleme:
Bence buna karar verecek olan sizsiniz; evet yağ farkı çok ama bu mutsuz olacağınız anlamına gelmez. İnsanın başına ne geleceği belli olmaz belkide tam tersi çok mutlu olursun. Rabbim hakkında hayırlısını versin ve verdiğnede seni razı etsin.

Ha birde erkeklerde öyle cinsellik çabucak bitmiyor canım 50- 60 lı yaşlar erkekler için sorun değil ki mutluluk sadece onunlada olmuyor maaalesef. Allaha emanet olun.

bence ille de evlenmesi gerekmiyo size sahip çıkabilmesi için
o 45 siz 25
böyle evliliğe. sahip çıkmaya can kurban..
kusura bakmayın da ben artık o kadar çok şey gördüm ki etrafımda,fazla iyiniyetli olamıyorum....

20 Yaş banada fazla gibi geldi. Ben olsam kendi adıma asla kendimden 20 yaş büyük birisi ile evlilik düşünemezdim. Ama karar sizin tabiki.

eşimle aramda 13 yaş var fakat , 20 yaş olsaydı düşünmezdim biraz fazla geldi sanki tabi ilişkiniz nasılgidiyor bilemiyorum burdan birsey demekk de ne derece dogru olur bılmıyorum ama 20 yaş çok çok fazla

merhaba arkadaşlar; ben 25 yaşındayım eşimden ayrılalı 2 yıl oldu yaklaşık altı aydır bir birlikteliğim var 45 yaşında fakat ama çok mutluyum benim çok iyi anlıyo hani leb demeden leblebimi anlıyo :))) ama dışardan bazı bakışlar beni yüreksizlendiriyo onu seviyorum pek bir eksi bişey yaratmıyo bu bakışlar ama yine bir düşünüyorum ve size danışmak istiyorum sizceee....

Bir söz vardır; "milletin ağzı kese değilki büzesin" kimin ne dediği, ne konuştuğu hiç önemli değil, sen mutluysan gerisi teferruat.
Yarını düşünen kahraman olamazmış derler.
Yarını da yarın olduğunda düşünürsün. Şimdi mutlusun bunun tadını çıkar derim.

20 yaş fazla bence .arada kuşak farkı var .her şekilde sorun olur .sen daha 25 sin düşün .benim eşim 12 yaş büyük .o bile bazen bana büyük geliyor .ha sen olsaydın 50 falan o zaman sorun olmaz ama henüz 25 yaşındaki bir kadın için fazla .

sizin eşiniz kaç yaşında bilmiyorum amma, bazı insanlar her konuda kendini yetiştirmiştir.
Her yaşa hitap edebilirler.

gençlerden korkuyorum artık çünkü aldatıldım en azından bu kişide bu tezim yok oldu evt genç olduğum içinde daha fazla değer gösteriyo ve bu böyle hep devm eder diye düşünmüştüm :((

Bence, aldatılmamak birazda kadına bağlı, eşini doyuran kadın aldatılmaz diye düşünüyorum.
Yaşla alakalı bir şey değil, eğer yetersiz kalırsan aldatılırsın.

20 yaş :53:
çok fazla bencede ama mutluysanız kimseye aldırış etmeyin :31:
ben istemezdim ama babam yaşında birini :ssz::ssz:

Evet arada epey bi fark var.Ne kadar toplumu umuramıyorum dense de aslında umursanır.Birde bunun yaşlılığı var.5-10 yaş kabul edilebilir ama 20 çok geldi.Yine sen bilirsin.

bizim yaşlarımız 35 e 23. 12 yaş var.
yaşımdan cok daha olgun fıkırlere sahıp olmama ragmen bazen fazla hesaba alınmadıgımı hıssedıyorum sankı sınır oluyorum.bunun dısında yaşadıgımız sorun ilişki yasama tarzında ben bıraz daha zırt pırt aranmak ılgı gormek beklerken o bıraz daha ağır abi modunda.

gerçi anlaşmanın daha cok kişiliklerle ılgılı oldugunu dusunurum ben.
ama sızın 20 yaş bayagı var gıbı:26: ilerde cinsel problemler yaşamazsınız umarım her şeyi düşünmek gerek

Bir birlikteliğin yıkılma nedenlerinin başında cinsel problemler gelir,
45 yaşındaki kişi, 25 yaşında bir cıtırla birlikte olduğunu unutmamalıdır.
Sağlığını iyi korumalı, ya değilse ilerde işi zor

Back
X