Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konu sahibi neden banlanmis :26:
yok banlanmamış,kayıtlı e-maili uzun süredir aktif değilse iletişim kuramamıştır kk. o yüzden pasif hesap konumuna geçmiş oluyo üye.
Sen 35 olduğunda o yatakta olacak. İyi düşün.
merhaba arkadaşlar; ben 25 yaşındayım eşimden ayrılalı 2 yıl oldu yaklaşık altı aydır bir birlikteliğim var 45 yaşında fakat ama çok mutluyum benim çok iyi anlıyo hani leb demeden leblebimi anlıyo :))) ama dışardan bazı bakışlar beni yüreksizlendiriyo onu seviyorum pek bir eksi bişey yaratmıyo bu bakışlar ama yine bir düşünüyorum ve size danışmak istiyorum sizceee....
Mutluysanız neden milletin dediklerini aldırıyosunuz ki?
Bence seni mutlu edebiliyosa kafanda şüphe olmasın çünkü öyle erkek bulması zor![]()
20 yaş fazla bence .arada kuşak farkı var .her şekilde sorun olur .sen daha 25 sin düşün .benim eşim 12 yaş büyük .o bile bazen bana büyük geliyor .ha sen olsaydın 50 falan o zaman sorun olmaz ama henüz 25 yaşındaki bir kadın için fazla .
gençlerden korkuyorum artık çünkü aldatıldım en azından bu kişide bu tezim yok oldu evt genç olduğum içinde daha fazla değer gösteriyo ve bu böyle hep devm eder diye düşünmüştüm(
canım ya 20 yaş çok ne biliyim ama sen bilirsin tabi ki ama sen 45 oldugunda o 65 olcak bunu da düşün.
bizim yaşlarımız 35 e 23. 12 yaş var.
yaşımdan cok daha olgun fıkırlere sahıp olmama ragmen bazen fazla hesaba alınmadıgımı hıssedıyorum sankı sınır oluyorum.bunun dısında yaşadıgımız sorun ilişki yasama tarzında ben bıraz daha zırt pırt aranmak ılgı gormek beklerken o bıraz daha ağır abi modunda.
gerçi anlaşmanın daha cok kişiliklerle ılgılı oldugunu dusunurum ben.
ama sızın 20 yaş bayagı var gıbı:26: ilerde cinsel problemler yaşamazsınız umarım her şeyi düşünmek gerek