Kızlar merhaba,
Ben 22 yaşındayım ve 2 senedir devam eden bir ilişkim var. Erkek arkadaşımı çok seviyorum ama aramızda başladığımızdan beri geçmeyen bir soğukluk var. Kendimi 2 senelik bir ilişki yaşıyormuş gibi hissetmiyorum. Buluşuyoruz bazen bi süre sonra konuşacak bir şey bulamıyoruz mesela. Bir sıkıntısı oluyor bazen hissediyorum, bana anlatmıyor ve kabuğuna çekiliyor. Gelip benimle zaman geçirip ferahlamak yerine evde oturup içine kapanıyor, bunu hissediyorum. Bazen ben de bir şeye ihtiyacım olduğunda ilk onu aramaya çekiniyorum, ya öyle kalıyor o konu ya da mesela ev arkadaşımdan destek istiyorum. Böyle olsun istemiyorum artık, kendimi ona daha yakın hissetmek istiyorum. Bir şey olduğunda iyi ya da kötü bunu ilk ben bileyim istiyorum. Onunla daha çok şey paylaşmak, onu daha yakından tanımak, ortak zevkler yapmak istiyorum. Ben de artık ilişkimi derin bir şekilde yaşamak istiyorum. Bunu nasıl yapıcam, nerden başlıycam yol gösterecek var mı?
Kızlar merhaba,
Ben 22 yaşındayım ve 2 senedir devam eden bir ilişkim var. Erkek arkadaşımı çok seviyorum ama aramızda başladığımızdan beri geçmeyen bir soğukluk var. Kendimi 2 senelik bir ilişki yaşıyormuş gibi hissetmiyorum. Buluşuyoruz bazen bi süre sonra konuşacak bir şey bulamıyoruz mesela. Bir sıkıntısı oluyor bazen hissediyorum, bana anlatmıyor ve kabuğuna çekiliyor. Gelip benimle zaman geçirip ferahlamak yerine evde oturup içine kapanıyor, bunu hissediyorum. Bazen ben de bir şeye ihtiyacım olduğunda ilk onu aramaya çekiniyorum, ya öyle kalıyor o konu ya da mesela ev arkadaşımdan destek istiyorum. Böyle olsun istemiyorum artık, kendimi ona daha yakın hissetmek istiyorum. Bir şey olduğunda iyi ya da kötü bunu ilk ben bileyim istiyorum. Onunla daha çok şey paylaşmak, onu daha yakından tanımak, ortak zevkler yapmak istiyorum. Ben de artık ilişkimi derin bir şekilde yaşamak istiyorum. Bunu nasıl yapıcam, nerden başlıycam yol gösterecek var mı?
Kızlar merhaba,
konuştuk aslında biraz da o yüzden buraya yazdım. Hep mesafeli oluşunu sorguluyordum geçtiğimiz günlerde bi yerden laf açıldı ve o da böyle hissettiğini kendini bana tam açamadığından bahsetti. Ben nerden başlamalıyım harekete, ne yapmalıyım ki mesela kendimizi daha yakın hissedelim?
çözersen bana da söyle aynı durumdayım.
Son konuma bakabilirsin.
ilgisizi nasıl az mı ,iyi mi?
kabuğuna çekilme meselesi onun kişiliğinden kaynaklı olabilir ama ben de olsam çok huzursuz olurum sevdiğim insan benle her şeyini paylaşsın isterim derdi sıkıntısı neyse bileyim ona göre davranayım ben de. mesela sen o gün çok neşeli olabilirsin her şeyi gülüp eğlenmek istersin ama onun bi sıkıntısı vardır ya da kötü bi olay yaşamıştır bunu bilmezsen her şey gözüne batabilir onun.
bence onu sen açmalısın, konuşmayı denemelisin. sevgide sıkıntı yoksa, bundan eminsen oturup konuşacaksınız. iki yıllık bi ilişki var ortada bazı şeyler rahatça paylaşılabilmeli artık. ama bazen konuşacak bi şey bulamıyoruz demişsiniz o pek iyi bi gidişat degil bence yeni paylaşımlar bulmalısınız. insan eşiyle her gün görüştüğü halde mutlaka konuşacağı şeyler oluyo ki siz henüz sevgiisiniz ve belki de her gün görüşemiyosunuzdur.
peki ortak paylaşımı artırmaya nasıl başlamalıyım? her çiftin yaptıı gibi biz de sinemaya alışverişe oraya buraya gidiyoruz geziyoruz onun dışında ne yapmalıyım? istiyorum ki bir şey olsun ve ikimize özel olsun bu gidip bi çay bahçesinde nargile içmek de olabilir ya da atıyorum bowling oynamak. istiyorum ki ortak bişeyimiz olsun en çok beraber yapmaktan zavk alalım.
Kızlar merhaba,
ilginç bence
birbirinizi seviyorsunuz ama mesafeli bir ilişki yaşıyorsunuz
yapı yada mizaç ta etkili
ancak o zaman senin bu eksikliği farketmemn gerekiyor
demekki erkek arkadaşının mizacı bu ve bir eksiklik hissetmiyor
ama sen tam olarak bu yapıda bir insan değilsin
ilişkilerde
karakterler ve huylar birbirine uymuyorsa
malesef sorunlar çok oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?