• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımla aramızda hep bir mesafe var :(

Defne3455

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2014
24
0
1
İstanbul
Kızlar merhaba,
Ben 22 yaşındayım ve 2 senedir devam eden bir ilişkim var. Erkek arkadaşımı çok seviyorum ama aramızda başladığımızdan beri geçmeyen bir soğukluk var. Kendimi 2 senelik bir ilişki yaşıyormuş gibi hissetmiyorum. Buluşuyoruz bazen bi süre sonra konuşacak bir şey bulamıyoruz mesela. Bir sıkıntısı oluyor bazen hissediyorum, bana anlatmıyor ve kabuğuna çekiliyor. Gelip benimle zaman geçirip ferahlamak yerine evde oturup içine kapanıyor, bunu hissediyorum. Bazen ben de bir şeye ihtiyacım olduğunda ilk onu aramaya çekiniyorum, ya öyle kalıyor o konu ya da mesela ev arkadaşımdan destek istiyorum. Böyle olsun istemiyorum artık, kendimi ona daha yakın hissetmek istiyorum. Bir şey olduğunda iyi ya da kötü bunu ilk ben bileyim istiyorum. Onunla daha çok şey paylaşmak, onu daha yakından tanımak, ortak zevkler yapmak istiyorum. Ben de artık ilişkimi derin bir şekilde yaşamak istiyorum. Bunu nasıl yapıcam, nerden başlıycam yol gösterecek var mı? :(

Bir sıkıntısı olduğunda sana gelip anlatmaması , senden soğuduğu anlamına gelmez. Bu bence birazda yapı meselesi.
Bazı insanlar sevdiklerine hiç bir şey belli etmek istemezler.Huzurunu kaçırmayayım , huzurunu kaçırdıklarında kendilerini suçlarlar.
Keşke demeseydim falan diye ve bu yüzden de köşelerine çekilip sessiz kalmayı tercih ederler.
Seninki de böyle biri..
O anda canı neye sıkkınsa üstüne fazla gitme biraz kendi haline bırakıp daha sonra konuşmanızda fayda var..
Birde görüşmelerinize biraz ara verin..
Monotonluğa , yem olarak gitmek üzeresiniz. Dikkat edin.
İlişkiyi ayakta tutmak ve heyecanlandırmak sizin elinizde..

Kızlar merhaba,
Ben 22 yaşındayım ve 2 senedir devam eden bir ilişkim var. Erkek arkadaşımı çok seviyorum ama aramızda başladığımızdan beri geçmeyen bir soğukluk var. Kendimi 2 senelik bir ilişki yaşıyormuş gibi hissetmiyorum. Buluşuyoruz bazen bi süre sonra konuşacak bir şey bulamıyoruz mesela. Bir sıkıntısı oluyor bazen hissediyorum, bana anlatmıyor ve kabuğuna çekiliyor. Gelip benimle zaman geçirip ferahlamak yerine evde oturup içine kapanıyor, bunu hissediyorum. Bazen ben de bir şeye ihtiyacım olduğunda ilk onu aramaya çekiniyorum, ya öyle kalıyor o konu ya da mesela ev arkadaşımdan destek istiyorum. Böyle olsun istemiyorum artık, kendimi ona daha yakın hissetmek istiyorum. Bir şey olduğunda iyi ya da kötü bunu ilk ben bileyim istiyorum. Onunla daha çok şey paylaşmak, onu daha yakından tanımak, ortak zevkler yapmak istiyorum. Ben de artık ilişkimi derin bir şekilde yaşamak istiyorum. Bunu nasıl yapıcam, nerden başlıycam yol gösterecek var mı? :(

Bu isteklerini onunla konuşmalısın.

Bizim başından beri ilişkimiz böyle ama... Monotonluktan kaynaklı bir durum olduğunu düşünmüyorum. Benim çekingenliğim yada onun kabuğuna çekilmesi hep vardı. Bu nedenle de birbirimize hala tam olarak açılmadığımızı ve birbirimizi çok iyi tanımadığımızı düşünüyorum hala. Asıl mesele bu durumu nasıl çözüme kavuşturacağımı bilmiyor oluşum.

konuştuk aslında biraz da o yüzden buraya yazdım. Hep mesafeli oluşunu sorguluyordum geçtiğimiz günlerde bi yerden laf açıldı ve o da böyle hissettiğini kendini bana tam açamadığından bahsetti. Ben nerden başlamalıyım harekete, ne yapmalıyım ki mesela kendimizi daha yakın hissedelim?

çözersen bana da söyle aynı durumdayım.
Son konuma bakabilirsin.
ilgisizi nasıl az mı ,iyi mi?

Kızlar merhaba,

konuş canım ya biz niye böyleyiz diye,sonra sen başla bi sıkıntın olunca onunla paylaşmaya sonradan normale döner zaten

Kızlar merhaba,

kabuğuna çekilme meselesi onun kişiliğinden kaynaklı olabilir ama ben de olsam çok huzursuz olurum sevdiğim insan benle her şeyini paylaşsın isterim derdi sıkıntısı neyse bileyim ona göre davranayım ben de. mesela sen o gün çok neşeli olabilirsin her şeyi gülüp eğlenmek istersin ama onun bi sıkıntısı vardır ya da kötü bi olay yaşamıştır bunu bilmezsen her şey gözüne batabilir onun.

bence onu sen açmalısın, konuşmayı denemelisin. sevgide sıkıntı yoksa, bundan eminsen oturup konuşacaksınız. iki yıllık bi ilişki var ortada bazı şeyler rahatça paylaşılabilmeli artık. ama bazen konuşacak bi şey bulamıyoruz demişsiniz o pek iyi bi gidişat degil bence yeni paylaşımlar bulmalısınız. insan eşiyle her gün görüştüğü halde mutlaka konuşacağı şeyler oluyo ki siz henüz sevgiisiniz ve belki de her gün görüşemiyosunuzdur.

konuştuk aslında biraz da o yüzden buraya yazdım. Hep mesafeli oluşunu sorguluyordum geçtiğimiz günlerde bi yerden laf açıldı ve o da böyle hissettiğini kendini bana tam açamadığından bahsetti. Ben nerden başlamalıyım harekete, ne yapmalıyım ki mesela kendimizi daha yakın hissedelim?

sen sorunun olduğunda anlat içini dök daha sıcak davran geri çekilme, oda yavaş yavaş normale dönücektir

çözersen bana da söyle aynı durumdayım.
Son konuma bakabilirsin.
ilgisizi nasıl az mı ,iyi mi?

Evet ilgi konusunda sıkıntı yok, beraber bir şeyler yapmak için ikimiz de özen gösteririz özel günleri kutlarız falan filan. neden oluyor anlamıyorum işte ama aramızda hep bir mesafe var

kabuğuna çekilme meselesi onun kişiliğinden kaynaklı olabilir ama ben de olsam çok huzursuz olurum sevdiğim insan benle her şeyini paylaşsın isterim derdi sıkıntısı neyse bileyim ona göre davranayım ben de. mesela sen o gün çok neşeli olabilirsin her şeyi gülüp eğlenmek istersin ama onun bi sıkıntısı vardır ya da kötü bi olay yaşamıştır bunu bilmezsen her şey gözüne batabilir onun.

bence onu sen açmalısın, konuşmayı denemelisin. sevgide sıkıntı yoksa, bundan eminsen oturup konuşacaksınız. iki yıllık bi ilişki var ortada bazı şeyler rahatça paylaşılabilmeli artık. ama bazen konuşacak bi şey bulamıyoruz demişsiniz o pek iyi bi gidişat degil bence yeni paylaşımlar bulmalısınız. insan eşiyle her gün görüştüğü halde mutlaka konuşacağı şeyler oluyo ki siz henüz sevgiisiniz ve belki de her gün görüşemiyosunuzdur.

peki ortak paylaşımı artırmaya nasıl başlamalıyım? her çiftin yaptıı gibi biz de sinemaya alışverişe oraya buraya gidiyoruz geziyoruz onun dışında ne yapmalıyım? istiyorum ki bir şey olsun ve ikimize özel olsun bu gidip bi çay bahçesinde nargile içmek de olabilir ya da atıyorum bowling oynamak. istiyorum ki ortak bişeyimiz olsun en çok beraber yapmaktan zavk alalım.

İkiniz de çekingensiniz galiba..
Ah o bana kendini bıraksa ben renkli günler yaşatırım ,ne vefalar gösteririm,kankası oluurm da,durgunluğundan,yüzeyselliğinden vazgeçmiyor.
Bir de çıok uzağız,çok.

Son düzenleme:
peki ortak paylaşımı artırmaya nasıl başlamalıyım? her çiftin yaptıı gibi biz de sinemaya alışverişe oraya buraya gidiyoruz geziyoruz onun dışında ne yapmalıyım? istiyorum ki bir şey olsun ve ikimize özel olsun bu gidip bi çay bahçesinde nargile içmek de olabilir ya da atıyorum bowling oynamak. istiyorum ki ortak bişeyimiz olsun en çok beraber yapmaktan zavk alalım.

ama bak senin de dediğin gibi size özel şeyler olmalı mesela bizim 5 buçuk yıl sürdü sevgililik dönemimiz 5 ayda nişanlı kaldık öyle konuşacak ya da yapack şey bulamadığımız anları hatırlamıyorum bazen öyle saçma sapan şeylerimiz oldu ki ama biz o an o şeylerden zevk aldık eğlendik. cadde kenarında, kaldırımda arabaların vızır vızır geçtiği bi yolda bile piknik yaptığımızı hatırlıyorum. illa absürt bi şeye gerek yok saydığın şeyleri onunla yapmayı teklif edebilirsin o da keyif alacaktır.

konuya kendi açımdan bakıyorum. ben de senin gibiyim arkadaşım nişanlımdan çekiniyorum yani ona bişi söylemeye mesela en basiti sıkıntılarımı falan dile getirmeye çekiniyorum :s sitede bir konu vardı bi arkadaş yorum yapmıştı çok içime oturmuştu :( 'eğer sen sevgilinle ya da nişanlınla hiçbişeyini paylaşamıyorsan anlatamıyorsan zaten siz bir çift olamamışsınız.' demişti. eğer bi yol bulursan bana da söyle.. :26:

Kızlar merhaba,

ilginç bence
birbirinizi seviyorsunuz ama mesafeli bir ilişki yaşıyorsunuz
yapı yada mizaç ta etkili
ancak o zaman senin bu eksikliği farketmemn gerekiyor
demekki erkek arkadaşının mizacı bu ve bir eksiklik hissetmiyor
ama sen tam olarak bu yapıda bir insan değilsin
ilişkilerde
karakterler ve huylar birbirine uymuyorsa
malesef sorunlar çok oluyor

Bu konuya takılmakta çok haklısın canım. Bizim öyle bir sorunumuz yok ama kendimi senin yerine koyduğumda dahi kötü hissettim. Birşeyler eksikmiş gibi geliyordur, ilişki tam oturmamış gibi. Tam anlamıyla bir çift olunamamış gibi...

Ama bence yapısı ile alakalı . 2 senelik bir ilişkide başka birşeye bağlayamıyorum ben bu durumu. Bir kez daha konuş. "Bu durum beni üzüyo. Sana daha yakın olmak istiyorum. Bir problemin olduğunda ortak olayım, çözmene yardımcı olayım. Canın sıkkın olduğunda derdini ben de bileyim . Böyle yaptığın zaman ben de sana anlatmaya çekiniyorum. Ama yanımda olmanı, destekcim olmanı çok istiyorum" falan de. Sonra sıkıntılarını onunla paylşamaya başla. Bir sorunu olduğunu düşündüğünde biraz üstele canını sıkan ne diye. Bence aşacaksınız bu şekilde bu durumu.

ilginç bence
birbirinizi seviyorsunuz ama mesafeli bir ilişki yaşıyorsunuz
yapı yada mizaç ta etkili
ancak o zaman senin bu eksikliği farketmemn gerekiyor
demekki erkek arkadaşının mizacı bu ve bir eksiklik hissetmiyor
ama sen tam olarak bu yapıda bir insan değilsin
ilişkilerde
karakterler ve huylar birbirine uymuyorsa
malesef sorunlar çok oluyor

aksine bunun o da farkında. o da söyledi ilişkimizde tam anlamıyla bir doygunluk yok diye

Erkek arkadaşım benden 4 yaş büyük ve bu benim ilk ilişkim. Ona geçmişiyle ilgili soru soruyorum bazen. Bir seferinde demişti ki senden daha kısa süre birlikte olduğum ama daha yoğun şeyler yaşadığım ilişkilerim oldu. Bu adamın en uzun ilişkisi 7-8 ay sürmüş. Benden daha yoğun şeyler yaşadıysa neden iki yıldır benle beraber? Ya da dediğiniz gibi kendi içine kapanık bir karakteri varsa önceki ilişkilerindeki bu duygusal yoğunluğu nasıl yakalamış? O kadar garip bir durumdayım ki, hem onu sev,yorum hem de elimde sanki hastalıklı bir şey var, hastalığın tanımı henüz yok ve ben buna tedavi bulmaya çalışıyorum.

kızlar benimde bir derdim var...Benim yaklaşık uzatmalı da olsa 2 senedir süren bi ilişkim var hatta üç sevgilimle son olarak 8 ay ayrı kaldık boru değil affedersiniz uzunca bir süre. Ayrılma nedenimiz eski sevgilisine defter vermesiydi basit bi olay görmeyin benim haaberim yoktu mesajlarını da yakaladım ve bu kız hayatımızda sürekli yer edinmeye çalışan biriydi.Ben tam hayatımı yoluma koydum ve eski sevgilim tekrar mesaj attı ve hiç bişi olmamış gibi davranıyor.Sanki sekiz ay girmemiş araya gibi bir türlü anlam veremiyorum ve benim seneye sınavım var kafam çok karıştı konuşup bitirmeye çalışıyorum kapatıyor konuyu falan filan çok girdaplı şeyler anlayacağınız bana bi akıl verin :(

sizde soğuduğu anlamına gelmez size sorunlarını anlatmaması bende öyleyim bişey olduğu zaman kendi kabuğuma çekilirim kimseyi görmek istemem anlatamam çok hırçın olurum ben şu demek değil sevgilimi sevmiyorum anlamına gelmez seviyorum ama bu benim yapım sevgilinin de yapısı o üstüne gitme ilişkinize heyecan kat monotonluktan kurtar ilişkini ikinizin de zevk alacağı şeyler yapın her zaman gittiğiniz yaptığınız şeyleri yapmayın düzelecektir bence:ssz:

Back
X