Istiyorsan dert edinebilirsin gayet, istemeyebilirsin, ayrilabilirsin gayet bunda ne var ... gonul isleri zorlamayla olmuyor. Cocuk sahibi olmak istiyorsan zaten 10 kez dusunmen gerekiyor, karsindaki insanda genetik hastaliklar var mi, iyi baba olur mu, vucudu bicimli mi... Cocuklarin boyu anne ve babanin boylarinin ortasinda bir yerde, senin boyun da gayet iyi kisa boylu falan degilsin ama adam erkeklere gore gayet kisa boylu. Cocugunuz erkek olursa o da kisa boylu olacak, tipi gorunusu gectim, kisa boylu olmak metabolizma icin lanet. 1.80lik 1.90lik erkeklerin metabolizmalari canavar gibiyken sizin cocuk 1 dilim ekmek yese ertesi gun sismanlayacak. Aynisi kadinlar icin de gecerli tabi, sonuca gelirsem uzun boy iyidir arkadaslar gititm spor salonunda yasitim 35 yas ustu kadinlar var , 160boylarinda olanlar deliler gibi diyet yapiyor ama sonuc haftada max 200 gram. Ben 1.70im, tabagi azicik kissam 1 haftada 1 kg fark ediyor bazal metabolizmam fazla cunku. Ozellikle ortayastan sonra kisa boylu olmak lanet gibi. Sonuca gelirsem konu sahibesi burda aa yazik adama diyenlere bakma, beynini calistir.