Pardon ama ben kimseyi acimasizca eleştirmedim? Dikkatli okumadiniz sanirim.
Evet istediğim özelliğe takilirim da. Herkesin zevki ve kişisel görüşleri farklı.
Bazi erkekler için ben de çirkin, şişman ya da zayıf ya da kisa boylu bulunabilirim onların görüşüne göre? Beni beğenmeyebilirler ve onlarin kriterlerine hitap etmeyebilirim. Bu onları kötü birisi mi yapiyor? Her beğendiğim, beni beğenmek zorunda mı? Yoo. Beni sevmek zorunda mi? Yoo. Ben de birilerinin fiziksel zevkine hitap etmeyebilirim?? Bu çok normal.
Ben bunu normal karşılıyorum.
E bununla birlikte ben de her erkeği çekici bulmak zorunda değilim. Kısa boylu erkeği de çekici bulmak zorunda değilim.
Çekici bulmadığım erkeği de acımasızca eleştirmem ayrıca. Yerden yere vurmak falan ne demek? Ben saygının ne olduğunu gayet iyi bilen, başkasına da kendime davranılmasını istediğim gibi davranan birisiyim.
Ve evet, bir insan gözünüze hoş ya da çekici gelmiyorsa sırf o kişiyle "iyi" diye beraber olmaya devam etmek, o kişinin hakkına girmektir. O, kişinin zamanından çalmaktır. Belki onu gerçekten çekici bulacak bi insanla karşılaşmasını engellemektir?
Söylediklerimin arkasindayim. Herkesin, kendisini çekici bulan ve kendisinin de çekici bulduğu biri tarafından sevme ve sevilme hakki vardir.
Siz, bence benim yazımı karıştırmışsınız. Çünkü, söylemek istediğim şeyi anlamaktan çok uzak bi noktadasiniz.