Erkek arkadaşımla ayrıyız o ayrıldı

kuummsaal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2023
27
7
1
27
Erkek arkadaşım benden ayrıldı. Ama hala takipten falan çıkmamış hiç birşey yapmamış. Sizce o beni çıkarana kadar beklemelimiyim? 1 hafta 2 gün oldu

O senden ayrıldı ama takipten çıkmadıysa seni çokta merak ettiğinden değildir. Arada bir kendini gösterip hala ondamısın değilmisin tepki ölçmek ego tatmin etmek için silmemiş. Bekleme hiç o seni hayatından silmiş sen sosyal medyadan silmişsin çokmu?

Resmi süre mi var bunun için ay.
O kadar umurunda olmamış işte adamın, olmuşsunuz olmamışsınız pek takmıyor, siz engelleyin. Gün saymayı da bırakın. Sanki geri dönmesini bekler gibi.
Eski konunuzu hatırlıyorum, zaten çok sağlıklı bir ilişki değilmiş.

Neden ve nasıl ayrıldığınıza
4 senelik ilişkim 2 gün önce bitti. Erkek arkadaşımla çok tartışırdık ama ertesi gün barışırdık bişey olmamış gibi . Ama bu ilişkide kişilik olarak çok rahat bi insandı. Gün içinde 2 kere arardı doğru düzgün mesajlar atmazdı zaten genelde telefonla konuşurduk 4 sene boyunca bana 1 tane çiçek ve bi tane hediye almıştı süpriz yapmıştı. Doğum günleri hariç tabi. Onun bu huyunu bu rahatlığını kabullenmiştik en çok tartışmalarımızda bu yüzdendi. Her ne olursa olsun hiç ayrılmazdık . Ve bu aralar tartıştığımızda sonumuz yok gelecegimiz yok olmuyor diyip duruyordu ama ayrılmıyorduk barışıyorduk. Bu en son tartışmalarımızda diğer tartışmalarımızdan biriydi ama bu sefer ayrıldık ben izin vermedim 2 hafta idare etti barışmayı denedi 2 hafta boyunca beni hiç aramadı sadece günaydın yazardı ben aradığımda açardı ve tek kelime yazar canım dedi en sonunda dayanamayıp artık uzatma dedim ve sonu ayrılıkla bitti olmuyor dedi istemiyorum artık dedi bitti bende artık umudum inancım kalmadı bi gelecek yok dedi bitti dedi

Erkek arkadaşım ayrılmış fakat sizin ona karşı duygularınızın olduğunu bildigi için birini bulana kadarda yedekte bekletemek istiyor gibi. O yüzden çıkın takipten hatta engelleyin gitsin.

4 senelik ilişkim 2 gün önce bitti. Erkek arkadaşımla çok tartışırdık ama ertesi gün barışırdık bişey olmamış gibi . Ama bu ilişkide kişilik olarak çok rahat bi insandı. Gün içinde 2 kere arardı doğru düzgün mesajlar atmazdı zaten genelde telefonla konuşurduk 4 sene boyunca bana 1 tane çiçek ve bi tane hediye almıştı süpriz yapmıştı. Doğum günleri hariç tabi. Onun bu huyunu bu rahatlığını kabullenmiştik en çok tartışmalarımızda bu yüzdendi. Her ne olursa olsun hiç ayrılmazdık . Ve bu aralar tartıştığımızda sonumuz yok gelecegimiz yok olmuyor diyip duruyordu ama ayrılmıyorduk barışıyorduk. Bu en son tartışmalarımızda diğer tartışmalarımızdan biriydi ama bu sefer ayrıldık ben izin vermedim 2 hafta idare etti barışmayı denedi 2 hafta boyunca beni hiç aramadı sadece günaydın yazardı ben aradığımda açardı ve tek kelime yazar canım dedi en sonunda dayanamayıp artık uzatma dedim ve sonu ayrılıkla bitti olmuyor dedi istemiyorum artık dedi bitti bende artık umudum inancım kalmadı bi gelecek yok dedi bitti dedi

Söylemesi gereken her şeyi söylemiş. O yolunu çizmiş. Sizde hayatınıza bakın.

Kendimi onun yerine koyarak yorum yapmaya çalışıyorum. Genelde tiksinip hiç görmek istemediğin bir insanı direkt silersin her yerden. Onun ‘acaba’ ları var ki silmiyor demek ki. Belki tekrar dönersem açık kapım olsun diyerekten çıkarmamış olabilir, ya da tamamen emin olduktan sonra çıkaracaktır.

Takipinden çikar kendinde takip etme madam sana boyle davranip boyle soyluyor yol ver gitsin boyle ilişkilerin sonu çogu zaman guzel bitmiyor zaten yol yakinken kurtulmak iyi birşey evlilik gibi ciddileşmemiş.

engelle diye akıl verenlere bakma sen
ergen gibi engellemeye ne gerek var
hiçbir aksiyon alma silme takipten de çıkma
dönmek isteyecektir yarın öbür gün , eğer istemezsen ghostlarsın umursamazsın
en güzeli umursamaz gözükmektir
ne o yani öyle kompleksli gibi her yerden engellemek falan

Engellemeni önermem ama takipten çıkıp onu da çıkarabilirsin bence. Zaten 9-10 gün olmuş, sinirle tribe girmiş gibi de görünmezsin diye düşünüyorum.
Dönmesini bekler, ister gibisin ama suyu çıkmış görünüyor, başta zor gelse de yoluna baksan daha iyi gibi.

E tabiki takibi bırakın

Back
X