Aycemil Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2016 4.751 6.998 158 37 24 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi kuummsaal #21 kuummsaal .!.: Erkek arkadaşım benden ayrıldı. Ama hala takipten falan çıkmamış hiç birşey yapmamış. Sizce o beni çıkarana kadar beklemelimiyim? 1 hafta 2 gün oldu Genişletmek için tıkla... Bekleyin ki bir tarafları kalksın iice.
kuummsaal .!.: Erkek arkadaşım benden ayrıldı. Ama hala takipten falan çıkmamış hiç birşey yapmamış. Sizce o beni çıkarana kadar beklemelimiyim? 1 hafta 2 gün oldu Genişletmek için tıkla... Bekleyin ki bir tarafları kalksın iice.
K kedililos Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2023 315 200 18 24 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi kuummsaal #22 ben olsam çıkarmam,onu düşündüğüm önemsediğim tepki gösterdiğim anlamına gelir tepki göstermem yok sayarım,arkadaş listemde olmuş olmamış önemi yok
ben olsam çıkarmam,onu düşündüğüm önemsediğim tepki gösterdiğim anlamına gelir tepki göstermem yok sayarım,arkadaş listemde olmuş olmamış önemi yok