Erkek arkadaşımla beraber oldum annem öğrendi çok acil

gizemsercan35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
5
1
1
29
5 senelik bir ilişkim var. Lise 1 de tanıştık bu yaşıma kadar , bir hata yaptım, ama hata demek istemiyorum. Sevdiğim adam la yaşadım 5 senenin sonunda. Yaptık öyle bir şeyi , mesajlasmistik konuyla ilgili , annem girmiş telefonuma hepsini okumuş, sabah söyledi bana , öğlen gitmis erkek arkadasima saydirmis, babam var ama sadece babam. Gorusmeyiz etmeyiz , yüzünü görsem dahi hatırlamam tanımam yolda. Annem söylemiş, erkek arkadasimin evli ablasına saydirmis, erkek tarafı olur yön bulalim diyor benim kisi ayrilcaksin ve o... gibi laflar. Tek annem var. Bütün ortalığı karistirmis, niyetimiz zaten ciddi ama istemeye felan gelsinler istemiyor. Erkek arkadasimin babası. Da bana çok kızgın , ama suçum yok hiç annemi nasıl erkek arkadaşımla baristirabulirim , ben parayla bedenimi satmadim. Sadece yillardir sevdiğim , güvendiğim adamla yaşadım. Napmam lazim? Gerçekten ciddi cevaplara ihtiyacım var.

bu durumda hemen evlendirilir genelde apar topar
annende niye ters teptiki acaba
istememe sebebi ne

Öncelikle kendinizi suçlu hissetmeyin. Reşit misiniz? Öyleyseniz annenizi bile ilgilendirmez, gerekirse sınırlarını bildirin. Anneniz de olsa kimsenin özelinize izinsiz girmeye ve size hakaret etmeye hakkı yok.
Sırf bunun için evlenmek zorunda da hissetmeyin. Zamanla unutulacaktır.

annen de karsı taraf da yumusayacak gekıp ısteyecekler evleneceksınız sevenlerı ayırmak doğru olur mu böyle ayrıca ne zaman oldu bu ılışkı kk hanımlarının %99 u korunurken hamıle kalıyor sen de hamıle olmayasın

İstemezlerse ya da vermezlerse kaç gitsin.
Neticede sevdiğin için bunu yaptıysan , kaçmayıda göze alabilirsin.
Ah şu aileler ahhh ...

zaten aileni salladığın yok ortada ailede yok zaten ...
kendi kararımdı bedenimi satmadım isteyerek oldu diyosun neyin fikrini alıyosun anlamadım..annen tepkisini koymuş onu da anlamadım ya evlenmeni neden istemiyor orasıda muamma..
neyse benim böyle konularda tavrım hep aynı asla tasvip etmiyorum ki bu benim düşüncem..senin düşüncenede saygım var hata değildi demişsin ee o zaman kararı kendin vermelisin gayet rahatsın anladığım kadarıyla ilişkini normal görüyosun ister evlen ister evlenme ama şurası bir gerçek aileler öğrenmiş hoş olmamış arkadaşınla ilişkinizi ciddi bir neticeye bağlamanızı temenni ediyorum...

Back
X