Erkek arkadasimla Birseyler yasanmadan mi bitmeli,yasayipta mi bitmeli

Yani bunu sordugunuza inanamiyorum.

illa ki bitecekse madem sevisin,karsi tarafin da isi gorulsun 😂ukte kalmasin sizin deyiminizle.
Bende istiyorum çünkü sevişmek ya kullandirmakta istemiyorum kendimi nasıl bu hale düştüm bende bilmiyorum kafayı kırdım

Bende istiyorum çünkü sevişmek ya kullandirmakta istemiyorum kendimi nasıl bu hale düştüm bende bilmiyorum kafayı kırdım
Sevişmek kendini kullandırmak mı demek ? Yaşamak istiyorsanız yaşayın. Ha ama ilerde pişman olurum diyorsanız yapmayın.

Sevişmeden biterse ukte mi kalacak enteresan adam çok istese illa gelirdi ne bu çaba birliktelik isteği biteceğini bile bile niye ister ki insan o kadar zaman yüz yüze gelmediğiniz insan nasıl kaderiniz gibi oluyor anlamadım olsa olsa saplantı

Sevismek neden kullandirmak olsun ki,o mantikla bakarsak siz de onu kullaniyorsunuz tatmin olmak icin, o sizi kullanirken(!)

Sevişmeden biterse ukte mi kalacak enteresan adam çok istese illa gelirdi ne bu çaba birliktelik isteği biteceğini bile bile niye ister ki insan o kadar zaman yüz yüze gelmediğiniz insan nasıl kaderiniz gibi oluyor anlamadım olsa olsa saplantı
Birde dalga geciyor benimle hem isteyip hemde istemiyormusta sadece ben istiyor musun gibi davranıyor

Yaşayıp bitirin, içinizde kalmasın. Zaten sevişelim diye tutturan birinden ayrılamıyorsanız sevişin de o sizden ayrılsın, kafanız rahatlasın

Back
X