E sen müsade etmişsin öyle davranmasına. Demek fazla istekli davranmışsın. Ne gerek var niye kendini bu duruma düşürüyorsun? Ortalık abaza dolu, burası Türkiye sevişecek erkek mi yok kız? Kala kala ona mı kaldın?Birde dalga geciyor benimle hem isteyip hemde istemiyormusta sadece ben istiyor musun gibi davranıyor
Dalga geçiyor resmen sanki o istemiyormusta ben istiyormuşum gibi yapiyor
Hiç buluşmadığınız biriyle sevişip ayrılmak mı yoksa sevişmeden ayrılmak mı?2.5 yıldır konusuyoruz sürekli ayrıl barış oldu . Bir sekilde yine birbirimize cekildik. sorun su ki hic bulusamadik 2.5 yilda. Birbirimizi goruyoruz kamera da fotoda ama cagirdigimda gelmiyor hep bahane buluyor. hem benimle sevişmek isteyip bende sevişmeyi kabul ettigimde istemiyormuş gibi davranıyor ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.
Çünkü sevişip ayrılmak istiyor senin gibi başına kalmandan korkuyor o yüzden .. yani git dogruduzgun aşık olduğun sana saygı duyan adamla yap illa yapacaksan ..yada acilen evlen biriyle bol bol yaparsın böylece her gün serbestAy birde dalga geçer gibi sanki ben istiyorum da o istemiyormus gibi yapiyor sinirlerim bozuldu
Ne konuda yanlış yapmış olabilirim ?Bazi erkeklere hak vermemek elde degil..
Birde diyorki ya birşeyler yaşayıpta ayrılırsak ben sana kıyamam diyor sonra seninle sevişmek istiyorum diyor bu seferde rol mu yapıyor bu sinir adam yaÇünkü sevişip ayrılmak istiyor senin gibi başına kalmandan korkuyor o yüzden .. yani git dogruduzgun aşık olduğun sana saygı duyan adamla yap illa yapacaksan ..yada acilen evlen biriyle bol bol yaparsın böylece her gün serbest
Kararsizlik konusunda.Ne konuda yanlış yapmış olabilirim ?
Sen surundurmeye devam et.Böyle erkeklerle dalga geçiyorum umutlandiriyorum süründürûorum hakkediyorlar
Kendini kullandırmak? Bunlar nasıl kafalarBende istiyorum çünkü sevişmek ya kullandirmakta istemiyorum kendimi nasıl bu hale düştüm bende bilmiyorum kafayı kırdım
Birde diyorki ya birşeyler yaşayıpta ayrılırsak ben sana kıyamam diyor sonra seninle sevişmek istiyor diyor bu seferde rol mu yapıyor bu sinir adam yaİstese gelirdi zaten 2.5 senede .
Ama o lafı normal yazan erkeklere uyguluyordum bu adamı seviyorum bende salaklıkKararsizlik konusunda.
Bak bu da senin mesajin
Sen surundurmeye devam et.
2.5 yılda hiç görüşülmeden yaşanan bir ilişki ilişki değil. hiç dokunmadığınız karşılıklı sohbet etmediğiniz bir alanı paylaşmadığınız birisi sizin sevgiliniz olamaz öncelikle bunu bir kabullenin. o olsa olsa internetten falan tesadüfen bulduğunuz bir konuşma arkadaşı olabilir. hani eskilerin de mektup arkadaşları varmış ya öyle. çağırdığınızda gelmiyorsa zaten hiç gelmeyecektir, sizi görmek için bir çaba sarf etmeye gerek duymuyordur. zaten sevişemezsiniz de böyle durumda. bence zamanınıza ve emeğinize yazık, hiç buluşmadığınız biri için. fiziken yanınızda olacak biriyle sevişmeyi denemelisiniz.2.5 yıldır konusuyoruz sürekli ayrıl barış oldu . Bir sekilde yine birbirimize cekildik. sorun su ki hic bulusamadik 2.5 yilda. Birbirimizi goruyoruz kamera da fotoda ama cagirdigimda gelmiyor hep bahane buluyor. hem benimle sevişmek isteyip bende sevişmeyi kabul ettigimde istemiyormuş gibi davranıyor ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.
O herhangi biri degildi ama aramızda duygusal birşeyler yaşandı sonucta seviyordum uzaktan da olsa . evet erkek cok cevremde isteyen çok ama Hiçbirine birşey hissetmeden nasıl sevişebilirim kiE sen müsade etmişsin öyle davranmasına. Demek fazla istekli davranmışsın. Ne gerek var niye kendini bu duruma düşürüyorsun? Ortalık abaza dolu, burası Türkiye sevişecek erkek mi yok kız? Kala kala ona mı kaldın?
Bende öyle olsun istedim hep ama o gelemedi belki kendince sebepleri vardı bilmiyorum ilk başta o istiyordu ben istemiyordum sonra ona bağlanınca bende ister oldum . Halbuki cevremde çok erkek var ona kalmadım evet ama duygusal birşeyler yaşandı aramizda sonuçta normal değil mi ? Herkes dalga geçmiş birde insan sevdiğime sevişmek istemesi kötü mü dokunamamak ne kadar acı biliyormusunuz2.5 yıldır sadece internet üzerinden tanıdığınız biri..sevişmekten önce konuştuğumuz kişiyi yakından tanıyın dışarıda buluşun huylarını tanıyın ..önce net olarak bı ilişkiniz baslasin..daha ortada bir ilişki yokki zaten siz sevisme konusunu dile getiriyosunuz
Bende öyle olsun istedim hep ama o gelemedi belki kendince sebepleri vardı bilmiyorum ilk başta o istiyordu ben istemiyordum sonra ona bağlanınca bende ister oldum . Halbuki cevremde çok erkek var ona kalmadım evet ama duygusal birşeyler yaşandı aramizda sonuçta normal değil mi ? Herkes dalga geçmiş birde insan sevdiğime sevişmek istemesi kötü mü dokunamamak ne kadar acı biliyormusunuzgörmediğiniz insanla ilişki yaşayıp üstüne cinsellik düşünmek ? ayrıca sanırım daha önce ilişkiniz oldu . bu erkek kişisi istese 1000 kere gelirdi yanınıza sizinle ilişkiye bile girmek istememesi hayret ettirdi belki sizi ona karşı bu etkiledi çünkü dışarısı abaza dolu erkekler duygusallık olmadan da sevişir gerçi şimdi kadınlarda değişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?