Bende öyle olsun istedim hep ama o gelemedi belki kendince sebepleri vardı bilmiyorum ilk başta o istiyordu ben istemiyordum sonra ona bağlanınca bende ister oldum . Halbuki cevremde çok erkek var ona kalmadım evet ama duygusal birşeyler yaşandı aramizda sonuçta normal değil mi ? Herkes dalga geçmiş birde insan sevdiğime sevişmek istemesi kötü mü dokunamamak ne kadar acı biliyormusunuz
Sevişmek istemeniz normal, hatta çok doğal. Ama sonuna ayrılık eklemeniz pek normal sayılmaz. Ayrılacağınıza kesin gözle bakıyorsanız kaldığınız ikilem garip geliyo
Bende öyle olsun istedim hep ama o gelemedi belki kendince sebepleri vardı bilmiyorum ilk başta o istiyordu ben istemiyordum sonra ona bağlanınca bende ister oldum . Halbuki cevremde çok erkek var ona kalmadım evet ama duygusal birşeyler yaşandı aramizda sonuçta normal değil mi ? Herkes dalga geçmiş birde insan sevdiğime sevişmek istemesi kötü mü dokunamamak ne kadar acı biliyormusunuz
Ama gelmemiş hanımefendi ve 2.5 yıldır sizi görmeye bile gelmeyen birini sizin bu şekilde arzulamaniz yanlış geliyor insanlara ..istese gelirdi bı çay kahve içerdiniz bı müddet sosyal ortamlarda birbirinizi tanırdiniz.sadece internet üzerinden konuştuğumuz birine ne kadar güvenilirsiniz ve kendinizi teslim etmek istersiniz..belki de evli biri nereden bileceksiniz..ve zaten o da size değer verseydi 2.5 senedir mutlaka sizi görüp tanımak isterdi..unutun gitsin bence ..zamaniniza yazik
Neden inandırıcı gelmediniz acaba?Diyelim ki anlattıklarınız doğru.Yanınıza gelmeye üşenen adam o iş için bi taraflarını hiç oynatmaz.Gidin başkasıyla sevişin.
Olabilir. Ama sonunda pişman olacaksınız yaşasanız bile. Değer mi? 2.5 yılda bir kez yanınıza gelmeye bile tenezzül etmeyen adam, sanıyor musunuz ki seviştikten sonra sizi ihya edecek, size iyi davrancak vs vs. Siz bence o adamla görüşmeyi bırakın artık. Boşa giden 2.5 yılınıza yazık yahu. Hiç acımıyor musunuz? Sonu yok bu işin. Normalde böyle şeyler yazmam ama mübarek kandil gününde tek derdiniz bu adamla sevişmek mi? Yapmayın Allah aşkına.
2.5 yıldır konusuyoruz sürekli ayrıl barış oldu . Bir sekilde yine birbirimize cekildik. sorun su ki hic bulusamadik 2.5 yilda. Birbirimizi goruyoruz kamera da fotoda ama cagirdigimda gelmiyor hep bahane buluyor. hem benimle sevişmek isteyip bende sevişmeyi kabul ettigimde istemiyormuş gibi davranıyor ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.
ben karı istirem e dönmüş sizin durum..
sevişecekseniz bile bu adamla olmasın lütfen.. zira kendine bile güvenmeyen bi adamın yatak performansını düşünemiyorum.. yazık olmasın bi 10-15 dk.ya..