Erkek arkadasimla Birseyler yasanmadan mi bitmeli,yasayipta mi bitmeli

Sevişmek istemeniz normal, hatta çok doğal. Ama sonuna ayrılık eklemeniz pek normal sayılmaz. Ayrılacağınıza kesin gözle bakıyorsanız kaldığınız ikilem garip geliyo

Ama gelmemiş hanımefendi ve 2.5 yıldır sizi görmeye bile gelmeyen birini sizin bu şekilde arzulamaniz yanlış geliyor insanlara ..istese gelirdi bı çay kahve içerdiniz bı müddet sosyal ortamlarda birbirinizi tanırdiniz.sadece internet üzerinden konuştuğumuz birine ne kadar güvenilirsiniz ve kendinizi teslim etmek istersiniz..belki de evli biri nereden bileceksiniz..ve zaten o da size değer verseydi 2.5 senedir mutlaka sizi görüp tanımak isterdi..unutun gitsin bence ..zamaniniza yazik

Neden inandırıcı gelmediniz acaba?Diyelim ki anlattıklarınız doğru.Yanınıza gelmeye üşenen adam o iş için bi taraflarını hiç oynatmaz.Gidin başkasıyla sevişin.

Allah ım yaratıyorsun kurban olayım takip et. ( berat kandili dua açılışım). Bacim adam 2.5 yıl yanına gelmemiş kameraylamı sevişceksin.

Erkek beyniyle düşünüyorum ben sanırım evet çok saçma bi düşünce
Olabilir. Ama sonunda pişman olacaksınız yaşasanız bile. Değer mi? 2.5 yılda bir kez yanınıza gelmeye bile tenezzül etmeyen adam, sanıyor musunuz ki seviştikten sonra sizi ihya edecek, size iyi davrancak vs vs. Siz bence o adamla görüşmeyi bırakın artık. Boşa giden 2.5 yılınıza yazık yahu. Hiç acımıyor musunuz? Sonu yok bu işin. Normalde böyle şeyler yazmam ama mübarek kandil gününde tek derdiniz bu adamla sevişmek mi? Yapmayın Allah aşkına.

Mide bulantısı butonu olsa ona basacaktım.
Ama neyseki emojisi varmış, aşağıya bırakıyorum.

Bende istiyorum çünkü sevişmek ya kullandirmakta istemiyorum kendimi nasıl bu hale düştüm bende bilmiyorum kafayı kırdım

ben karı istirem e dönmüş sizin durum..
sevişecekseniz bile bu adamla olmasın lütfen.. zira kendine bile güvenmeyen bi adamın yatak performansını düşünemiyorum.. yazık olmasın bi 10-15 dk.ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…