• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımla çözemediğim sorunum

ayda 1 buluşma çok çok az bu kadar yakın bir mesafe için. ramazanda buluşamayız diye şimdiden nedne kesin konuşuyorsunuz ki? siz de bir akşam iftar yaparsınız
Cevap kısmında açıklamıştım sanırım görmediniz maalesef çok katı bir babam var akşam dışarı çıkmama izin vermiyor.Sabahları da oruçlu iken kötü oluyorum o yüzden.

Kendi işinin olduğunu söyleyince çok kurcalamadim kendisinin söylemesi gerekmez miydi? Yanıma gelmesine de gerek yok bende gidebilirim demiştim
İşte zaten 1 ay buluşamayacağınızı bilen adamın çaba göstermesi gerekirdi ama göstermiyor sorun burada. Sizde bu sorunu ona sorarak çözüp sebebini anlayıp ona göre ilişkiye yön vermelisiniz. Kaldı ki adamın tüm cevapları zaten bahane olacak. Cumartesi cumartesi ne işi olabilir. Hadi oldu diyelim insan erkenden kalkar yarım günde halleder gelir yanınıza veya sizi çağırır kendi yolla vakit kaybetmesin diye ama çabalamıyor. Demek ki sizinle buluşup görüşmek için sizin kadar can atmıyor demek ki bu ilişkide daha çok seven kişi sizsiniz, o değil.

Kızlar merhaba.Erkek arkadaşımla güzel giden ilişkimiz var uzun süreli uzak mesafe ilişkisi ama aramız çok uzak değil.(2 saat). Geçen hafta buluştuk yanıma geldi çok sevindim.Haftaya ramazan ayı başlıyor oruç tutan insanlarız o yüzden ramazan ayı boyunca buluşmayı düşünmüyoruz.Ben istiyorum ki bu hafta da buluşalım ben onun yanına gideyim ama kendisinden bu konuda ses seda yok :KK43: Normalde de ayda bir görüşüyoruz kendisinin sadece hafta sonu var işleri oluyor bazen.Ben söyledim kendisine ama bu hafta arkadaşlarına söz verdiğini söylüyor.Bende buna biraz alındım çünkü arkadaşları hep yanında iş çıkışı da buluşabilirler, ve şöyle bir sorunumuz da var ne zaman buluşsak sonraki hafta ilgisi birazcık azalıyor.Bunu kendisine de söyledim ama inkar ediyor tabiki.Dün bunun için trip attım ve konuşmadık.Sizce abartıyor muyum yorumlarınızı bekliyorum 🌸
Sevgilinle evlendiğinde ileri de açacağın konu; eşimle ayda bir ilişkiye giriyoruz çok ilgisiz.

2 saatin neresi uzak Allah aşkına İstanbuldaki insanlar birbirlerine gitmek icin 2 saat yol gidiyor.
2 saatlik yolda ayda bir görüşmek nedir.

Kadına, sevgiliye vs düşkünlüğü yok erkek arkadaşınızın.

siz 2 saat mesafede neden ayda 1 görüşüyorsunuz ki ? 2 saatlik yol büyük şehirlerde bir uçtan bi uca gitmek demek
şehir içi yani ve her gün bu sürede işe giden insanlar var
ofisim uzak, 1.5 saat sürüyor yolum
eski sevgilimle de evlerimiz uzaktı, hazırlanıp evine gitmem 2 saati buluyordu ama bi kere bile üşenmedim
ben anlamıyorum bu kafaları
ikiniz de buluşmaya üşeniyorsunuz
adamın umurunda değil zaten arkadaşlarını daha ön planda tutuyor
ya sevmiyor fazla yada seni çok cepte görüyor, asla kaybetme korkusu yok
sevgi böyle bişey değil ya buluşmaya üşenmek değil kesinlikle
ayrıca ramazanda neden buluşmama kararı aldınız ? oruçluyken kötü oluyorum falan demişsin
ne alaka yani
dini yorum yapmak istemiyorum ama oruç denen şey dayanabilen, bünyesi müsade edebilenler için
ama sen saatlerce aç kaldığında sağlık sorunları yaşıyorsan, hayatına devam edemiyorsan, kötü oluyorsan din seni zorlamıyor illa tutacaksın diye
neyse
baban akşamları çıkmanı sorun ediyorsa sen gündüzleri hafta sonları bi şekilde kendini ayarlar giderdin
bi hafta sen bi hafta o, ayarlardınız yani
arada sevgi varsa insan böyle şeyleri düzenleyip düzgün bi rutine oturtabiliyor
bana ikiniz de çok sevgisiz geldiniz .
benim eski toksik sevgilim bile bir iki kere benden kaynaklı buluşamayışımızı çok sorun edip aşırı sinir olmuştu
görüşmek için abuk sabuk bahaneler yaratmıştı , seni şurdan şuraya ben götüreyim hem görmüş olurum gibisinden
direkt sevgisizliğe bağlıyorum o sebeple ben bu tarz durumları

Kızlar merhaba.Erkek arkadaşımla güzel giden ilişkimiz var uzun süreli uzak mesafe ilişkisi ama aramız çok uzak değil.(2 saat). Geçen hafta buluştuk yanıma geldi çok sevindim.Haftaya ramazan ayı başlıyor oruç tutan insanlarız o yüzden ramazan ayı boyunca buluşmayı düşünmüyoruz.Ben istiyorum ki bu hafta da buluşalım ben onun yanına gideyim ama kendisinden bu konuda ses seda yok :KK43: Normalde de ayda bir görüşüyoruz kendisinin sadece hafta sonu var işleri oluyor bazen.Ben söyledim kendisine ama bu hafta arkadaşlarına söz verdiğini söylüyor.Bende buna biraz alındım çünkü arkadaşları hep yanında iş çıkışı da buluşabilirler, ve şöyle bir sorunumuz da var ne zaman buluşsak sonraki hafta ilgisi birazcık azalıyor.Bunu kendisine de söyledim ama inkar ediyor tabiki.Dün bunun için trip attım ve konuşmadık.Sizce abartıyor muyum yorumlarınızı bekliyorum 🌸
Seven özleyen insan iki saatlik yolu günübirlik de gelir. Ramazanda da gelir. Seven insan için bahaneler yoktur. Üzgünüm

siz 2 saat mesafede neden ayda 1 görüşüyorsunuz ki ? 2 saatlik yol büyük şehirlerde bir uçtan bi uca gitmek demek
şehir içi yani ve her gün bu sürede işe giden insanlar var
ofisim uzak, 1.5 saat sürüyor yolum
eski sevgilimle de evlerimiz uzaktı, hazırlanıp evine gitmem 2 saati buluyordu ama bi kere bile üşenmedim
ben anlamıyorum bu kafaları
ikiniz de buluşmaya üşeniyorsunuz
adamın umurunda değil zaten arkadaşlarını daha ön planda tutuyor
ya sevmiyor fazla yada seni çok cepte görüyor, asla kaybetme korkusu yok
sevgi böyle bişey değil ya buluşmaya üşenmek değil kesinlikle
ayrıca ramazanda neden buluşmama kararı aldınız ? oruçluyken kötü oluyorum falan demişsin
ne alaka yani
dini yorum yapmak istemiyorum ama oruç denen şey dayanabilen, bünyesi müsade edebilenler için
ama sen saatlerce aç kaldığında sağlık sorunları yaşıyorsan, hayatına devam edemiyorsan, kötü oluyorsan din seni zorlamıyor illa tutacaksın diye
neyse
baban akşamları çıkmanı sorun ediyorsa sen gündüzleri hafta sonları bi şekilde kendini ayarlar giderdin
bi hafta sen bi hafta o, ayarlardınız yani
arada sevgi varsa insan böyle şeyleri düzenleyip düzgün bi rutine oturtabiliyor
bana ikiniz de çok sevgisiz geldiniz .
benim eski toksik sevgilim bile bir iki kere benden kaynaklı buluşamayışımızı çok sorun edip aşırı sinir olmuştu
görüşmek için abuk sabuk bahaneler yaratmıştı , seni şurdan şuraya ben götüreyim hem görmüş olurum gibisinden
direkt sevgisizliğe bağlıyorum o sebeple ben bu tarz durumları
Evet bünyem zayıf evde olunca tutabiliyorum dışarıda dayanamıyorum.Ramazanda ben oruç tutmasam o oruçlu olacak yine sıkıntı olacak.Sosyal bir şey yapmayacağız o yüzden.Ben kendi adıma sevgim çok büyük zaten ilk sevgilim de kendisi.İlk başlarda ben her hafta buluşma planı yapardım kendi de başta tamam derdi git gide azaldı bende hayır diyen adama zorla buluşalım mi diyim anlamadım kendi istemiyor sık görüşmek işleri de oluyor zorla yapamam içimden gelmez.Onun dışında bir problemim yok sevgisini de hissediyorum gönül alır özel günleri kutlar hediyeler alır arar sohbet ederiz.

Cozulemeyen problem varsa once bı bakıyorsun bu adam kim

Aaa sevgılımmıs sadece

Tekmeyı koyuyorsun gelsin yenisi👍

Kocan mı ayol ne idare edeceksın

Buluşmanızda neler yapıyorsunuz?
Konuşmalarınız "genel" olarak ne üzerine kurulu?

Cevaplarda cinsellik varsa şu şartlarda sevgilinize güvenmek saçma olur. Eğer ki tam tersiyse olabilir adamın karakteri budur, mıç mıç değildir. Sevgilim yanımda oldun gerisi umrumda değil biri değil kısaca hanımcım değildir 🤣
Bu her zaman böyle olur bu arada bu tarz şeyler karakter meselesi birazda. Buna razı olursanız sorunsuz ilişkiniz olur, yok olmaz ama devam ettirirseniz yanan siz olursunuz.

İşler ciddiye binince önceliğin eş adayı olmadı gerekli çünkü bunu başarabilecek bir sevgili mi sevgiliniz?

Arkadaşları kardeşleri babası kuzenleri annesi ile tanıştık yemek yedik beni saklamaz.Benim ekonomik özgürlüğüm yok onun var.Hediyeler alır gönlümü alır hiçbir zaman beni kıracak bir şey söylemez.Benim sıkıntım arkadaşlarının benden daha ön planda olması maalesef ki
Son cümlenize istinaden; sevip sevmediği de oradan belli oluyor zaten. Gerçekten seven ve sizin durumunuzda olan herkes sevgilisini seçerdi.

Ayrıca aile, tanıştırma vs. bir şeyin tapusu değil. Bence fazla umut beslemeyin.

Son cümlenize istinaden; sevip sevmediği de oradan belli oluyor zaten. Gerçekten seven ve sizin durumunuzda olan herkes sevgilisini seçerdi.

Ayrıca aile, tanıştırma vs. bir şeyin tapusu değil. Bence fazla umut beslemeyin.
Tapusu demedim üstteki bir arkadaş bilip bilmeden sizi gizliyor sanırım dedi o yüzden çevresi ile tanıştığımı belirttim ama haklısınız tabiki ailesi ile tanıştırmak beni sevdiğinin garantisi olamaz, ben sevgisini ilgisini hissediyorum.Çevremde çoğu arkadaşımin sevgilisi de arkadaşları ile vakit gecirdiginden yakınıyor.Erkeklerin erkek ortamını daha çok sevdiğini bence hepimiz biliyoruz ama bunun dozunu ayarlamak lazım benim sevgilim bunu yapmıyor.

eski sevgilimle aynı şehir deydik aramızda 1.5-2 saat vardı .benim haftada sadece bir gün iznim olmasına rağmen her hafta bulusurduk .goz görmeyince gönülden de uzak olur yani haftasonuyu sevgilini görecen diye iple çekmen lazım canım kusura bakma ama bu ilişkinin vadesi dolmuş birbirinizden bıkmışsınız içiniz geçmiş gibi .

Back
X