merhabalar.ben 22 yaşındayım,o 36.ben öğrenciyim,o 15 yıldır çalışıyor.ben müslümanım,o katolik.ben Türk'üm,o İtalyan.o benim sadece mektup arkadaşımdı,şimdi nişanlım.yani istediği yerde tanışsın isterse arasında 17-20 yaş fark olsun,ister müslüman ister hristiyan olsun hiç farketmez eğer ortada bir aşk warsa,bir sewgi yeşeriyorsa,o'na her baktığında kalbin yerinden çıkacak gibi oluyorsa,elini tuttuğunda bayılacak gibi oluyorsan AŞIKSIN ve AŞK engel tanımaz.benim ailem asimile olmuş bir aile değil!ama tanıştılar bana fikirlerini söylediler(ki olumsuz bi şey deselerdi ben istemezdim bu işin buraya kadar gelmesini,ailem çok değerlidir) ki fikirleri son derece olumluydu.çünkü nişanlim ailemin yanında sigara bile içmedi saygısızlık olmasın diye(bazıları için küçük bi ayrıntı ama annem hala söyler çocuk yanımızda sigara bile içmez diye) babam güvenip evimize aldı,o kadar sevdiler ve güvendiler ki benim italyaya yalnız gitmeme bile izin verdiler (babam buzamana kadar bir arkadaşımda bile kalmama izin vermiş biri değildir.)ben onlara o güveni verdim eluca yanlış yapmaz diye bu zamana kadar dikkatli olduğum için de olabilir.ailesi ve aileye verdikleri önem sonsuz! bazı arkadaşımız aile kavramları yok yabancıların demiş,sadece filmlerdeki gibi değil orada hayatlar.nişanlımın ailesi akrabaları,arkadaşlarının aileleriyle tanışma fırsatım oldu ve hepsi Türkler gibi,ölünceye kadar derdi kederi mutluluğu birlikte paylaşmış,paylaşan insanlar.din değiştirmeyi benim ailem asla teklif etmedi,çünkü din Allah'la onun arasında bir şey biz girmeyiz dediler.nişanlım ben dinimi değiştirmek istemiyorum,ama eğer istersen sünnet olurum hem de sağlığımız için iyi olur dedi ve sünnet olacak aralık ayında.ilk başlarda büyük annem büyükbabam çok karşı çıktılar ama hayat benim hayatım,annem ve babam ''eluca istedikten sonra bize laf düşmez,birlikte ömür geçirecek olan o,çocukta iyi biri,biz sevdik zamanla sizde alışırsnız '' dediler.ailesi Türkiyeye geldi perşembe gecesi beni babamdan istediler,cumartesi gecesi nişanımız oldu.kocaman bir aile olduk,beni sevip sayan,ne istedim diye gözümün içine bakan,sen kadınsın bunları yapacaksın demeyen,romantik,futboldan hoşlanmayan

biri var hayatımda,daha ne isterim Türkmüş,İtalyanmış ne farkeder adam gibi adam olduktan sonra?!
lafı fazla uzattım kusura bakmayın ama söylemeye çalıştığım şey belki 6 ay gibi kısa evliliği düşünmeniz seni korkutmuş olabilir ama seviyorsan,karşına çıkacak bazı dangalaklara karşı göğüs gererim diyorsan hiç ayrılma.