- 14 Temmuz 2025
- 11
- -27
- 1
- 25
- Konu Sahibi rosebkater11
-
Ay siz ne tür bi hastasınız derdim var bi de kanıtlamaya mı çalışıcam isterseniz ig adresimi veriyim girin fotoğraflarımıza bakın. Acil hayat edinin siz konuyu da rahat bırakın. Hadiİşte biz de bunu anlamıyoruz, tepki gelince elinize ne geçiyor ama her gün troll konular açılıyor. Daha az önce bir trollu site yöneticisi kendisi ifşaladı.
Bir insanın bile isteye linç edilmek için konu açmasını gerçekçi bulmuyorum.
Evet?? Açıkça söylüyorum işte? Erkek beden olarak bakınca sorun yok kadın maddiyat olarak bakınca mı sorun?Eskiden sadece maddiyat gözüyle bakardınız demek ilişkilerinize
Tamam ver ig adresini bekliyorum.Ay siz ne tür bi hastasınız derdim var bi de kanıtlamaya mı çalışıcam isterseniz ig adresimi veriyim girin fotoğraflarımıza bakın. Acil hayat edinin siz konuyu da rahat bırakın. Hadi
Ben kendi mesleğimle alakalı ne yazmışım?? Pilates eğitimi alıyorum eğitimim ağustosta bitiyor ve bununla alakalı bir işe gireceğim zaten. Çok yanlış bi profil olarak görmüşsün beni. Taraflardan biri çalışmıyorsa diğeri destek olur kaldı ki bunu ben talep etmeden kendisi bu şekilde beni ilişkiye ikna etmiş sorun ne
İkisini de destekleyelim mi o zaman?Evet?? Açıkça söylüyorum işte? Erkek beden olarak bakınca sorun yok kadın maddiyat olarak bakınca mı sorun?
Türlü olaylar yaşayıp bu kafa yapısına gelmiş olabilirim. Desteklemeseniz de yargılamamalısınızİkisini de destekleyelim mi o zaman?
Neden utanacağım siz hasta mısınız? Evlenmeyi düşündüğün insana her şeyi alır ve yaparsın nesi yanlış akıl tutulması yaşıyorsunuzİkisini de destekleyelim mi o zaman?
Konu maddiyat.
Nasıl bu kadar kendinizi küçük düşürmeye meraklısınız gerçekten anlamıyorum.
Bir de utanmadan söylüyorsunuz telefonuma kadar o aldı diye.
Bu aslında alan memnun veren memnun hesabı.
Maymun gözünü açmışMerhaba herkese ben 25 yaşındayım o 32. 1 yıllık ilişkimiz var aynı evde yaşıyoruz. Ben bu adamdan önce erkeklere sadece maddiyat gözüyle bakıyor ve yaklaşıyordum kimsenin sevgisine inanmıyordum. O yüzden ilişkiye beni o ikna etti. Maddi manevi çok verici davrandı. Beni sevdiğine inandım hala inanıyorum ama bi sorun var.
Aylık bana büyük harcamalar yapan elimdeki telefona kadar alan bir dediğimi iki etmeyen BEN istemeden yapan adam 1 aydır kredi çektim kenardaki param bitti ben maaşlı çalışıyorum diyor. Benim sorunum maddiyat değil ağız değiştirmesi yani başta sen çalışma bile diyordu şimdi hayat müşterektir diyor. Bana karşı düşünceleri de mi değişti acaba? Yani hevesi ilgisi azaldı ondan mı maddiyatı da kısıyor? Para harcamayı kesen erkek sevmiyor mudur bu doğru mu? Sıfır harcıyor diyemem ama eskisi gibi değil asla. ve mesela yarın bir işleme gideceğim ona söyledim git dedi ben vereyim demedi. Artık önemsemediğini hissediyorum ne yapmalıyım?
Peki, hayat sizin ama buraya konu açtığınıza göre bizlerden yorum bekliyorsunuz demektir. Bana göre ya sizin maddi sponsorunuz olmaktan bıktım, ya da sponsorluk yapacak başka birini buldu. Çokta şey etmeyin, biri gider biri gelir.Türlü olaylar yaşayıp bu kafa yapısına gelmiş olabilirim. Desteklemeseniz de yargılamamalısınız
Adam sizij resmen finansmanınız yaptıracağınız işlemin parasını bile ondan bekliyorsunuz asıl akıl tutulması budur.Neden utanacağım siz hasta mısınız? Evlenmeyi düşündüğün insana her şeyi alır ve yaparsın nesi yanlış akıl tutulması yaşıyorsunuz
Daha az önce bir trollu site yöneticisi kendisi ifşaladı.
E tamam bu kadar sömüreceğinizi düşünmemiştir. Bu asalak haliniz soğutmuştur.1 yıl boyunca kainat güzeli de olsan birinin maddi manevi sorumluluğunu üstlenmek ona karşı saygıyı azaltır muhtemelenMerhaba:) ‘bizim yaş grubu’ sizin kadar leş bir uslup takınmıyor hiçbir zaman. Ben zaten çalışıyordum onunla tanıştığım dönem pilates eğitimi almak için işten ayrılmıştım. Şimdi pilatesle alakalı bir iş arıyorum ve beni her türlü maddi manevi durumu üstlenerek ilişkiye ikna eden o. Benim param var. Demek istediğim ve sormak istediğim görüşlerinin değişme sebebiydi asla dediğiniz profil değilim
Canım erkeğin beden olarak bakması da sorun aslındaEvet?? Açıkça söylüyorum işte? Erkek beden olarak bakınca sorun yok kadın maddiyat olarak bakınca mı sorun?
Hâlâ erkeklere maddiyat gözüyle bakıyorsun. Değişen bir şey olmamış ki. Kaz gelecek yere direkt zıplamışsın tavuk da vermemişsin. Adam tavuğu isteyince zoruna gitmiş.Merhaba herkese ben 25 yaşındayım o 32. 1 yıllık ilişkimiz var aynı evde yaşıyoruz. Ben bu adamdan önce erkeklere sadece maddiyat gözüyle bakıyor ve yaklaşıyordum kimsenin sevgisine inanmıyordum. O yüzden ilişkiye beni o ikna etti. Maddi manevi çok verici davrandı. Beni sevdiğine inandım hala inanıyorum ama bi sorun var.
Aylık bana büyük harcamalar yapan elimdeki telefona kadar alan bir dediğimi iki etmeyen BEN istemeden yapan adam 1 aydır kredi çektim kenardaki param bitti ben maaşlı çalışıyorum diyor. Benim sorunum maddiyat değil ağız değiştirmesi yani başta sen çalışma bile diyordu şimdi hayat müşterektir diyor. Bana karşı düşünceleri de mi değişti acaba? Yani hevesi ilgisi azaldı ondan mı maddiyatı da kısıyor? Para harcamayı kesen erkek sevmiyor mudur bu doğru mu? Sıfır harcıyor diyemem ama eskisi gibi değil asla. ve mesela yarın bir işleme gideceğim ona söyledim git dedi ben vereyim demedi. Artık önemsemediğini hissediyorum ne yapmalıyım?
Taraflardan biri çalışmıyor ise diğeri destek olur doğru. Ama evli ise...Ama nikah akdi var ise...Nikah akdinin olmadığı hiç kimse kimseye para vermek zorunda değil. Bu kişi senin anan baban değil. Sorumluluk almak zorunda değil !Ben kendi mesleğimle alakalı ne yazmışım?? Pilates eğitimi alıyorum eğitimim ağustosta bitiyor ve bununla alakalı bir işe gireceğim zaten. Çok yanlış bi profil olarak görmüşsün beni. Taraflardan biri çalışmıyorsa diğeri destek olur kaldı ki bunu ben talep etmeden kendisi bu şekilde beni ilişkiye ikna etmiş sorun ne
Körün gözü açılmışMerhaba herkese ben 25 yaşındayım o 32. 1 yıllık ilişkimiz var aynı evde yaşıyoruz. Ben bu adamdan önce erkeklere sadece maddiyat gözüyle bakıyor ve yaklaşıyordum kimsenin sevgisine inanmıyordum. O yüzden ilişkiye beni o ikna etti. Maddi manevi çok verici davrandı. Beni sevdiğine inandım hala inanıyorum ama bi sorun var.
Sevgilinizde para istiyeceğinize bir işe girip çalışın ne bu ezik gibi adamdan para beklemenizMerhaba herkese ben 25 yaşındayım o 32. 1 yıllık ilişkimiz var aynı evde yaşıyoruz. Ben bu adamdan önce erkeklere sadece maddiyat gözüyle bakıyor ve yaklaşıyordum kimsenin sevgisine inanmıyordum. O yüzden ilişkiye beni o ikna etti. Maddi manevi çok verici davrandı. Beni sevdiğine inandım hala inanıyorum ama bi sorun var.
Üf sus yaaMerhaba:) ‘bizim yaş grubu’ sizin kadar leş bir uslup takınmıyor hiçbir zaman. Ben zaten çalışıyordum onunla tanıştığım dönem pilates eğitimi almak için işten ayrılmıştım. Şimdi pilatesle alakalı bir iş arıyorum ve beni her türlü maddi manevi durumu üstlenerek ilişkiye ikna eden o. Benim param var. Demek istediğim ve sormak istediğim görüşlerinin değişme sebebiydi asla dediğiniz profil değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?