Erkek arkadaşımla ilgili?

Ay siz ne tür bi hastasınız derdim var bi de kanıtlamaya mı çalışıcam isterseniz ig adresimi veriyim girin fotoğraflarımıza bakın. Acil hayat edinin siz konuyu da rahat bırakın. Hadi

Ablacığım kendin yazmışsın para avcısıyım diye, ben demedim ki sen kendin dedin. O adam olmasaydı nasıl geçinecektin peki, para yemeye , asalak şekilde yaşayamay alışmışsın bariz şekilde. madem işin var bundan sonr akendi paranı kazan, namusunla yaşa para için bedenini satma bu kadar yazayım.

Konu maddiyat.
Nasıl bu kadar kendinizi küçük düşürmeye meraklısınız gerçekten anlamıyorum.
Bir de utanmadan söylüyorsunuz telefonuma kadar o aldı diye.
Bu aslında alan memnun veren memnun hesabı.

Neden utanacağım siz hasta mısınız? Evlenmeyi düşündüğün insana her şeyi alır ve yaparsın nesi yanlış akıl tutulması yaşıyorsunuz

Son düzenleyen: Moderatör:
Maymun gözünü açmış geçmiş olsun

Türlü olaylar yaşayıp bu kafa yapısına gelmiş olabilirim. Desteklemeseniz de yargılamamalısınız
Peki, hayat sizin ama buraya konu açtığınıza göre bizlerden yorum bekliyorsunuz demektir. Bana göre ya sizin maddi sponsorunuz olmaktan bıktım, ya da sponsorluk yapacak başka birini buldu. Çokta şey etmeyin, biri gider biri gelir.

Neden utanacağım siz hasta mısınız? Evlenmeyi düşündüğün insana her şeyi alır ve yaparsın nesi yanlış akıl tutulması yaşıyorsunuz
Adam sizij resmen finansmanınız yaptıracağınız işlemin parasını bile ondan bekliyorsunuz asıl akıl tutulması budur.

Ben kocamdan bile bu kadar beklentiye girmiyorum. :)

E tamam bu kadar sömüreceğinizi düşünmemiştir. Bu asalak haliniz soğutmuştur.1 yıl boyunca kainat güzeli de olsan birinin maddi manevi sorumluluğunu üstlenmek ona karşı saygıyı azaltır muhtemelen

Hâlâ erkeklere maddiyat gözüyle bakıyorsun. Değişen bir şey olmamış ki. Kaz gelecek yere direkt zıplamışsın tavuk da vermemişsin. Adam tavuğu isteyince zoruna gitmiş.

Kusura bakma da bu adam senin neyin? Resmiyetin nedir? Kocan mı? Baban mı? Neden sana para yedirmek zorunda olsun? Seni geçindirmek zorunda değil.Nikah yok. Çocuk yok. Hiçbir şeyisin. Bugün kapıyı kapatıp çekip gitse hiçbir şey deme hakkın bile yok.

Senden alacağını almış. Hevesi bitmiş. Seni önemsemiyor da. Sana biraz yedirmiş, gönlü olmuş sıkılınca maddi manevi elini çekmeye başlamış. Suç sende. Elin adamının parasını niye yiyorsun? Sevgili olmanın hiçbir anlamı yok. Resmiyetin olmadığı hiçbir şeyi sorgulama hakkına sahip değilsin.

Taraflardan biri çalışmıyor ise diğeri destek olur doğru. Ama evli ise...Ama nikah akdi var ise...Nikah akdinin olmadığı hiç kimse kimseye para vermek zorunda değil. Bu kişi senin anan baban değil. Sorumluluk almak zorunda değil !

Körün gözü açılmış mecbur değil ki zaten yaptığı da sacmalikmis sen kendin ayakların üzerinde dursana . Harcadığı para kadar seni önemsediğini düşünüyorsun adama üzüldüm

Sevgilinizde para istiyeceğinize bir işe girip çalışın ne bu ezik gibi adamdan para beklemeniz

Üf sus yaa
Hem fakir hem asalaksın

Fakir olduğunu kabul et
Cebinde işlem yaptıracak paran yoksa da yaptırma
Varsa da git yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…