arkadaşlar bnm erkek arkadaşımla bazı problemlerim var ve çok sıkılıyorm artık ne yapsam hep beni haksız çıkarıyor. ben biraz kıskancım bunun telefonu hiç susmuyor kaç kere kız arkadaşları mesaj atmış yakaladım söyleyince ne var bunda normal arkadaşlarım, sende istiyorsan erkek arkadaşlarınla konulabilirsin çok doğal diyo kıskançlık yapınca da beni bi şekilde haksız çıkarıp özür dilettiriyo.tartışırken hep insan psikolojisin davranışlarından bahsedip bende açık arıyo bak böyle davranırsan daimi dengeyi yakalarsın dengesizce davranışlardan kaçınmalısın bende üzülüyorum diyo. ben kızınca o kızmıyo o hep sakin ama ben dayanamıyorum artık, aramadım sormadım 2 gün ertesi gün nasılsn cnm diye mesaj atıyo sanki hiçbişi olmamış gbi...sonra biraz trip atınca anladı konuştuk fakat adam dediğim dedik yani öyle bir konuşuyor ki boğazım düğümleniyor gıkımı çıkartamıyorum yani çok fazla dengeli ve gerçekçi bir adam insan biraz basit olmalı, her davranışlarımı ölçüyor sürekli nasihatler veriyor, hiç kıskanmıyor, hep sakin ve rahat neredeyse hepsinde haklı ama ben çok sıkıldım ben onun kızı değilim yani napıcam... senağlama