Erkek arkadaşımla yanlız kalmak ?

mabel01

Guru
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
539
129
323
Merhaba kızlar 21 yaşındayım. 10 aylık ciddi bi ilişkim var ama evlenmemiz icin 2-3 sene zaman var. ikimizde çalışıyoruz tatil izinlerimizi aynı güne getirdik ve beraber arkadasının çiftliğine gitmeyi düşündük ama ben kararsızım onu çok seviyorum ama sonuçta gece beraber kalicaz acaba ilerde ayrılırsak dünya hali sonuçta bu benim için sorun olur mu ilişkiye girmek için gitmiyoruz yanlış anlaşılmasın maksat beraber bi gün geçirmek benim zaten evlilik öncesi karşı olduğumu biliyo siz olsanız naparsiniz gidermiydiniz sonunu düşünmeden yoksa erken mi ?

Kimin ne yapacağı belli olmuyor bu zamanda. Derler ya babama güvendim anamı öptü. Benim için sorun olmazdı giderdim ama sen değerlendir. Kimisi bakmaya kıyamaz kimisi arkadaşıyla bir olur tecavüz eder.

simdi senin evlilik oncesi iliskiye hayir dedigini biliyorsa normalde sana saygi duymasi denememesi lazim
ama sen guvenemiyorsun biseylere onami guvenemiyon kendinemi :)

ilerisini bilemem istedigini yap ama seni zorlamasina izin verme

simdi senin evlilik oncesi iliskiye hayir dedigini biliyorsa normalde sana saygi duymasi denememesi lazim
ama sen guvenemiyorsun biseylere onami guvenemiyon kendinemi :)

ilerisini bilemem istedigini yap ama seni zorlamasina izin verme
Yok o sadece bi fikir attı ortaya oraya gidelim mi diye bende bilmiyorum falan dedim ya aslında güveniyorum da işte hani biz masumca uyusak bile ilerde kötü bi durumda beraber kalmış olucaz onları dusunuyorum

Kimin ne yapacağı belli olmuyor bu zamanda. Derler ya babama güvendim anamı öptü. Benim için sorun olmazdı giderdim ama sen değerlendir. Kimisi bakmaya kıyamaz kimisi arkadaşıyla bir olur tecavüz eder.
Beni kendi arkadaşlarından bile kıskanır hani o karakterde biri değil ama doğru soyluyosun tabiki babana guvenmiceksin. siz benim yerimde olsanız mesela gidermiydiniz hani evlilik düşünüyorsunuz ama şartlardan dolayi 2 3 seneniz var diyelim

Kendine güveniyorsan eğer sorun olmaz unutma karşında ki erkek ırkının bir üyesi sen dur demeden durmayacakdır

Gitme.
Icine sinmeyen birseyler var belli.
Ilerde gittigin icin pisman olabilirsin belki ama gitmedigin icin hic pismanlik duymayacaksin.
Ayrica erkegin gozundeki degerin aracak.

gitme.kısa ve net
evlilik öncesi ilişkiye karşı olduğumu biliyor demişsiniz.ne kadar güveniyorsunuz ki bu konuda
her erkeğin aklında malum düşünce vardır.gezelim,yiyelim içelim,sarılalım derken iş başka noktalara gider
biraz biraz derken pişman olacağınız şeylere mahal vermiş olursunuz

Eğer gerçekten gitmek tatil yapmak istiyorsan gidin. Ama bunun için ona güveninin tam olup olmadığından emin olmalısın. İçinde bir parça da olsa güvensizlik varsa gitme derim. Diyelim ki gittiniz gece yattınız sana karşı öyle bir amacı olduğunu fark ettin uygun bir dille istemediğini söyleyip sebebini mantıklı bir şekilde dile getirirsen seni anlar diye düşünüyorum.

Gittim sarılıp uyuduk sadece helalim olmadan sana dokunmam dedi aradan 1 saat gecti arkadan ilişkiye girmek istedi istemediğimi söyledim zorlamadi.

Yani bu mantigi anlamıyorum ya madem helalden bahsediyosun o zaman diğer türlu yapalım diyince helal mi oluyo dedim. diğer türlu kaybedeceğin bişey var biliyosun dedi. kendine mi guvenmiyo bu ilişkiye mi guvenmiyo?

Diger turlu olunca ya rezillik cikar ya da evlenmek zorunda kaliriz diye dusunmus olabilir. Olay evlenip evlenmemek veya istememek degil boyle sacma biseyden dolayi zorunluluk baski hissetmek ikiniz ve iliskiniz icin hos olmaz diye dusunuyorum. O da bunlari dusunerek digerini onermistir. Ha bana sorarsaniz butun bu olaylar sacma ama toplum vs vs..

Peki bunu onunla bi kez daha konuşsam mi benim için önemli bu ilişkiye ne kadar güvendiğini belli eder aslında bu mesele. daha önce kimseyle ilişkiye girmemiş bu her halinden belliydi zaten o gece. yani bu ilişkinin sonunun olmicagi ni düşündüğü icinse vaktimi kaybetmek istemem. yanlış mı düşünüyorum

Yani boyle bir dusunceniz varsa konusun tabii ama bunun uzerinden konusmaniz ne kadar mantıkli olur bilemem. Benimle neden normal sevismeye calismadin evlenmicek misiiin gibi bi durum cikabilir

Yani boyle bir dusunceniz varsa konusun tabii ama bunun uzerinden konusmaniz ne kadar mantıkli olur bilemem. Benimle neden normal sevismeye calismadin evlenmicek misiiin gibi bi durum cikabilir

Aslinda arkadas zaten tam olarak o son cümle icin konusmak istemis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…