Şu anlamda söyledim. Su an evlenmeyi düşünüyosunuz herşey mükemmel olabilir ikinizin tarafından da. Ama yarın evlenmeyeceksiniz. Veya evlenmiş değilsiniz. Bdvde o kadar çok konu var ki sevgiliyken herşey çok mükemmeldi nişanlanınca gerçek yüzünü gördüm diye. Kimsenin içini tamamen bilip güvenemezsiniz. Sizin tarafınızdan da sevgilinizin tarafından da konuşuyorum aynı şey çünkü. Hadi istediniz yaptınız diyelim. 1 yıl geçti nişanlandınız adam hayatının zor bir dönemine girdi bir de baktınız ki öfke kontrolü problemi var. Sabah akşam sizi takip ediyor paranoya yapıyor dövmeye çalışıyor. E nolacak seviştik artık evlenmek zorundayız mı diyeceksiniz.( Yazdıklarınızdan sevişince evlenmek zorunda kalacağınızı ben çıkardım bu arada kendi düşüncem değil.)Normal yoldan yapmak istese yine istemediğimi söylerim. ama onun direk diğer türlü yapmak istemesi aklima takılan. yani benim bişeyi kaybedicek olmami düşündü. bu düşüncesini merak ettim
Ay çok iğrenç. :d Bu kuş beyinliden ayrılmanı öneriyorum en içten duygularımla.Yani bu mantigi anlamıyorum ya madem helalden bahsediyosun o zaman diğer türlu yapalım diyince helal mi oluyo dedim. diğer türlu kaybedeceğin bişey var biliyosun dedi. kendine mi guvenmiyo bu ilişkiye mi guvenmiyo?
Aslında öyle düşünmüyorum ben. yani bi insanla birlikte olsam bile bana eğer yanlış yaparsa sırf bişeler yaşadığım için kabul edemem yaptığımın arkasinda dururum ilerde bunu sorun etmicem bi insan illaki çıkar. mesele bu değil zaten. benim tuhafıma giden onun bu ilişkinin kısa vadeli olcagini düşünüp mu bana ona göre yaklasiyo o kafama takılan yoksa seviştim diye kimse kimseyle evlenmek zorunda değil yada daha ötesine geçtiği için gerici bi düşüncedir bu.Şu anlamda söyledim. Su an evlenmeyi düşünüyosunuz herşey mükemmel olabilir ikinizin tarafından da. Ama yarın evlenmeyeceksiniz. Veya evlenmiş değilsiniz. Bdvde o kadar çok konu var ki sevgiliyken herşey çok mükemmeldi nişanlanınca gerçek yüzünü gördüm diye. Kimsenin içini tamamen bilip güvenemezsiniz. Sizin tarafınızdan da sevgilinizin tarafından da konuşuyorum aynı şey çünkü. Hadi istediniz yaptınız diyelim. 1 yıl geçti nişanlandınız adam hayatının zor bir dönemine girdi bir de baktınız ki öfke kontrolü problemi var. Sabah akşam sizi takip ediyor paranoya yapıyor dövmeye çalışıyor. E nolacak seviştik artık evlenmek zorundayız mı diyeceksiniz.( Yazdıklarınızdan sevişince evlenmek zorunda kalacağınızı ben çıkardım bu arada kendi düşüncem değil.)
Bu anlattığım çok uçta bir olay. Ama herşey olabilir zamanla sevginiz bitti diyelim. Siz başkasına aşık oldunuz veya o. Ama evlenmek zorundayız diye bir ömür mü geçireceksiniz herşeyden emin değilken? Demek istediğim evlenme kararınız sevişmeniz yüzünden değil ikiniz de birbirinizle bir ömür geçirmek istediğiniz için olmalı. Eğer size evlenmek istediğini söylüyorsa kendi içinden istemediğini ben düşünmüyorum. Tanımıyorum tabii kesin konuşamam. Ama dediğim gibi bi hafta sonra bile kime ne olacağı hiiç belli olmaz.
Gittim bile :) bişe yaşamadık. yaşamak istedi. istemediğimi söyledim zorlamadi. tabi isteği farkliydiGitme
Hic bisey yasamasak bile sorun olur mu diye dusunup duracagina, gitmemen en dogrusu olur
İste bi çözebilsem ne düşündüğünü ne istediğiniAy çok iğrenç. :d Bu kuş beyinliden ayrılmanı öneriyorum en içten duygularımla.
Gitmeyin izin gununuzde beraber vakit gecirin evinize gidin sonra buraya bekaretle ilgili konu acarsınız bazı seyler bukadar basit olmamalı tedbiri elden bırakma.Merhaba kızlar 21 yaşındayım. 10 aylık ciddi bi ilişkim var ama evlenmemiz icin 2-3 sene zaman var. ikimizde çalışıyoruz tatil izinlerimizi aynı güne getirdik ve beraber arkadasının çiftliğine gitmeyi düşündük ama ben kararsızım onu çok seviyorum ama sonuçta gece beraber kalicaz acaba ilerde ayrılırsak dünya hali sonuçta bu benim için sorun olur mu ilişkiye girmek için gitmiyoruz yanlış anlaşılmasın maksat beraber bi gün geçirmek benim zaten evlilik öncesi karşı olduğumu biliyo siz olsanız naparsiniz gidermiydiniz sonunu düşünmeden yoksa erken mi ?
Yuh halali olmadan dokunmuyorda öteki helalmi bune bicim zihniyet bırak daha evlenmeden boyle teklif eden evlenincede eder olan sana olur saglık acısındanYani bu mantigi anlamıyorum ya madem helalden bahsediyosun o zaman diğer türlu yapalım diyince helal mi oluyo dedim. diğer türlu kaybedeceğin bişey var biliyosun dedi. kendine mi guvenmiyo bu ilişkiye mi guvenmiyo?
eğer ilişkiye karşıysan gitmeMerhaba kızlar 21 yaşındayım. 10 aylık ciddi bi ilişkim var ama evlenmemiz icin 2-3 sene zaman var. ikimizde çalışıyoruz tatil izinlerimizi aynı güne getirdik ve beraber arkadasının çiftliğine gitmeyi düşündük ama ben kararsızım onu çok seviyorum ama sonuçta gece beraber kalicaz acaba ilerde ayrılırsak dünya hali sonuçta bu benim için sorun olur mu ilişkiye girmek için gitmiyoruz yanlış anlaşılmasın maksat beraber bi gün geçirmek benim zaten evlilik öncesi karşı olduğumu biliyo siz olsanız naparsiniz gidermiydiniz sonunu düşünmeden yoksa erken mi ?
aa çok çirkinYani bu mantigi anlamıyorum ya madem helalden bahsediyosun o zaman diğer türlu yapalım diyince helal mi oluyo dedim. diğer türlu kaybedeceğin bişey var biliyosun dedi. kendine mi guvenmiyo bu ilişkiye mi guvenmiyo?
Kimseyle daha önce ilişkiye girmemiş ama öbür türlü ilişkiye girmeyi akıl edebiliyo. Yapmayın yaa az akıllı hareket edin. Evlilik öncesi her türlü ilişki bence pişmanlık getirir. Sonra burda konu açanları okuyoruzPeki bunu onunla bi kez daha konuşsam mi benim için önemli bu ilişkiye ne kadar güvendiğini belli eder aslında bu mesele. daha önce kimseyle ilişkiye girmemiş bu her halinden belliydi zaten o gece. yani bu ilişkinin sonunun olmicagi ni düşündüğü icinse vaktimi kaybetmek istemem. yanlış mı düşünüyorum
Dimi insan evlenecegi kadına öyle bişe teklif edermi ne ayıp yaaaa çok çirkin
kesin evleneceğinize inanmıyor mu yani
ne saçma lafa bak
bi tuhaf geldi
O gece bişe yaşamadık. ve tekrar gitmek istedi şimdi ben ona bunu nası uygun bi dille soylicem :/
22 yasinda Hayatında böyle bişe yaşamamış ama belli ki bu saatten sonra yaşamak istiyo. ama ben istemiyorum aramizda bi ciddi bi bağ olmadan. istemediğimi soylersem beni aldatır mi sizce bunu yapmak içinTekrar gitmeyin.
Sizden böyle iğrenç birşey isteyen birine çok da güvenmeyin.
22 yasinda Hayatında böyle bişe yaşamamış ama belli ki bu saatten sonra yaşamak istiyo. ama ben istemiyorum aramizda bi ciddi bi bağ olmadan. istemediğimi soylersem beni aldatır mi sizce bunu yapmak için
Bu ne saçma soru?22 yasinda Hayatında böyle bişe yaşamamış ama belli ki bu saatten sonra yaşamak istiyo. ama ben istemiyorum aramizda bi ciddi bi bağ olmadan. istemediğimi soylersem beni aldatır mi sizce bunu yapmak için
Hayir tabiki böyle bişe için aldatirsa zaten tiksinirim ve hayatımdan çıkarırım bende sadece aldatılma korkusu varBu ne saçma soru?
Aldatır desek istemesen bile beraber mi olacaksın. yoksa sevgilin mi dedi aldatabilirim diye hayır daha önce duymuştum çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?