erkek arkadaşımla yaşadığım problem :(

xxqozdexx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2009
29
0
86
İstanbul
inş bu sefer doğru yere açmısımdırr :S =) sorun erkek arkadasım..
bir zamnlar en yakın arkadasım olan ''x'' ile takılıyo yani ne dediysem neyaptıysam bana bi açıklama yaparak bu işten sıyrılıyo erkek arkadasım onu kendisine bi kardes gibi görüyo ama ''x'' öle değil biliyorum bni çatlatmak için elinden geleni yapıoo (telefonum yok malesef erkek arkadasımı kontrol edemiyorum fazla ama eminm oda bni çok seviyo onun kötü bi niyeti olmadığını biliyorum..(1 bucuk senelik ilşkimiz var)) 6 senedir tanıyorum cünkü ne yapmam gerek lütfen yardımcı olun çok üzülüyorum gercekteeen

o kadar yıl telefnsz nasl giiti ilişki canm
haber almadan vs...
çok yakn mı oturuyosunz ki...

benim sewgilim yapmaz sewio beni deip herşeyi akışına bırakma bence canımm.hem böle benimki yapmaz diede bişey yoktur.kime güwenebilirsinki şu zamandaa..bi an önce al karşına sewgilini we konuşş.sewgilin arkadaş olarak görse bile kız bu arkadaşlığa farklı bi boyut kazandırmak için elinden geleni yapabilirr.we erkekler yapılanlara ne kadar karşı koyabilirr malumm:uhm:

tam olarak bunları söylicektim özelliklede son cümle offfffff niye böyle lmaz:

yanı sen guvenıyorsan sevgılıne bence al karsına kons ve bu olaydan rahatsız oldugunu anlat ona

tam olarak bunları söylicektim özelliklede son cümle offfffff niye böyle lmaz:

bende anlamış deilim canım bunu.hepsi için geçerli deil ama çoğu böle erkeklerinn.huy yada güsellik önemli deildirr.kızmı kız iştee kötükedihüso

Böyle bir durumda asla katlanamam =)

Ben yokken erkek arkadasım benım kız arkadaslarımla takılcak heeeeeee asla asla katlanamammmm..

Kanka ayağı ..... ayağı =)klava:

Telefonum yaklasık 1 aya kadar vardı tabıkı yanı ozamana kadar rahat raha t haberleŞıyorduk..fakat aıle ıÇınde yasadĞım bı takım problemler nedenı ıle telefon kullanmamaya basladım artık ayrıca erkek arkadasımla oturduĞum mesafe Çok yakın.. Çok kez konusmayı denedım acaba dıyorum benmı etkılı konusmayı beceremıyorum flan dıye ama ne yapmam gerektıĞını ınanın hıÇ bılmıyorum ve Çok morelım bozuk... =(

senin arkdaşlarınla görüşüo ee peki sen erkklerlegörüşüomusun cnm veya sevgilin ne dio ona göre bişe dicemde

ewt ama ben onun baska bi kızla görüşmesine bise demiyorum zaten çnkü mesafesini koymasını bilir ama ''X'' ile görüşmesine çok rahatsız oluyorum ..

senin sorularını bir şekilde geçiştirerek cevap veriyorsa rahatsız olacağın birşeylerin var olduğunu düşündüğü için olabilir,bunun sebebi onunla konuşmasını istemediğini bilmeside olabilir,başka birşey de,
istediğin kadar sor doğruyu söyleyeceği de kesin değil,bence yapacağın tek şey sakin olmak,diğer davranışlar onu senden daha da uzaklaştıracaktır,nu durumda daha da kötü hissedersin

nereye kadar sakin olucam kii :S çok sinirim bozukk

başka yapacağın ne var,herhangi kötü yada aşırı bir davranışın sana daha çok sinir bozukluğu olarak geri dönecek,erkek arkadaşınla arandaki sorunu çözemem tabiki,buradaki hiçbir yorum çözemez,sadece yol gösterebilir,amaç mutlu olmak ise şu an erkek arkadaşın x ile görüşmeyeceğim tamam derse tamam istediğini alırsın,ama bunu nasıl sağlayacaksın,olumlu ol sakin ol konuya öyle yaklaş,sana tek tavsiyem erkek arkadaşınla bu konuyu konuşacaksan lütfen bu koşullarda konuş,umarım herşey istediğin gibi olur

x ile gorusmesını istermıyorsan ..
madem o kadar sene gecmısın var sevgılınle karsına alıp adam akıllı konuacaksın..

daha önce konusunu acmısmıydın yoksa ilk defa mı acıcaksın bu konuyu sevgılıne? önceden acmana ragmen senı tınmıyosa bence bu işin içinde baska seyler var..

onu empati yapmasını sagla.. dekıı.. sen bi arkadasın olsun ben bununla aram çok iyi olsun sende bundan rahatsız olup bana dedigin halde ben gorusmeye devam edersen tepkın ne olur de bakalım ne dicek??

İyi de başkası ile takılan adamdan ne hayır bekliyorsunuz ki anlamadım..:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…