yA ama o oyle birisi değil çok eminim simdi diceksiniz erkeklere güvenme diye ama nedense çok güveniyorum ama o ''X'' i kardesi gibi görüyo bundanda eminim ama ''X'' le ko9nusup ona kıskançlığımı belli etmek istemiyorum mahcup duruma dusmek istemem
yok canım öyle değil X bnm önceden samimi bi arkadasımdı ... olaylar olunca aramızdaki sammiyeti bitirdim.. erkek arkadasım da X ile tabiki bas basa görüşmüyo ki öle bise olsaydı zatn çoktan bitmişti ilşkimiz.. erkek arkadasım normal erkk arkadaslarıyla toplandığı zamn X de onların yanına gelio ben erk. arkadasımın o kıza tavrını koymasını onunla konusmamasını istiyorum ama o bni anlamak istemiyo her konusmaya kalktığımda bana bi bahane bulup bni susturuyo... ben de bu durumdan çok rahatsız oluyrum olay bundan ibaret..Ben algılayamadım olayı galiba.
Görüşüyorlar derken onlar başbaşa mı görüşüyor?
Ne alaka ya?
Madem bu X sizin de arkadaşınız siz neden yoksunuz onlar görüştüğünde?
Hem ne yapıyorlar beraber?
bencede xle konuşma bu konuyu beni kıskanıyor diye düşünmesin ama biyer dede tavır koymak lazım olanları böyle uzaktan sinir olarak izlemekte saçma olur
canım bir arkadaş demiş empati kurmasını sağla diye... bunu yapmayı dene... aynı durumda olsaydınız senin onun için bahsi geçen kişiyle görüşmeyeceğini anlat....
bir de biz bayanlar bu konuda hassasızdır ; eğer sen arkadaşından rahatsız isen çok büyük ihtimalle x in ona karşı duyguları vardır...erkekler bunu anlamakta gecikiyorlar ama bazen de işlerine gelmiyor...
bir bahane bulup susturuyorsa ben de çok güvenme diyeceğim erkek arkadaşına...
ama sakince bunu anlatmayı dene bakalım son kez... rest çekmeden... ben çok rahatsız oluyorum... bu konuda bana güvenmeni istiyorum... hem o benim arkadaşımdı ; senden daha iyi tanıyorum... sanırım benim için bunu yapabilirsin gibi alttan alarak konuş...
ama yine konuyu kapatmaya çalışır ya da görüşmeye devam ederse o zaman bil ki senin için fedakarlık yapmayan biri seni gerçekten de çok sevmiyordur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?