• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşımla yeni sorun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

et1122

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2023
23
10
1
4 senelik erkek arkadaşımla ilk ilişkimize girdik fakat konusunu dahi açmıyor çok hassaslaştım ağlıyorum, pişmanlık yaşamıyorum ama bu konunun üzerinde bile durmadı. İma ettim iyi misin nasıl hissediyorsun diye bile sormadın dedim umursamadı. neden böyle oluyor? yaşayan var mı daha önce?

4 senelik erkek arkadaşımla ilk ilişkimize girdik fakat konusunu dahi açmıyor çok hassaslaştım ağlıyorum, pişmanlık yaşamıyorum ama bu konunun üzerinde bile durmadı. İma ettim iyi misin nasıl hissediyorsun diye bile sormadın dedim umursamadı. neden böyle oluyor? yaşayan var mı daha önce?
pişmanlık yaşamıyor musun bide ah kuzum 😬😡

o pismanlk yasamis olablr evlilik dusnuyormusunz ?

o pismanlk yasamis olablr evlilik dusnuyormusunz ?
evet düşünüyoruz ama konusunu hiç açmadı aramız çok iyi pişmalık yaşadığını sanmıyorum ama üzülüyorum umurunda değil gibi sonuçta ben bunu ilk deda yaşıyorum ve bu önemli birşey benim için

Yanlış anlamayın ama bu sizin için sıradışı onun için olağanüstü değil, yakında ayrilabilirsin hazırlıklı olun...

evet düşünüyoruz ama konusunu hiç açmadı aramız çok iyi pişmalık yaşadığını sanmıyorum ama üzülüyorum umurunda değil gibi sonuçta ben bunu ilk deda yaşıyorum ve bu önemli birşey benim için
soguk mu davranyor ki ? Utanmş da olablr bilmem ilk ilişkisi mi onunda

Belki aklina gelmemis dir, bi kac gün sabredin sorar diye düşünüyorum

farklılık asla yok aynı devam ediyoruz, benim sorunum hiç nasılsın diye sormadı o konuyla alakalı psikolojimi merak etmedi ya da ne hissettiğimi sormadı
Genel olarak erkekler kadinlari asla anlayamaz ve hic de anlamadi . Cok takılmamak gerekir , lakin bir kadinda asla yanls hssetmez .

farklılık asla yok aynı devam ediyoruz, benim sorunum hiç nasılsın diye sormadı o konuyla alakalı psikolojimi merak etmedi ya da ne hissettiğimi sormadı
4 yıllık erkek arkadasınız bir zahmet psikolojinizi sormasın. Anlamıstır elbette nasıl oldugunuzu. Böyle yasanan seylerin ardından bu konuların konusulmasını uygun bulmuyorum ben.

Neden kotu bir şey yaşamissiniz gibi davranmasini bekliyorsunuz ki? Hazir degildiyseniz yaşamasaydiniz. Kendinizi kotu hissetmenizi gerektirecek bir şey yoksa neden "o gunden sonra nasilsin" diye bir sey desin veya bunu konuşma geregi duysun ki.

Normal şekilde yaşayamayacaksaniz yaşamayin, okuyanlar için bir tavsiye. 🤷

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X