• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşımla yeni sorun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düşünce beyan etmende sorun yok ama dediğin şeyler çok saçma yani. Konu sahibi zaten drama yaratmaya meyilli sende yangına körükle gidiyorsun. Ne alaka düşüncesi değişmiş demek? Ne alaka kadınlar hisseder yanılmaz falan? Neyi hissetmiş konu sahibi? Sanki adam aldatmışta onu hissetmiş 😂 Bayılıyorsunuz dram yaratmaya
konuyu tam anlayıp yorum yapmaya ne dersin? belki o zaman yardımcı olabilirsşn bana.

Sizin için ilk kez olması ve cinsellik önemli bir konu olduğu için özel hassasiyet beklemişsiniz, çok normal.
Belirttiğiniz gibi adamın ilk ilişkisi olmadığı için heyecan yapmamış olabilir.

keh keh keh sorması değil mesele! nasılsın? konumaşadık istemezsen de konuşmayız ama iyi misin o günden sonra? korkun var mı? psikolojin nasıl? gibi sorular.

Adamlar sevistikten sonra psikologluk yapmali yani. 😁
Yaşarken korkun yoktuysa her şey olup bittikten sonra neyin korkusu var ki? Ben de kadinim ama ilişki oncesi, sonrasi korkmak, utanmak, kotu hissetmek gibi şeyler hiç hissetmedim. Aklima da gelmezdi.
Adam ne bilsin korku hissedecegini de sorsun. 😬

Sizi sevgiliniz mi zorladi ya da cok israr ettigi icin mi yaptiniz?

Sizin için ilk kez olması ve cinsellik önemli bir konu olduğu için özel hassasiyet beklemişsiniz, çok normal.
Belirttiğiniz gibi adamın ilk ilişkisi olmadığı için heyecan yapmamış olabilir.
umarım o şekildedir yoksa tam kırılma noktasındayım çok hassaslaştım o günden sonra

Düşünce beyan etmende sorun yok ama dediğin şeyler çok saçma yani. Konu sahibi zaten drama yaratmaya meyilli sende yangına körükle gidiyorsun. Ne alaka düşüncesi değişmiş demek? Ne alaka kadınlar hisseder yanılmaz falan? Neyi hissetmiş konu sahibi? Sanki adam aldatmışta onu hissetmiş 😂 Bayılıyorsunuz dram yaratmaya
Senin icin cok onemli olmayablr ama kiz icin hassas belki neden herseyi kendi açından degerlendirip yarglyosun ki ?

Adamlar sevistikten sonra psikologluk yapmali yani. 😁
Yaşarken korkun yoktuysa her şey olup bittikten sonra neyin korkusu var ki? Ben de kadinim ama ilişki oncesi, sonrasi korkmak, utanmak, kotu hissetmek gibi şeyler hiç hissetmedim. Aklima da gelmezdi.
Adam ne bilsin korku hissedecegini de sorsun. 😬
demekki her kadın aynı değilmiş. yorumunuz için teşekkürler.

yardımcı olmaya çalışan hemcinslerimin dışında yaptığım bir yorum bu lütfen yardımcı olmaya yönelik yaklaşanlar yanlış anlamasın ama kadının bir kadına yardımcı olmayıpda alay edecek kadar küçüldüğü bir duruma ne ara gelindi?!!
Kim dalga geçti senle? Sen hayatının her alanında bu kadar alıngan ve hassas mısın? Valla çok üzerler seni bak çık bu kafalardan. Küçükte değilsin 23 yaşındasın aramızda hepi topu 2 yaş var. Hiç bu kafaya girmedim. Erkek arkadaşım nasılsın diye sormadı ya ühüü :( diye üzülmedim. Kendim istedim,kendim yaptım. Bile isteye yaptığım şeyden neden pişman olayım? O da sormadı zaten? Ki sorması ne işe yaracaktı? Üzülsem,pişman olsam ne değişecekti? Zamanı geri mi alacaktık nasılsın diye sorsa? Bu kadar drama queen olma.

demekki her kadın aynı değilmiş. yorumunuz için teşekkürler.

Yorumuma sonradan ekledim gormediniz ama sevgiliniz ilişki için israr mi etti, sevgilinizin beklentisi sonucunda mi ilişki yasadiniz? Cunku tamamen kendi karariyla bunu yaşayan biri korku kaygi hissetmez diye dusunuyorum.
Evde gozlerim dolu dolu geziyorum yazmissiniz. Bunu sizin kadar büyüten kadinlar evlilik öncesi ilişki yaşamaya uzak dururlar.

konuyu tam anlayıp yorum yapmaya ne dersin? belki o zaman yardımcı olabilirsşn bana.
Konun 3 bilinmeyenli denklem değil. Çok derinlik içeren bir konuda değil. Anlamayacak bir şey yok. Gayette yardımcı olacak şeyler yazdığımı düşünüyorum anlamak isteyene. Ki neden böyle yükseldin onuda anlamadım. Millet seni manipüle etmesin diye uğraşıyorum burda. Ya sabır.

Yorumuma sonradan ekledim gormediniz ama sevgiliniz ilişki için israr mi etti, sevgilinizin beklentisi sonucunda mi ilişki yasadiniz? Cunku tamamen kendi karariyla bunu yaşayan biri korku kaygi hissetmez diye dusunuyorum.
Evde gozlerim dolu dolu geziyorum yazmissiniz. Bunu sizin kadar büyüten kadinlar evlilik öncesi ilişki yaşamaya uzak dururlar.
ben uzak duruyordum zaten 4 yılın sonunda işler ciddiye binince birşeyleri bende yaşamak istedim o da ama sanırım ben fazla büyüttüm gözümde çok hassaslaştım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X