normalde ayıptır söylemes öküzün, duygusuzun tekiyimdir ama bu konu bilmiyorum çok hassaslaştırdı beni gözlerim dolu dolu geziyorum evdeeh iste alay edenlerle ugrasyoruz kuzu sen takma hassasin belliki .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
normalde ayıptır söylemes öküzün, duygusuzun tekiyimdir ama bu konu bilmiyorum çok hassaslaştırdı beni gözlerim dolu dolu geziyorum evdeeh iste alay edenlerle ugrasyoruz kuzu sen takma hassasin belliki .
konuyu tam anlayıp yorum yapmaya ne dersin? belki o zaman yardımcı olabilirsşn bana.Düşünce beyan etmende sorun yok ama dediğin şeyler çok saçma yani. Konu sahibi zaten drama yaratmaya meyilli sende yangına körükle gidiyorsun. Ne alaka düşüncesi değişmiş demek? Ne alaka kadınlar hisseder yanılmaz falan? Neyi hissetmiş konu sahibi? Sanki adam aldatmışta onu hissetmişBayılıyorsunuz dram yaratmaya
keh keh keh sorması değil mesele! nasılsın? konumaşadık istemezsen de konuşmayız ama iyi misin o günden sonra? korkun var mı? psikolojin nasıl? gibi sorular.
umarım o şekildedir yoksa tam kırılma noktasındayım çok hassaslaştım o günden sonraSizin için ilk kez olması ve cinsellik önemli bir konu olduğu için özel hassasiyet beklemişsiniz, çok normal.
Belirttiğiniz gibi adamın ilk ilişkisi olmadığı için heyecan yapmamış olabilir.
Senin icin cok onemli olmayablr ama kiz icin hassas belki neden herseyi kendi açından degerlendirip yarglyosun ki ?Düşünce beyan etmende sorun yok ama dediğin şeyler çok saçma yani. Konu sahibi zaten drama yaratmaya meyilli sende yangına körükle gidiyorsun. Ne alaka düşüncesi değişmiş demek? Ne alaka kadınlar hisseder yanılmaz falan? Neyi hissetmiş konu sahibi? Sanki adam aldatmışta onu hissetmişBayılıyorsunuz dram yaratmaya
demekki her kadın aynı değilmiş. yorumunuz için teşekkürler.Adamlar sevistikten sonra psikologluk yapmali yani.
Yaşarken korkun yoktuysa her şey olup bittikten sonra neyin korkusu var ki? Ben de kadinim ama ilişki oncesi, sonrasi korkmak, utanmak, kotu hissetmek gibi şeyler hiç hissetmedim. Aklima da gelmezdi.
Adam ne bilsin korku hissedecegini de sorsun.![]()
Kim dalga geçti senle? Sen hayatının her alanında bu kadar alıngan ve hassas mısın? Valla çok üzerler seni bak çık bu kafalardan. Küçükte değilsin 23 yaşındasın aramızda hepi topu 2 yaş var. Hiç bu kafaya girmedim. Erkek arkadaşım nasılsın diye sormadı ya ühüüyardımcı olmaya çalışan hemcinslerimin dışında yaptığım bir yorum bu lütfen yardımcı olmaya yönelik yaklaşanlar yanlış anlamasın ama kadının bir kadına yardımcı olmayıpda alay edecek kadar küçüldüğü bir duruma ne ara gelindi?!!
Off ne yargılaması be. Sen her şeyi bu kadar alakasız yorumlamayı nasıl başarıyorsun?Senin icin cok onemli olmayablr ama kiz icin hassas belki neden herseyi kendi açından degerlendirip yarglyosun ki ?
Ne alaka hanımefendi ya? Nerden aklınıza geliyor böyle saçmalıklar.Seni sevse zaten evlen meden dokunmaz di sana canım sen ayrıl ondan sana yar olmaz ilerde belki bu yaptığına pişman olursun
demekki her kadın aynı değilmiş. yorumunuz için teşekkürler.
Ne içtiniz siz gece geceSeni sevse zaten evlen meden dokunmaz di sana canım sen ayrıl ondan sana yar olmaz ilerde belki bu yaptığına pişman olursun
hangi kuşak acaba bu hanımefendi gerçekten merak ettim doğrusu. Anneannen zamanında kaldı o evlenmeden olmaz muhabbetleri ağzına sağlık clemenciaNe alaka hanımefendi ya? Nerden aklınıza geliyor böyle saçmalıklar.
Konun 3 bilinmeyenli denklem değil. Çok derinlik içeren bir konuda değil. Anlamayacak bir şey yok. Gayette yardımcı olacak şeyler yazdığımı düşünüyorum anlamak isteyene. Ki neden böyle yükseldin onuda anlamadım. Millet seni manipüle etmesin diye uğraşıyorum burda. Ya sabır.konuyu tam anlayıp yorum yapmaya ne dersin? belki o zaman yardımcı olabilirsşn bana.
Tünele girdi bazı üyelerin beyni. Çekmiyo cünkü.allah aşkına saçma yorumlar gelmeye başlası konuyu kapatma yok mu gerçekten sayfada
ben uzak duruyordum zaten 4 yılın sonunda işler ciddiye binince birşeyleri bende yaşamak istedim o da ama sanırım ben fazla büyüttüm gözümde çok hassaslaştımYorumuma sonradan ekledim gormediniz ama sevgiliniz ilişki için israr mi etti, sevgilinizin beklentisi sonucunda mi ilişki yasadiniz? Cunku tamamen kendi karariyla bunu yaşayan biri korku kaygi hissetmez diye dusunuyorum.
Evde gozlerim dolu dolu geziyorum yazmissiniz. Bunu sizin kadar büyüten kadinlar evlilik öncesi ilişki yaşamaya uzak dururlar.
Kim diyo haram diye?Saçma değil ya bi kere haram saçma sapan konuşmayın