• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşımla yeni sorun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bende bilmiyorum ki ilk defa yaşıyorum böyle birşeyi karşı taraf nasıl tepki verir bilmiyorum
Bence beklentileriniz çok saçma iki tarafın da rızasıyla olan bir şey için neden nasılsın,iyi misin diye sorsun ki? Ayrıca sorsa ne olacak onuda anlayamadım? Böyle düşüncelere girecektiniz madem keşke daha çok düşünseydiniz yapmadan önce.

4 senelik erkek arkadaşımla ilk ilişkimize girdik fakat konusunu dahi açmıyor çok hassaslaştım ağlıyorum, pişmanlık yaşamıyorum ama bu konunun üzerinde bile durmadı. İma ettim iyi misin nasıl hissediyorsun diye bile sormadın dedim umursamadı. neden böyle oluyor? yaşayan var mı daha önce?

o pismanlk yasamis olablr evlilik dusnuyormusunz ?

evet düşünüyoruz ama konusunu hiç açmadı aramız çok iyi pişmalık yaşadığını sanmıyorum ama üzülüyorum umurunda değil gibi sonuçta ben bunu ilk deda yaşıyorum ve bu önemli birşey benim için

Şu anda size konu açtıran, canınızı sıkan durum, nasıl hissettiğinizi sormaması mı ; normalde sıkça evlilikten bahsederken artık bahsetmemesi mi ?

o günden sonra o gecenin konusunu hiç konuşmaması
Yaşanmis bitmiş daha ne konuşacak ki anladım. "Nasıl yorulmadim ama , keh keh keh. İyiydim di mi?" Mi desin?
Konuşulmamasi bana normal geldi..siz nedense öyle bir beklenti içine girmissiniz.
Ben hiç hatirlamam ki sonrasında konusu açılsin böyle şeyin 🙄
Ama madem çok yakınlık duyduğunuz biri ve madem konuşasiniz var siz açın konuyu. Ne olacak yani? Anlatın çok paylaşmak istiyorsaniz hislerinizi

Yaşanmis bitmiş daha ne konuşacak ki anladım. "Nasıl yorulmadim ama , keh keh keh. İyiydim di mi?" Mi desin?
Konuşulmamasi bana normal geldi..siz nedense öyle bir beklenti içine girmissiniz.
Ama madem çok yakınlık duyduğunuz biri ve madem konuşasiniz var siz açın konuyu. Ne olacak yani? Anlatın çok paylaşmak istiyorsaniz hislerinizi
yorumu yapan hemcinsim mi yoksa erkek mi? PARDON?!!

keh keh keh sorması değil mesele! nasılsın? konumaşadık istemezsen de konuşmayız ama iyi misin o günden sonra? korkun var mı? psikolojin nasıl? gibi sorular.

Ya kız belli ki erkek arkadasin
Hele diyene bak hele 😂
herkes dusuncesini beyan ediyo . Sen de dusunceni beyan et ve çık . Sanane insanlarn duusncelerinden . Ayrica kiz erkek arkadasinin o geceden sonra sessiz kalmasndan konuyu acmamasindan rahatszlk duymus bunu buraya yazms. Ya git senle mi ugrasicam

yardımcı olmaya çalışan hemcinslerimin dışında yaptığım bir yorum bu lütfen yardımcı olmaya yönelik yaklaşanlar yanlış anlamasın ama kadının bir kadına yardımcı olmayıpda alay edecek kadar küçüldüğü bir duruma ne ara gelindi?!!
eh iste alay edenlerle ugrasyoruz kuzu sen takma hassasin belliki .

Ya kız belli ki erkek arkadasin

herkes dusuncesini beyan ediyo . Sen de dusunceni beyan et ve çık . Sanane insanlarn duusncelerinden . Ayrica kiz erkek arkadasinin o geceden sonra sessiz kalmasndan konuyu acmamasindan rahatszlk duymus bunu buraya yazms. Ya git senle mi ugrasicam
Düşünce beyan etmende sorun yok ama dediğin şeyler çok saçma yani. Konu sahibi zaten drama yaratmaya meyilli sende yangına körükle gidiyorsun. Ne alaka düşüncesi değişmiş demek? Ne alaka kadınlar hisseder yanılmaz falan? Neyi hissetmiş konu sahibi? Sanki adam aldatmışta onu hissetmiş 😂 Bayılıyorsunuz dram yaratmaya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X