Evet ben açmisdim konuyuBirazına baktım.En başta çok yargılayan olmuş.Takibe aldım.
HaahabaıvaıAbzjwhdhwhbdkwnskabwgqkwb bak şu konuşanaAllahım burası beyinsizler 'le dolu
Şuna siz deme allah aşkına. Belli ki ergen bir trollA asikiz57777 siz alıntı yapmayın lütfen,beceremiyorsunuz.
Senin ilkokula dönüp harflerden başlaman ve yazmayı öğrenmen lazım ergenlik kurtarmaz seni.Kız kekse erkenleik yaşıma dönsen valla çok ister dim
Gözüm kanadı çifter çifter alıntılarını görmekten.Hala yazı yazmayı bile bilmiyor.Seviyesine düşmek istemiyorum.Şuna siz deme allah aşkına. Belli ki ergen bir troll
Senin benim IQ ma ulaşman için aynı anda 4 kişi olman lazım tek başına 8 hayat yaşasan da imkanı yok.Sen de salak değilsin ya anla işte yazdığım dan gejo
Keşke sizin kadar salak olsaydım da kendimi aptal konumuma düşürdüğüme gülebilseydim.Sen de salak değilsin ya anla işte yazdığım dan gejo
Hala öğrenemedi alıntılamayı.Ben ümidi kestim.Senin benim IQ ma ulaşman için aynı anda 4 kişi olman lazım tek başına 8 hayat yaşasan da imkanı yok.
Ben de yazmayı düşünmüyorumHala öğrenemedi alıntılamayı.Ben ümidi kestim.Amacı bizi banlatmak.Ben cevap yazmayacağım.Birazdan uçar zaten.
Ahlak polisimisin hayırdır ?o pismanlk yasamis olablr evlilik dusnuyormusunz ?
Ay sana öyle bir yorum yapardım ki umarım anne dgilsindir de yetiştireceğn çocuklara hayatlarına yazıkDepremler az bile valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?