erkek arkadaşımla yeni sorun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana burda hakaretler, argolar, küfürler edildi. Bilenler bilir takmam, umrum dışı güler geçerim. Ama bu cümle çok kötü. Bu cümle beni mahvetti. Gereken yapılmazsa ben yapacağım.
Bunlara göre depremler zinadan oluyor ya hani merak ediyorum bu Japonya'da o kadar depremler oluyor elin gavurlarına bir şey olmuyor ama ne hikmetse. Düşünmek,mantık kurmak bu kadar zor olmamalı ya. Çocuk kurmaz şu mantığı. Allah'ım sabır ver.

23 yas ilk birliktelik icin cok iyi bir yas. Ben maalesef biraz gec birlikte oldum tam hatirlamiyorum ama 26 27 olabilir. Bunu daha once yasamadigim icin cok pismanim. Birlikte oldugum ayni erkek arkadasimla 32 yasimda evlendim. Cinsellik konusunda hala buyuk sorunlar yasiyorum, isteksizlik var ve iliskiden zevk alamiyorum pek. Hazir sevdiginiz kisi de varken kendinizi bu konuda gelistirin ve hic utanmayin olur mu? Bu en onemli konu bir iliskinin yurumesinde. Bir sey kaybetmediniz aksine kazandiniz. Hatta bence 19 yas ideal ilk iliski icin. Sevgilinize bir sey vermis gibi dusunmeyin, ona baski kurmayin hissettirmeyin guclu durun. Ayrilirsaniz da degeriniz azalmadi aksine artti bunu bilin. Erkekler iyi sevisemeyen kadinlari tercih etmiyor ya da aldatiyor genelde. Yani yillar gecerken bakire kalmak daha iyi bir durum degil. hayat kisa.

Öncelik duygusundan, izandan yoksun mankurt sürüleri bunlar. Bunlarla müzakere edilmez. Haşere cinsinden oldukları için ilaçlanmaları iktiza eder.

Seni sevse zaten evlen meden dokunmaz di sana canım sen ayrıl ondan sana yar olmaz ilerde belki bu yaptığına pişman olursun

Öncelikle 27 Şubat 2023 saat: 22.39' da üye olup; 28 Şubat 2023 saat: 03.23'e kadar 113 mesaj yazmayı başardığınız için sizi tebrik ederim.

Alıntılarınızı ayrı mesajlar olarak gönderiyorsunuz; içeriğinde yazı olan mesaj sayınız 54. Yorumlarınızı alıntıladığınız mesajın altına yazarsanız, mesajlarınız daha anlaşılır olur.

Gelelim bu mesajınıza: İki yetişkin, rızayla bir beraberlik yaşamış; kimse kimseyi zorlamamış. İlerde diyelim ki pişman oldu; sizin bu durumda konu sahibine öneriniz nedir ?

ben uzak duruyordum zaten 4 yılın sonunda işler ciddiye binince birşeyleri bende yaşamak istedim o da ama sanırım ben fazla büyüttüm gözümde çok hassaslaştım

Beklentilerinizi mi karşılamadı ? Yaşayacağınız beraberliği mi "fazla büyütmüştünüz gözünüzde" ?

Ne yapacak mesela…
2 tarafta istemiş birlikte olmuş adam birlikte oldunuz diye size aylarca prenses silvia muamelesimi çekecek.

Nasılsın diye sorsa mesela ne diyeceksiniz, of yazmıcam yazarsam ortalık şenlik alanı…

Evey yeni üye oldum eşim sağolsun beni buraya bulaştırdı aslında normalde böyle yerlerde isim olmaz tabu kendi kararları saygı duyuyorum ama ben kendi fikrimi söyledim
Sordun mu kocana nerden biliyormuş kadınlar kulübünü? Yoksa sen burda kendi aklınca namus dersi vermeye çalışıyorken burdan konuları okuyup kendi kendine halleniyor muymuş?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…