Bunlara göre depremler zinadan oluyor ya hani merak ediyorum bu Japonya'da o kadar depremler oluyor elin gavurlarına bir şey olmuyor ama ne hikmetse. Düşünmek,mantık kurmak bu kadar zor olmamalı ya. Çocuk kurmaz şu mantığı. Allah'ım sabır ver.Bana burda hakaretler, argolar, küfürler edildi. Bilenler bilir takmam, umrum dışı güler geçerim. Ama bu cümle çok kötü. Bu cümle beni mahvetti. Gereken yapılmazsa ben yapacağım.
Hayır onu demek istemiyorum yanış anladiniz
Kuduran sensin cevabini veren ben kudurup kudurup yazyonEvet saçmalık savarım misyonum bu. Boş yapanları kudurtuyorum böyle.
Aynen belli oluyorKuduran sensin cevabini veren ben kudurup kudurup yazyonbys
Öncelik duygusundan, izandan yoksun mankurt sürüleri bunlar. Bunlarla müzakere edilmez. Haşere cinsinden oldukları için ilaçlanmaları iktiza eder.Bunlara göre depremler zinadan oluyor ya hani merak ediyorum bu Japonya'da o kadar depremler oluyor elin gavurlarına bir şey olmuyor ama ne hikmetse. Düşünmek,mantık kurmak bu kadar zor olmamalı ya. Çocuk kurmaz şu mantığı. Allah'ım sabır ver.
Kemigim bitti . Iyi gecelerAynen belli oluyor
Devam et eğleniyorum
İçindeki varoş çıktı ortayaKemigim bitti . Iyi geceler
Seni sevse zaten evlen meden dokunmaz di sana canım sen ayrıl ondan sana yar olmaz ilerde belki bu yaptığına pişman olursun
ben uzak duruyordum zaten 4 yılın sonunda işler ciddiye binince birşeyleri bende yaşamak istedim o da ama sanırım ben fazla büyüttüm gözümde çok hassaslaştım
Nerde döndüOo bu forumda neler anlatılıyor bi bilsen 1 saat önce falan anal muhabbeti döndü kaç saat boyunca. En iyisi sen bu forumda durma valla bak aklın uçar sonra.
Sen iyi bilirsinNerde döndü
Hayır görümce konusuna takılıp,o konuyu kaçırmışım yaaa.Nerde döndü
Valla konu cok güzeldiHayır görümce konusuna takılıp,o konuyu kaçırmışım yaaa.
Birazına baktım.En başta çok yargılayan olmuş.Takibe aldım.Valla konu cok güzeldiyorumlari okuyabilirseiniz anlarsiniz
Sordun mu kocana nerden biliyormuş kadınlar kulübünü? Yoksa sen burda kendi aklınca namus dersi vermeye çalışıyorken burdan konuları okuyup kendi kendine halleniyor muymuş?Evey yeni üye oldum eşim sağolsun beni buraya bulaştırdıaslında normalde böyle yerlerde isim olmaz tabu kendi kararları saygı duyuyorum ama ben kendi fikrimi söyledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?