Erkek arkadasımlar evlilige giden bi beraberliğimiz var ama evlenip boşabdığımı söyleyemedim

vitamin

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2006
113
-18
621
Kocaeli
Merhabalar ben 33 yasındayım 16 yasında bi evlilik yaptım cok cok kötü seyler yasadım Allah kimseye yasatmasın hatta burdaki üyeler cok eskiler bemi bilir aradan uzunca zaman gecti bi insanla tanıstım sagolsun yurt dısında geldi gitti iki kere cok iyi anlasıyoruz ama ben evlenip bosandıgımı söyleyemedim napcak bilmiyorum

Zaten söyliycem ama inanın bu bemim hayatımdaki tramva oldu neler yaşadım bi bilseniz yıllarca panik atakla mücadele ettim okudum calıstım bugun meslek sahibi bi insanım agzıma gelmedı soyleyeyim .saglık sektöründeyim dilersem bi ufak operasypn gecirir baska bi hikayede uydururum ama icim el vermiyo öyle kotu birsey yapmadım evlendim uc ay sonra cok kötü seyler yasayıp ayrıldım

Daha sonra bir şekilde öğrense sıkıntı çıkar. Bence anlatın. Neden saklıyorsunuz ki?
Lilenyum hanım o cocuk yasta cok zor günler yasattı bana inanın asana kadar cok uzun yilllar gecti bu bemimle ilgili birsey sanki beni sevmiycek istemiycek gibi geldi iliskimizde ilerledi nolur iyi sans dileyin bama artık benimde ailem yuvam bi cpcugum olsun istiyorum.ve cocuklarimin babasi o olsun istiyorum

Merhabalar ben 33 yasındayım 16 yasında bi evlilik yaptım cok cok kötü seyler yasadım Allah kimseye yasatmasın hatta burdaki üyeler cok eskiler bemi bilir aradan uzunca zaman gecti bi insanla tanıstım sagolsun yurt dısında geldi gitti iki kere cok iyi anlasıyoruz ama ben evlenip bosandıgımı söyleyemedim napcak bilmiyorum
Gizlemeyin. Zaten nikah için tarih almaya gittiğinizde bilgileri girerken ikinize de soruyorlar daha önce evlenip boşandınız mı diye (bize sorulmuştu, başka bilgiler vs de vardı). Orada demek yerine açık açık konuşun. Bir de kızlık zarı vs düşünüyormuşsunuz lütfen böyle bir hata yapmayın. Belki de sizi yaralarınızı sararak sevecek, iyi gelecek bir insan. Sizi olduğunuz gibi kabul etmeyen biriyle birlikte olmayın zaten. Elbet bir gün karşınıza çıkar o zaman daha kötü olur. İleride eşiniz olursa bu şahıs size saygısı kalmaz.

Zaten söyliycem ama inanın bu bemim hayatımdaki tramva oldu neler yaşadım bi bilseniz yıllarca panik atakla mücadele ettim okudum calıstım bugun meslek sahibi bi insanım agzıma gelmedı soyleyeyim .saglık sektöründeyim dilersem bi ufak operasypn gecirir baska bi hikayede uydururum ama icim el vermiyo öyle kotu birsey yapmadım evlendim uc ay sonra cok kötü seyler yasayıp ayrıldım

Operasyonla ne alakasi var mevzuya ben bekaret olarak bakmiyorum ama soylenmeli evlilik sonuçta. Ayrica operasyonla bitmiyor o iş belgelerde vs gunun birinde ortaya cikar veya duyar daha kotu duruma düşersiniz.

Kesinlikle söylemeniz gerek. Pat diye söyleyemiyorsanız sohbet esnasında, başımdan zamanında kötü bir evlilik geçti, o yüzden temkinli yaklaşıyorum vs diyin ki temkinli de yaklaşın zaten.
Cok iyisiniz cok sagolun gercekten bu nasıl bi toplum düsünsenize bizler ne kadar düzgün yasarsak yasayalım bu sonucları hep düsünüyoruz gecmisime döndügümde o kücük kıza üzülüyorum bunu bi hata gorüp söyleyemedigimden otürü bizlere siddet uygulayan ax bırakan evlere kapatan insanlar mutlu ama inanırmısınız burdaki üye ablalar yardımcı olmuslardi evlerini actılar is buldular aradan gecti 15 yıl meslegim elimde cok sükür basardım kendi hayatım var ama bu uara kalmıs icimde insallah asarız

yalan üstüne evlilik olmaz elbet birgün öğrenir ortaya çıkar ömür boyu saklanmaz böyle şeyler
siz anlatın ,asıl kızacağı şey daha önce çocuk yaşta yaşadığınız durum değil bunca zaman sakladığınız olacak ayrılırsa yalan söylediğiniz için ayrılacaktır .

Operasyonla ne alakasi var mevzuya ben bekaret olarak bakmiyorum ama soylenmeli evlilik sonuçta. Ayrica operasyonla bitmiyor o iş belgelerde vs gunun birinde ortaya cikar veya duyar daha kotu duruma düşersiniz.
Tabiki cıkar nolur bana cokca dua edin cok s4viyorum cok uzun yıllar bunu kendime kabul ettirmekle ugrastım tesekkür ederom

yalan üstüne evlilik olmaz elbet birgün öğrenir ortaya çıkar ömür boyu saklanmaz böyle şeyler
siz anlatın ,asıl kızacağı şey daha önce çocuk yaşta yaşadığınız durum değil bunca zaman sakladığınız olacak ayrılırsa yalan söylediğiniz için ayrılacaktır .
Tabiki ilk konustjgumuzda söyleyeyim dedim kız arkadaslarım bi dur dediler zaten turt dısında ara ara geldi döndü o zamanda o zamanın büyüsüne kapilip söylehemedim ayrılmasın onu cok seviyorum

Haklısınız

”sana söylemem gereken bir şey var ama beni kesmeden dinlemen çok önemli çünkü yaşadığım bu şey bende büyük travmalar yarattı ve toparlanıp bugünlere gelmem senelerimi aldı” tarzında bir cümle ile giriş yapabilirsiniz konuşmaya. Eğer anlayışlı biriyse sizi dinler ve gerçekten seviyorsa da buna pek takılmaz ancak saklamayı daha fazla sürdürmeyin çünkü güven problemi olarak size döner bu iş.

Tabiki ilk konustjgumuzda söyleyeyim dedim kız arkadaslarım bi dur dediler zaten turt dısında ara ara geldi döndü o zamanda o zamanın büyüsüne kapilip söylehemedim ayrılmasın onu cok seviyorum
kendinizi onun yerine koyun evlenmiş olsa ve saklasa sizi gerçekten sevse yalanla başlamayacağını düşünürdünüz değil mi
hala geç değil açıkca anlatın evlendikten sonra öğrenip boşanmasından iyidir...

Tüm içtenliğiniz ile sizde yarattığı travmalardan da bahsederek bunu anlatın. Şu ana kadar söyleyemedim korktum tarzında kendinizi ifade edin ama bunu çok uzun süre saklı tutmayın. Ne kadar uzarsa o kadar hoş olmayacak
Soyliycem bu sefer gelsin cidden Allah kimseye yasatmasın benim yasadıklarımı bu sitedeki elif ablalar bana evini actılarda istanbjlda hayatön bi ucundan tutup bugunki halime kadar geldim Allah bütün genc kızları korusj

O böyle birşey yapsa ne hissedersiniz?Güven duygusu evlilikte bence en önemli olan şey.Yalanlar üzerine bir evlilik inşaa edemezsiniz.Bir an önce söylemelisiniz.

Back
X