Erkek arkadasımlar evlilige giden bi beraberliğimiz var ama evlenip boşabdığımı söyleyemedim

Cok tesekkür ederim hassasiyetimi nolur mazur görün kusura bakmayın kalbinizi kırdıysam üzgünüm insallah ataltirim
Yarın randevunuz varmış gidecek misiniz kızlık zarı dikimi için? İnanın yaptıracağınız operasyon kimsenin umurunda değil ama bir yandan dürüst olsammı diye tavsiye isteyen birinin diğer yandan böyle konu açması insanı aptal yerine koyuluyormuş gibi hissettiriyor

Yarın randevunuz varmış gidecek misiniz kızlık zarı dikimi için? İnanın yaptıracağınız operasyon kimsenin umurunda değil ama bir yandan dürüst olsammı diye tavsiye isteyen birinin diğer yandan böyle konu açması insanı aptal yerine koyuluyormuş gibi hissettiriyor
Sizin benimle hayatımla ne alakanız var derdim ne sizinle aptal yerine koyayim ben estetik sektorundeyim doktor arkadasım böyle birsey ucretsiz yapabilecegini söyledi arada kaldım size yazin dedimmi uygun bulmazsanız yazmasınız oljr biter

Biz temmuzdan beri konusuyoruz uc kere geldi aralikta geldi ilk
İlk anda ozeliniz olduğu için söylemek istememiş olabilirsiniz.
Şimdi ben seninle birşey konuşacağım deyin ve söyleyin. 33 yaşında ilk ilişkiniz olduğunu düşünmüyordum bence zaten.
Yani sizde onun için oylesinizdir.

Resmi bir evlilikse daha önceki evliliğiniz illa ki kayıtlarda çıkar dini nikah falansa yine ortaya çıkar. Eğer karşımdaki kişi bu bilgiyi benden gizleseydi pek olumlu bakmazdım açık konuşmak gerekirse. Saklamayın derim ben.

Merhabalar ben 33 yasındayım 16 yasında bi evlilik yaptım cok cok kötü seyler yasadım Allah kimseye yasatmasın hatta burdaki üyeler cok eskiler bemi bilir aradan uzunca zaman gecti bi insanla tanıstım sagolsun yurt dısında geldi gitti iki kere cok iyi anlasıyoruz ama ben evlenip bosandıgımı söyleyemedim napcak bilmiyorum
Nikah aşamasında vukuatlı kimlik kaydı istendiğinde boşanmış olarak gözüküyor bilginize keşke söyleseydiniz saklanacak bir durum değil bence

Sizin benimle hayatımla ne alakanız var derdim ne sizinle aptal yerine koyayim ben estetik sektorundeyim doktor arkadasım böyle birsey ucretsiz yapabilecegini söyledi arada kaldım size yazin dedimmi uygun bulmazsanız yazmasınız oljr biter
Siz dürüst olmamaya karar vermişsiniz zaten. Burada bizden tavsiye istediğiniz konunun anlamı kalmıyor bu durumda. Pazartesi randevum var gideceğim yazmışsınız başka konulara.

Son düzenleme:
An
İlk anda ozeliniz olduğu için söylemek istememiş olabilirsiniz.
Şimdi ben seninle birşey konuşacağım deyin ve söyleyin. 33 yaşında ilk ilişkiniz olduğunu düşünmüyordum bence zaten.
Yani sizde onun için oylesinizdir.
Lamadım o yastaki bekar olan insanlar iliskimi yasar ilahi:)

ortada söylenmeyecek bir şey mi var anlamadım boşanmış olmanın neresinden çekiniyorsunuz? geçmişiniz sizsiniz ve insan kendini kabul edemiyorsa burada sıkıntı vardır.

bu adamın da kim bilir ne falsoları vardır inanın sizin düşündüğünüz kadar gram düşünmemiştir.

En başta konuşulması gerekirdi süreci daha fazla ertelemeden anlatın.Hakkınızda hayırlısı olsun

Asla küsür değil,sizin gibi birçok insan var.Bir an önce açıklayın bence.

ortada söylenmeyecek bir şey mi var anlamadım boşanmış olmanın neresinden çekiniyorsunuz? geçmişiniz sizsiniz ve insan kendini kabul edemiyorsa burada sıkıntı vardır.

bu adamın da kim bilir ne falsoları vardır inanın sizin düşündüğünüz kadar gram düşünmemiştir.
O kadar haklısınızltesekkurler

bakın, şuan sadece her insanın olabileceği gibi “boşanmış” bir insansınız ve gaaayet normal. ama eğer kızlık dikimi yaptırıp adamı kandırırsanız hem yalancı hem düzenbaz hem de sahtekar bir insan olacaksınız.

bakın, şuan sadece her insanın olabileceği gibi “boşanmış” bir insansınız ve gaaayet normal. ama eğer kızlık dikimi yaptırıp adamı kandırırsanız hem yalancı hem düzenbaz hem de sahtekar bir insan olacaksınız.
Yok yapmiycam hem evlenmisim neyini saklayayım evlendikten sonrada kimseyle bi iliskim olmadi zaten desteginiz icin tesekkurler

An

Lamadım o yastaki bekar olan insanlar iliskimi yasar ilahi:)
İlla ki değil ama büyük çoğunluk yaşar. Sizde yasamissiniz. Sizin gözünüzde buyuttugunz kadar bu iş vahimlesir.
Kendi adıma benden önce ki hayatını sonrasında gözüme sokmadıgi ve kastı saklamadigi sürece umursamam.
Evlilikten sonra bir o kadar daha yasamissiniz. Geçmiş gitmiş mevzu

Zaten söyliycem ama inanın bu bemim hayatımdaki tramva oldu neler yaşadım bi bilseniz yıllarca panik atakla mücadele ettim okudum calıstım bugun meslek sahibi bi insanım agzıma gelmedı soyleyeyim .saglık sektöründeyim dilersem bi ufak operasypn gecirir baska bi hikayede uydururum ama icim el vermiyo öyle kotu birsey yapmadım evlendim uc ay sonra cok kötü seyler yasayıp ayrıldım
Sakın ola yine kendinize bahaneler uydurup söylememezlik yapmayın. Bir travmayı daha kaldıramayabilirsiniz. Olmuş bitmiş mazide kalmış ama bir şekilde geride bırakmışsınız tüm kötülükleri. Huzur bulmak istiyorsanız dürüst olun. Karşınızdakinin bunu bilmeye hakkı var. Yapacağınız en kötü şey söylemek yerine gizleyip anlaşılmamasını sağlamak olur. Devamlı arkaya bakarak yürürsünüz, acaba bir gün ortaya çıkar mı diye diye kendinizi yer bitirirsiniz ve mutlu olmak yerine devamlı yalanı yalanla kapatmaya çalışırsınız. Dökün eteğinizdeki taşları hafifleyin.

Merhabalar ben 33 yasındayım 16 yasında bi evlilik yaptım cok cok kötü seyler yasadım Allah kimseye yasatmasın hatta burdaki üyeler cok eskiler bemi bilir aradan uzunca zaman gecti bi insanla tanıstım sagolsun yurt dısında geldi gitti iki kere cok iyi anlasıyoruz ama ben evlenip bosandıgımı söyleyemedim napcak bilmiyorum

Tabiki cıkar nolur bana cokca dua edin cok s4viyorum cok uzun yıllar bunu kendime kabul ettirmekle ugrastım tesekkür ederom

Tabiki ilk konustjgumuzda söyleyeyim dedim kız arkadaslarım bi dur dediler zaten turt dısında ara ara geldi döndü o zamanda o zamanın büyüsüne kapilip söylehemedim ayrılmasın onu cok seviyorum

Cok cok tesekkur ederim zahemt verip yazdigınız icin elinize saglık insallah basaricam anlayıslı bi insan tanıdıgım kadarıyla onu oyle cok s3viyorumki

Ben anlayıslı bi insanım söylemesin sonra söylesin anlar bagrima basarim ben onu cok seviyorum

Gelsin dönsün ücüncü sefer olucak iliskimden tam emin olayım söylıycem sagolun binlerce kez

33 yaşına gelmiş , 16 yaş gibi çocuk yaşınızda bir evlilik tecrübesi yaşamış bir kadınsınız.

Bu ilişkinizde çok hızlı ilerlediğinizi düşünmüyor musunuz ?

Adam yurtdışında yaşıyor. Sadece 2 kez gelebilmiş , yüz yüze ne kadar süreyle görüştüğünüz belirsiz.

Ancak her cevabınız , " onu çok seviyorum " la bitiyor. Olabilir , seviyor olabilirsiniz ; ancak her mesajı böyle bitirmeniz de yetişkin bir kadının davranışlarıyla uyuşmuyor.

Adama geçmişinizi anlatmak için 3.kez gelmesini bekliyor değilsiniz. Adam 3.kez gelsin dönsün , sonra söylerim zihniyetindesiniz.

Madem ki , yüz yüzeyken söylemeyeceksiniz ; o zaman adam gelmeden anlatın , bırakın gelip gelmeyeceğine kendi karar versin.

Ayrıca , sağlık sektöründe çalışıyor olmanız nedeniyle edindiğiniz mesleki bilgileri veya çevrenizi ; bir başkasını kandırmak için kullanmayı düşünmeniz kabul edilemez bir bakış açısı.

Back
X