Erkek arkadasımlar evlilige giden bi beraberliğimiz var ama evlenip boşabdığımı söyleyemedim

Zaten söyliycem ama inanın bu bemim hayatımdaki tramva oldu neler yaşadım bi bilseniz yıllarca panik atakla mücadele ettim okudum calıstım bugun meslek sahibi bi insanım agzıma gelmedı soyleyeyim .saglık sektöründeyim dilersem bi ufak operasypn gecirir baska bi hikayede uydururum ama icim el vermiyo öyle kotu birsey yapmadım evlendim uc ay sonra cok kötü seyler yasayıp ayrıldım
Operasyonla ne alakası var?
Evlenip ayrılmış olmaya sadece cinsellik üzerinden mi bakıyorsunuz?
Kötü şeyler yaşamış olabilirsiniz ama üzerinde uzun zaman geçmiş, kaç yaşına gelmiş yetişkin kadınsınız. Okuyup, meslek sahibi olmanız fikirlerinize de bir katkı sağlasaymış keşke.
Baştan söylemeniz gerekirdi.
Söylerken de bir ayıp, kusur gibi söylemeyin bari. Öyle bir hava sezdim sizden.

”sana söylemem gereken bir şey var ama beni kesmeden dinlemen çok önemli çünkü yaşadığım bu şey bende büyük travmalar yarattı ve toparlanıp bugünlere gelmem senelerimi aldı” tarzında bir cümle ile giriş yapabilirsiniz konuşmaya. Eğer anlayışlı biriyse sizi dinler ve gerçekten seviyorsa da buna pek takılmaz ancak saklamayı daha fazla sürdürmeyin çünkü güven problemi olarak size döner bu iş.
Cok cok tesekkur ederim zahemt verip yazdigınız icin elinize saglık insallah basaricam anlayıslı bi insan tanıdıgım kadarıyla onu oyle cok s3viyorumki

ben olsam aile terapistine gitmek istiyorum geçmişte yaşadığım büyük bir travmam var ama seninde yanımda olmanı istiyorum desteğine ihtiyacım var derdim
terapiste durumu aynen anlatır benim için öyle büyük dram ki hayatımdaki insana anlatamadım şuan burada şimdi duyarak öğrendi taşıyamıyorum artık içimde derdim, hazır terapistin yanındasınız ,o bakış açılarınıza yön verir daha zararsız atlatmanızı sağlardı en azından

kendinizi onun yerine koyun evlenmiş olsa ve saklasa sizi gerçekten sevse yalanla başlamayacağını düşünürdünüz değil mi
hala geç değil açıkca anlatın evlendikten sonra öğrenip boşanmasından iyidir...
Yok ben söyleyiycem zaten kqyıtlarda cikarki sadece sizden destek almak istedim tesekkürler ederim

ben olsam aile terapistine gitmek istiyorum geçmişte yaşadığım büyük bir travmam var ama seninde yanımda olmanı istiyorum desteğine ihtiyacım var derdim
terapiste durumu aynen anlatır benim için öyle büyük dram ki hayatımdaki insana anlatamadım şuan burada şimdi duyarak öğrendi taşıyamıyorum artık içimde derdim, hazır terapistin yanındasınız ,o bakış açılarınıza yön verir daha zararsız atlatmanızı sağlardı en azından
Ay insalllah yurt dısinda yasıyor geldigi zaman cok kısıtlı bu gelsin dönsün söylıycem

Ben anlayıslı bi insanım söylemesin sonra söylesin anlar bagrima basarim ben onu cok seviyorum
Tamam da bu çok önemli bir konu,yarın öbür gün ortaya çıkarsa çok daha kötü sonuçlarla karşılaşacaksınız.Her konuda dürüst olmalısınız.Utanacak birşey değil ki bu,evlenip boşanmişsınız.Sizi gerçekten seven biri buna hiç takılmaz ama yalanın asla affı olmaz.

Operasyonla ne alakası var?
Evlenip ayrılmış olmaya sadece cinsellik üzerinden mi bakıyorsunuz?
Kötü şeyler yaşamış olabilirsiniz ama üzerinde uzun zaman geçmiş, kaç yaşına gelmiş yetişkin kadınsınız. Okuyup, meslek sahibi olmanız fikirlerinize de bir katkı sağlasaymış keşke.
Baştan söylemeniz gerekirdi.
Söylerken de bir ayıp, kusur gibi söylemeyin bari. Öyle bir hava sezdim sizden.
Hanımefendi nicin kötü yorum yapıyosunuzki neden sağlamasın bu bi tramva cocukluk tramvalarıni atlatamayan kaç insan var tesekkür ederim sagolun

Tamam da bu çok önemli bir konu,yarın öbür gün ortaya çıkarsa çok daha kötü sonuçlarla karşılaşacaksınız.Her konuda dürüst olmalısınız.Utanacak birşey değil ki bu,evlenip boşanmişsınız.Sizi gerçekten seven biri buna hiç takılmaz ama yalanın asla affı olmaz.
Cok tesekkür ederim desteginiz icin ben bunu bi eksik kusur görmüşüm hep yaklasamamısım insanlara aradıgım insanı buldum ama

Ben eşimle tanıştığım ilk gün söz attığımı söylemiştim. Çünkü takılan insan bu söz, nişan olaylarına da takılabilir diye düşünmüş, söylemiştim. O da sorun etmemişti.
Her zaman dürüstlükten, doğruluktan şaşmayın.
Yalancı durumuna düşmektense, dürüstlükten kaybedin.
Şimdi saklasanız bile ilerde tanıdık biri, lafı geçtiğinde pat diye konuyu açarsa o zaman durum daha kötü olabilir sizin için.
Ben olsam her şeyi şeffaf yaşamak isterim.
Daha fazla saklamayın, anlatın bence ve yaşadığınız hiçbir şeyden utanmayın.

Cok tesekkür ederim desteginiz icin ben bunu bi eksik kusur görmüşüm hep yaklasamamısım insanlara aradıgım insanı buldum ama
Asla küsür değil,sizin gibi birçok insan var.Bir an önce açıklayın bence.

Ben eşimle tanıştığım ilk gün söz attığımı söylemiştim. Çünkü takılan insan bu söz, nişan olaylarına da takılabilir diye düşünmüş, söylemiştim. O da sorun etmemişti.
Şimdi saklasanız bile ilerde tanıdık biri, lafı geçtiğinde pat diye konuyu açarsa o zaman durum daha kötü olabilir sizin için.
Tabiki söylıycem ama inanın bu kötü niyetimden degil agzıma gelmedi yoksa cok kücük yerde yasıyor ailem tabiki ögrenir gelsin donsün hemen söyliycem

Tabiki cıkar nolur bana cokca dua edin cok s4viyorum cok uzun yıllar bunu kendime kabul ettirmekle ugrastım tesekkür ederom
Neler yasadınız cok merak ettim 16 yasında resmen evli sayılmazsınız. Birdd söyleyin gerceği

Hanımefendi nicin kötü yorum yapıyosunuzki neden sağlamasın bu bi tramva cocukluk tramvalarıni atlatamayan kaç insan var tesekkür ederim sagolun
Kötü yorum yaptığımı düşünmüyorum, daha bir hafta önce, kalıcı kızlık zarı dikimi ile ilgili konu açmışsınız.
Normal mi bu?
Yaptığınız evliliği böyle kapatmaya çalışmanız sağlıklı değil diyorum.
Kötü şeyler yaşamış olabilirsiniz, yaşınizda çok küçükmüş o zaman zaten ama panik yapmadan, kusurlu gibi davranmadan anlatın hayatınızdaki insana bilmesi gereken kadarını.

Merhabalar ben 33 yasındayım 16 yasında bi evlilik yaptım cok cok kötü seyler yasadım Allah kimseye yasatmasın hatta burdaki üyeler cok eskiler bemi bilir aradan uzunca zaman gecti bi insanla tanıstım sagolsun yurt dısında geldi gitti iki kere cok iyi anlasıyoruz ama ben evlenip bosandıgımı söyleyemedim napcak bilmiyorum
İlişkiniz ne kadar surelik?

Kötü yorum yaptığımı düşünmüyorum, daha bir hafta önce, kalıcı kızlık zarı dikimi ile ilgili konu açmışsınız.
Normal mi bu?
Yaptığınız evliliği böyle kapatmaya çalışmanız sağlıklı değil bir düşünce ürünü değil diyorum.
Kötü şeyler yaşamış olabilirsiniz, yaşınizda çok küçükmüş o zaman zaten ama panik yapmadan, kusurlu gibi davranmadan anlatın hayatınızdaki insana bilmesi gereken kadarını.
Cok tesekkür ederim hassasiyetimi nolur mazur görün kusura bakmayın kalbinizi kırdıysam üzgünüm insallah ataltirim

Soylıycwem insallah hersey guzel ilerler

Back
X