Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Travmasız boşanan mı var ki di mi?! Neyse ..Konu sahibi hikaye yazma konusunda sıkıntı yaşayacak birisine benzemiyorne demek bir ufak operasyon geçirip bir de hikaye uydururum.sonuçta evlenip boşanmışsın hiç evlenmemiş bir kadın değilsin bu saklanır mı?sizi hiç iyi niyetli bulmadım kusura bakmayın
İyide bu eski sevgili mevzusu değil ki,eski bir evlilik söz konusu burda. Aynı şey mi?Söylemek zorunda değilsin en baştan bu seni ilgilendirir oda bütün manitalarini anlatmıyor dur eminim ..ama şu anda evlilik yolunda siniz normal konuşma esnasında sana önemsiz bir şey söyleyeceğim lafı gelmişken ben 16 yaşında bir evlilik yaptım kötü bir tecrübe idi ..bunu bil istedim dersin
Senden beklenmeyecek kadar sakin bir yorum oha ben şok sjsjsjsuBaşından geçenler için üzüldüm ama evlenmeyi tekrar düşünecek kadar iyileştiysen , anlatacak gücün de vardır.
Başka yerde kavga ediyorumSenden beklenmeyecek kadar sakin bir yorum oha ben şok sjsjsjsu![]()
Zaten bayadır banlanmıyon eli kulağındadırBaşka yerde kavga ediyorumbir de buradan 2 katına çıkmasın banım hdjdj
Ameliyatla evliliğiniz yok mu sayılacak? Bunu ne alaka yazdınız ki? Uygun bir zamanda erkek arkadaşınıza bu durumdan bahsedin. Zaten yaşınız da küçükmüş. İlla evlilik yoluna girince erkek arkadaşınız öğrenecek boşanmış olduğunuzu. Uzatmayın saklamayı, karşı tarafta güvensizlik oluşur.Zaten söyliycem ama inanın bu bemim hayatımdaki tramva oldu neler yaşadım bi bilseniz yıllarca panik atakla mücadele ettim okudum calıstım bugun meslek sahibi bi insanım agzıma gelmedı soyleyeyim .saglık sektöründeyim dilersem bi ufak operasypn gecirir baska bi hikayede uydururum ama icim el vermiyo öyle kotu birsey yapmadım evlendim uc ay sonra cok kötü seyler yasayıp ayrıldım
Ne farkı var ikisinde de aynı şeyler yapılıyor genel olarak.İyide bu eski sevgili mevzusu değil ki,eski bir evlilik söz konusu burda. Aynı şey mi?
Böyle yalanla bir evlilik kurulmaz.ne yaşayacaksın en başından yasa.dogruyu söyle ya herro ya merro de kurtul.Lilenyum hanım o cocuk yasta cok zor günler yasattı bana inanın asana kadar cok uzun yilllar gecti bu bemimle ilgili birsey sanki beni sevmiycek istemiycek gibi geldi iliskimizde ilerledi nolur iyi sans dileyin bama artık benimde ailem yuvam bi cpcugum olsun istiyorum.ve cocuklarimin babasi o olsun istiyorum
Sen anlat yinede,ne demişler dönerse senindir,dönmezse zaten hiç senin olmamış.Merhabalar ben 33 yasındayım 16 yasında bi evlilik yaptım cok cok kötü seyler yasadım Allah kimseye yasatmasın hatta burdaki üyeler cok eskiler bemi bilir aradan uzunca zaman gecti bi insanla tanıstım sagolsun yurt dısında geldi gitti iki kere cok iyi anlasıyoruz ama ben evlenip bosandıgımı söyleyemedim napcak bilmiyorum
??? Siz konunun bekaret olayına odaklamışsınız yani sevgiliniz suan sızı bakire olarak biliyor. evlenip ayrıldıysanız bunu söylediğiniz de sizi ayiplayacagi bi konu olmazdi. Ne diye sakladiniz ben anlayamadimZaten söyliycem ama inanın bu bemim hayatımdaki tramva oldu neler yaşadım bi bilseniz yıllarca panik atakla mücadele ettim okudum calıstım bugun meslek sahibi bi insanım agzıma gelmedı soyleyeyim .saglık sektöründeyim dilersem bi ufak operasypn gecirir baska bi hikayede uydururum ama icim el vermiyo öyle kotu birsey yapmadım evlendim uc ay sonra cok kötü seyler yasayıp ayrıldım
Kız bir arkadaşım ikinci evliliğini bekar biriyle yapmıştı.O söylemişti tabi. Nikahı salonda değil de mevkide kıydırdılar. . Nikah memuru ikinci evliliğiniz demi diye sormuş. Söylemese nikah günü ortaya cıkacaktı. Dediğin gibi illaki cıkar bir yerdenSağlık sektöründe olup kızlık zarı dikimini bir siz biliyor gibi cümleleriniz eğitiminizin sizi ileri götürmediğinin kanıtıdır. Bu arada e devlet, vukuatlı nüfus kayıt örneği vs de eski evliliğiniz kabak gibi çıkacak. Boşa ameliyat senaryo falan yazmaya çalışmayın. Hem adam sizle evlendikten sonra bile öğrense size ballı kaymak misali tazminatla ayrılır net kimse böyle bir yalanı kolayca affetmez. Kim güvenir sizin gibi planları olan birine ve evliliğe devam eder? O zamanda herhalde iki evliliği saklama çabalarına girersiniz o potansiyeli gördüm