• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadasımlar evlilige giden bi beraberliğimiz var ama evlenip boşabdığımı söyleyemedim

Bunu en kısa zamanda söylemeniz gerekli. Sonucu sizi üzebilirde. Korktuğunuz gibi olmayabilirde.

ne demek bir ufak operasyon geçirip bir de hikaye uydururum.sonuçta evlenip boşanmışsın hiç evlenmemiş bir kadın değilsin bu saklanır mı?sizi hiç iyi niyetli bulmadım kusura bakmayın
Travmasız boşanan mı var ki di mi?! Neyse ..Konu sahibi hikaye yazma konusunda sıkıntı yaşayacak birisine benzemiyor

Söylemek zorunda değilsin en baştan bu seni ilgilendirir oda bütün manitalarini anlatmıyor dur eminim ..ama şu anda evlilik yolunda siniz normal konuşma esnasında sana önemsiz bir şey söyleyeceğim lafı gelmişken ben 16 yaşında bir evlilik yaptım kötü bir tecrübe idi ..bunu bil istedim dersin
İyide bu eski sevgili mevzusu değil ki,eski bir evlilik söz konusu burda. Aynı şey mi?

Bir Cok insan neler yasiyorlar..
Herkes evlenip ayrilabilir, bu en normal sey.
Siz bunu bir utanc gibi gizlemissiniz.

Adamin böyle bir duruma karsi olumsuz
Bir düsüncesi yoksa bile, bundan sonra
Sizin dürüst olmadiginizi yalanci olabileciginizi dusünecektir.

Uygun ortamı yakalayıp soyleyememissindir ama soylemek durumundasin biliyosun. Cekinmis olmana anlayış gösterir diye umuyorum, gostermezse de kendi bilir. Tantana cikarir veya sacma tepkiler verirse yolun basindan gormus olursun gerçek yuzunu.
Anlatırken de kendine kusurlu muamelesi yapma lütfen, bu bi suç veya kusur degil cunku. Ayrica bu biraz özel bi durum, kimin nasil yaklasacagini da bilmiyorsun, hemen paylasmamis olman cok normal.
Yalniz şey, iki kez gorustuk cok iyi anlasiyoruz demissin, bence evlilik icin falan acele etme.

Zaten söyliycem ama inanın bu bemim hayatımdaki tramva oldu neler yaşadım bi bilseniz yıllarca panik atakla mücadele ettim okudum calıstım bugun meslek sahibi bi insanım agzıma gelmedı soyleyeyim .saglık sektöründeyim dilersem bi ufak operasypn gecirir baska bi hikayede uydururum ama icim el vermiyo öyle kotu birsey yapmadım evlendim uc ay sonra cok kötü seyler yasayıp ayrıldım
Ameliyatla evliliğiniz yok mu sayılacak? Bunu ne alaka yazdınız ki? Uygun bir zamanda erkek arkadaşınıza bu durumdan bahsedin. Zaten yaşınız da küçükmüş. İlla evlilik yoluna girince erkek arkadaşınız öğrenecek boşanmış olduğunuzu. Uzatmayın saklamayı, karşı tarafta güvensizlik oluşur.

Sağlık sektöründe olup kızlık zarı dikimini bir siz biliyor gibi cümleleriniz eğitiminizin sizi ileri götürmediğinin kanıtıdır. Bu arada e devlet, vukuatlı nüfus kayıt örneği vs de eski evliliğiniz kabak gibi çıkacak. Boşa ameliyat senaryo falan yazmaya çalışmayın. Hem adam sizle evlendikten sonra bile öğrense size ballı kaymak misali tazminatla ayrılır net kimse böyle bir yalanı kolayca affetmez. Kim güvenir sizin gibi planları olan birine ve evliliğe devam eder? O zamanda herhalde iki evliliği saklama çabalarına girersiniz o potansiyeli gördüm

Konu açıp sonra kk bile girmeyen bir üye daha:KK11:

Lilenyum hanım o cocuk yasta cok zor günler yasattı bana inanın asana kadar cok uzun yilllar gecti bu bemimle ilgili birsey sanki beni sevmiycek istemiycek gibi geldi iliskimizde ilerledi nolur iyi sans dileyin bama artık benimde ailem yuvam bi cpcugum olsun istiyorum.ve cocuklarimin babasi o olsun istiyorum
Böyle yalanla bir evlilik kurulmaz.ne yaşayacaksın en başından yasa.dogruyu söyle ya herro ya merro de kurtul.

Merhabalar ben 33 yasındayım 16 yasında bi evlilik yaptım cok cok kötü seyler yasadım Allah kimseye yasatmasın hatta burdaki üyeler cok eskiler bemi bilir aradan uzunca zaman gecti bi insanla tanıstım sagolsun yurt dısında geldi gitti iki kere cok iyi anlasıyoruz ama ben evlenip bosandıgımı söyleyemedim napcak bilmiyorum
Sen anlat yinede,ne demişler dönerse senindir,dönmezse zaten hiç senin olmamış.

Sebep?
Evlenip boşanmak bir kusur mu?
Kusur olarak görüyorsa iletisiminizi hemen kesersiniz işte al sana krizi fırsata cevirme🤣

Zaten söyliycem ama inanın bu bemim hayatımdaki tramva oldu neler yaşadım bi bilseniz yıllarca panik atakla mücadele ettim okudum calıstım bugun meslek sahibi bi insanım agzıma gelmedı soyleyeyim .saglık sektöründeyim dilersem bi ufak operasypn gecirir baska bi hikayede uydururum ama icim el vermiyo öyle kotu birsey yapmadım evlendim uc ay sonra cok kötü seyler yasayıp ayrıldım
??? Siz konunun bekaret olayına odaklamışsınız yani sevgiliniz suan sızı bakire olarak biliyor. evlenip ayrıldıysanız bunu söylediğiniz de sizi ayiplayacagi bi konu olmazdi. Ne diye sakladiniz ben anlayamadim

Sağlık sektöründe olup kızlık zarı dikimini bir siz biliyor gibi cümleleriniz eğitiminizin sizi ileri götürmediğinin kanıtıdır. Bu arada e devlet, vukuatlı nüfus kayıt örneği vs de eski evliliğiniz kabak gibi çıkacak. Boşa ameliyat senaryo falan yazmaya çalışmayın. Hem adam sizle evlendikten sonra bile öğrense size ballı kaymak misali tazminatla ayrılır net kimse böyle bir yalanı kolayca affetmez. Kim güvenir sizin gibi planları olan birine ve evliliğe devam eder? O zamanda herhalde iki evliliği saklama çabalarına girersiniz o potansiyeli gördüm
Kız bir arkadaşım ikinci evliliğini bekar biriyle yapmıştı.O söylemişti tabi. Nikahı salonda değil de mevkide kıydırdılar. . Nikah memuru ikinci evliliğiniz demi diye sormuş. Söylemese nikah günü ortaya cıkacaktı. Dediğin gibi illaki cıkar bir yerden

Iyi de bu saklanabilecek birşey değil.Sonucta resmi nikah yapılmış.Bir şekilde çıkar ortaya.Yolun başındayken söyleyin.Kendinizi de herşeye hazırlayın.Adam istemezse de yolu açık olsun yapabilecek birsey yok.

Bir ilişkinin kurulma aşamasında söylenmiş yalanlar veya anlatılmamış gerçekler karşı tarafa yapılmış büyük bir saygısızlık bence. Yani boşanmış olmanız ayıp değil günah değil. İnsanlar evlenirler yürütebilenler devam eder yürütemeyenler sonlandırır. Baştan söylense gayet normal kabul edilebilecek bir durum saklandığı için ben olsam gerçekleri öğrensem de kafamda hep karşı tarafa karşı bir güvensizlik oluşurdu.
Yine de siz söyleyin bence. Söylememe sebeplerinizi de açıklayın. Belki samimiyetinize inanıp bir gün size tekrar güvenebilir.

Back
X