Erkek arkadasımlar evlilige giden bi beraberliğimiz var ama evlenip boşabdığımı söyleyemedim

Zaten söyliycem ama inanın bu bemim hayatımdaki tramva oldu neler yaşadım bi bilseniz yıllarca panik atakla mücadele ettim okudum calıstım bugun meslek sahibi bi insanım agzıma gelmedı soyleyeyim .saglık sektöründeyim dilersem bi ufak operasypn gecirir baska bi hikayede uydururum ama icim el vermiyo öyle kotu birsey yapmadım evlendim uc ay sonra cok kötü seyler yasayıp ayrıldım
Saklamakla olmaz nüfus kayıt örneğinde bile eski eş gözüküyor
Evlenip boşanmanızı sorun edecekse zaten yol yakinken tanımış olursunuz

Benim arkadaşımda sizinle aynı durumu yaşadı birebir ikinci görüştüğü çocukta yurtdışındaydı. Biraz zaman geçsin söylerim dedi fakat zaman geçtikce söylemek daha da zorlaşti. O da bir ay evli kalmıştı. Önce kendi başına gelenleri başkasının başına gelmiş gibi anlattı onun tepkilerini ölçtü ilk zamanlarda. Sonralarinda da zor da olsa onlari yaşayan bendim dedi ve neden sakladığını korktuğunu da açıkladı. karşı taraftan fazlasıyla olumlu dönüş aldı geçti çok mutlular. Benimde size naçizane tavsiyem bu olayı çok büyük bir durummuş gibi lanse etmeden basimdan böyle bir durum geçti sevgini kaybederim diye endişe duydum söyleyemedim ama günün birinde söyleyecektim o gün bugün dersin. Hatta şu an vereceğin karara da saygım sonsuz der topu ona atarsın beklersin zaten seven insan böyle şeylere takılmaz. Zaten eminim zor.seyler yasamissindir hiçbir kadın 3 ayda evliliğini bitirmez kolay kolay. Sizde bunun bilincinde olan bir erkekle beraberinizdir şu an, umarım. Allah gönlünüzü yolunuzu bahtınızı açık etsin ❤️

Zaten söyliycem ama inanın bu bemim hayatımdaki tramva oldu neler yaşadım bi bilseniz yıllarca panik atakla mücadele ettim okudum calıstım bugun meslek sahibi bi insanım agzıma gelmedı soyleyeyim .saglık sektöründeyim dilersem bi ufak operasypn gecirir baska bi hikayede uydururum ama icim el vermiyo öyle kotu birsey yapmadım evlendim uc ay sonra cok kötü seyler yasayıp ayrıldım
Sizin e devlet sisteminden haberiniz yok galiba, şu dijital çağda yeşilçam senaryosu yazıp oynamadığınız için tebrik mi edelim? Çok salak bir koca adayınız yoksa nikahı öğrenince geçirdiğiniz diğer operasyonuda tahmin eder herhalde. 15 yaşında çocuklar bile o operasyonlardan haberdar artık, sağlık sektöründe olmaya falan gerek yok yani. Sonrasıda aleyhinize bol tazminatlı bir boşanma olur bu yaptığınızın sonucu sadece. Aklınızı başınıza alın, hayatınızla ilgili böyle büyük bir konuda saçma sapan yalanlar söyleyip mutlu olabileceğinizi düşünüyormusunuz cidden?

Olayin bekaretle ne alakasi var? Evlenip bosanmis olmaniz saklanacak bir sey degil ki. Kayitlarda gorur ne bileyim birinden duyar. Bu daha kotu degil mi nereye kadar saklayacaksiniz?
Evlilige giden bir iliski diyorsunuz. Soylemelisiniz.
Ben ciddilestikten sonra boyle bir sey soylense buyuk tepki verirdim neden saklandi diye. Boyle seyler basta konusulmali.

Sizin e devlet sisteminden haberiniz yok galiba, şu dijital çağda yeşilçam senaryosu yazıp oynamadığınız için tebrik mi edelim? Çok salak bir koca adayınız yoksa nikahı öğrenince geçirdiğiniz diğer operasyonuda tahmin eder herhalde. 15 yaşında çocuklar bile o operasyonlardan haberdar artık, sağlık sektöründe olmaya falan gerek yok yani. Sonrasıda aleyhinize bol tazminatlı bir boşanma olurn bu yaptığınızın sonucu sadece. Aklınızı başınıza alın, hayatınızla ilgili böyle büyük bir konuda saçma sapan yalanlar söyleyip mutlu olabileceğinizi düşünüyormusunuz cidden?

16 yaşındaymış. Muhtemelen resmi nikah yoktu. Aile rızasıyla kıyılabilse de kıyılmamış demek ki nikah.

O yüzden de kalıcı dikim operasyonu yaptırmayı ve bir hikaye anlatmayı düşünmüş gibi duruyor.

Erkekler o kadar mal değil, hepsi haberdar bu operasyonlardan. Emin olun bakire biriyle, seks yapmış birini ayırt edebiliyorlar, cinsel deneyimi varsa anlamaması imkansız. Kan gelsin ya da gelmesin.

Eğer soylemezsen evlendikten sonra öğrenirsen haklı boşanma sebebi haberin olsun yalan üzerine ilişki kurmayın güzel bir dille anlatın

Soyliycem bu sefer gelsin cidden Allah kimseye yasatmasın benim yasadıklarımı bu sitedeki elif ablalar bana evini actılarda istanbjlda hayatön bi ucundan tutup bugunki halime kadar geldim Allah bütün genc kızları korusj
Eğer sizi gerçekten seviyorsa evlenip boşanmanızı önemsemez. Ama neden söylemediğiniz konusunu önemser işte. Ona tane tane anlatın size ilk aşamada hak vermese de paniklemeyin. Sevgisi ağır basınca geri gelir.

Uyanığa bak bir de kalıcı kızlık zarı dikimi hakkında daha yeni konu açmış, geçmiş konularına baktım. Böyle ufak oyunları, senaryoları bırakın da karşınızdaki adama net olun. Bir de yapardım da içim el vermiyor diyorsunuz, çok ahlâk abidesiymişsiniz gibi. Madem evlendin boşandın, neden böyle şeylere gerek duyasın ki, hem de ücretsiz yaptırma yolları arayasın ki. 😒
Merhabalar kızlıl zarö dikimi arastırırken bi doktorla karsılastım bilindik kadın bi doktor asistanınında izlemesi kosulu ile ucretsiz yapabilecegini söyledi napabilirim?sizce fikriniz nedir yaptırsammı ?bi hafta hic kıpırdamadan yaticakmısım kalkmıycakmısım fikirlerinize ihtiyacım var tesekkürler ederim

16 yaşındaymış. Muhtemelen resmi nikah yoktu. Aile rızasıyla kıyılabilse de kıyılmamış demek ki nikah.

O yüzden de kalıcı dikim operasyonu yaptırmayı ve bir hikaye anlatmayı düşünmüş gibi duruyor.
O zaman evlilikte yok zaten. İmam nikahı tek başına ne dinen hukuken geçerli değildir. Bütün aklı selim gerçek hocalar bunu söylüyor zaten. Ama milletin bir hoca bulup iki dua edince dizi dizi eş alma merakı olduğu için üçkurunu düşünen tipler savunuyor sadece. İslam hukukuna göre nikah kadının soy bağının korunmasını, kendini maddi açıdan güvence altına almasını ve aleni olarak toplum nazarında evli olarak kabul görmesini sağlamak için düzenlenmiş bir sözleşmedir. Resmi nikahla tamamlanmayınca bunların hiçbiri sağlanmadığı için geçerli değildir. Zira zaten eşlerden birinde resmi nikah varsa dinen zorunlu olan eşitlik ve adalet sağlanamaz bu nedenle bizim ülkemizde imam nikahı çok eş almakta uygun değildir. Zira devlet önünde imam nikahlı eşin ne hakkı ne tanınırlığı var. Bu nikah aktini zedeleyen bir durum.
Ben konu sahibinin bu kadar önemsediğine göre resmi nikahın olduğunu düşünüyorum yoksa bu kadar dert etmezdi.

Evlenmek ne kadar doğalsa, boşanmak da bir o kadar doğaldır. Neden gizleme ihtiyacı duyduğunuzu anlayamadım.

Konu sahibi en az bir yıldır bu konunun fiyat/doktor araştırmasını yapıyor...yani aslında zaten yaptırmaya karar vermiş bile.Üstelik o dönemki erkek arkadaşı bu konudaki beyefendi bile değilken..bizi mi ikna etmeye çalışıyor anlamadım🙄

Back
X