- 15 Ekim 2016
- 22.693
- En iyi cevaplar
- 1
- 129.957
- 598
Silemezsiniz.Cok tes3jkurler ben bu konuyu nasıl silebilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silemezsiniz.Cok tes3jkurler ben bu konuyu nasıl silebilirim
Saklamakla olmaz nüfus kayıt örneğinde bile eski eş gözüküyorZaten söyliycem ama inanın bu bemim hayatımdaki tramva oldu neler yaşadım bi bilseniz yıllarca panik atakla mücadele ettim okudum calıstım bugun meslek sahibi bi insanım agzıma gelmedı soyleyeyim .saglık sektöründeyim dilersem bi ufak operasypn gecirir baska bi hikayede uydururum ama icim el vermiyo öyle kotu birsey yapmadım evlendim uc ay sonra cok kötü seyler yasayıp ayrıldım
Bence boşanmış olmaya değildeAn
Lamadım o yastaki bekar olan insanlar iliskimi yasar ilahi:)
Böyle şeyler ilişkiden emin olmadan, en başında söylenir. Utanılacak bir şey yok.Gelsin dönsün ücüncü sefer olucak iliskimden tam emin olayım söylıycem sagolun binlerce kez
Sizin e devlet sisteminden haberiniz yok galiba, şu dijital çağda yeşilçam senaryosu yazıp oynamadığınız için tebrik mi edelim? Çok salak bir koca adayınız yoksa nikahı öğrenince geçirdiğiniz diğer operasyonuda tahmin eder herhalde. 15 yaşında çocuklar bile o operasyonlardan haberdar artık, sağlık sektöründe olmaya falan gerek yok yani. Sonrasıda aleyhinize bol tazminatlı bir boşanma olur bu yaptığınızın sonucu sadece. Aklınızı başınıza alın, hayatınızla ilgili böyle büyük bir konuda saçma sapan yalanlar söyleyip mutlu olabileceğinizi düşünüyormusunuz cidden?Zaten söyliycem ama inanın bu bemim hayatımdaki tramva oldu neler yaşadım bi bilseniz yıllarca panik atakla mücadele ettim okudum calıstım bugun meslek sahibi bi insanım agzıma gelmedı soyleyeyim .saglık sektöründeyim dilersem bi ufak operasypn gecirir baska bi hikayede uydururum ama icim el vermiyo öyle kotu birsey yapmadım evlendim uc ay sonra cok kötü seyler yasayıp ayrıldım
Olayin bekaretle ne alakasi var? Evlenip bosanmis olmaniz saklanacak bir sey degil ki. Kayitlarda gorur ne bileyim birinden duyar. Bu daha kotu degil mi nereye kadar saklayacaksiniz?Zaten söyliycem ama inanın bu bemim hayatımdaki tramva oldu neler yaşadım bi bilseniz yıllarca panik atakla mücadele ettim okudum calıstım bugun meslek sahibi bi insanım agzıma gelmedı soyleyeyim .saglık sektöründeyim dilersem bi ufak operasypn gecirir baska bi hikayede uydururum ama icim el vermiyo öyle kotu birsey yapmadım evlendim uc ay sonra cok kötü seyler yasayıp ayrıldım
Sizin e devlet sisteminden haberiniz yok galiba, şu dijital çağda yeşilçam senaryosu yazıp oynamadığınız için tebrik mi edelim? Çok salak bir koca adayınız yoksa nikahı öğrenince geçirdiğiniz diğer operasyonuda tahmin eder herhalde. 15 yaşında çocuklar bile o operasyonlardan haberdar artık, sağlık sektöründe olmaya falan gerek yok yani. Sonrasıda aleyhinize bol tazminatlı bir boşanma olurn bu yaptığınızın sonucu sadece. Aklınızı başınıza alın, hayatınızla ilgili böyle büyük bir konuda saçma sapan yalanlar söyleyip mutlu olabileceğinizi düşünüyormusunuz cidden?
Erkekler o kadar mal değil, hepsi haberdar bu operasyonlardan. Emin olun bakire biriyle, seks yapmış birini ayırt edebiliyorlar, cinsel deneyimi varsa anlamaması imkansız. Kan gelsin ya da gelmesin.Zaten söyliycem ama inanın bu bemim hayatımdaki tramva oldu neler yaşadım bi bilseniz yıllarca panik atakla mücadele ettim okudum calıstım bugun meslek sahibi bi insanım agzıma gelmedı soyleyeyim .saglık sektöründeyim dilersem bi ufak operasypn gecirir baska bi hikayede uydururum ama icim el vermiyo öyle kotu birsey yapmadım evlendim uc ay sonra cok kötü seyler yasayıp ayrıldım
Eğer sizi gerçekten seviyorsa evlenip boşanmanızı önemsemez. Ama neden söylemediğiniz konusunu önemser işte. Ona tane tane anlatın size ilk aşamada hak vermese de paniklemeyin. Sevgisi ağır basınca geri gelir.Soyliycem bu sefer gelsin cidden Allah kimseye yasatmasın benim yasadıklarımı bu sitedeki elif ablalar bana evini actılarda istanbjlda hayatön bi ucundan tutup bugunki halime kadar geldim Allah bütün genc kızları korusj
Merhabalar kızlıl zarö dikimi arastırırken bi doktorla karsılastım bilindik kadın bi doktor asistanınında izlemesi kosulu ile ucretsiz yapabilecegini söyledi napabilirim?sizce fikriniz nedir yaptırsammı ?bi hafta hic kıpırdamadan yaticakmısım kalkmıycakmısım fikirlerinize ihtiyacım var tesekkürler ederim
O zaman evlilikte yok zaten. İmam nikahı tek başına ne dinen hukuken geçerli değildir. Bütün aklı selim gerçek hocalar bunu söylüyor zaten. Ama milletin bir hoca bulup iki dua edince dizi dizi eş alma merakı olduğu için üçkurunu düşünen tipler savunuyor sadece. İslam hukukuna göre nikah kadının soy bağının korunmasını, kendini maddi açıdan güvence altına almasını ve aleni olarak toplum nazarında evli olarak kabul görmesini sağlamak için düzenlenmiş bir sözleşmedir. Resmi nikahla tamamlanmayınca bunların hiçbiri sağlanmadığı için geçerli değildir. Zira zaten eşlerden birinde resmi nikah varsa dinen zorunlu olan eşitlik ve adalet sağlanamaz bu nedenle bizim ülkemizde imam nikahı çok eş almakta uygun değildir. Zira devlet önünde imam nikahlı eşin ne hakkı ne tanınırlığı var. Bu nikah aktini zedeleyen bir durum.16 yaşındaymış. Muhtemelen resmi nikah yoktu. Aile rızasıyla kıyılabilse de kıyılmamış demek ki nikah.
O yüzden de kalıcı dikim operasyonu yaptırmayı ve bir hikaye anlatmayı düşünmüş gibi duruyor.
Konu sahibi en az bir yıldır bu konunun fiyat/doktor araştırmasını yapıyor...yani aslında zaten yaptırmaya karar vermiş bile.Üstelik o dönemki erkek arkadaşı bu konudaki beyefendi bile değilken..bizi mi ikna etmeye çalışıyor anlamadım16 yaşındaymış. Muhtemelen resmi nikah yoktu. Aile rızasıyla kıyılabilse de kıyılmamış demek ki nikah.
O yüzden de kalıcı dikim operasyonu yaptırmayı ve bir hikaye anlatmayı düşünmüş gibi duruyor.