erkek arkadaşın ailesi ile tanışma

ÜLkemiz de değişik aile hayatlarından, yapılarından çok habersiz kalmışsın, neler var neler, ne kaynanalar var, neler,cam fanusunda mı yetiştin
sen? 🤔🤔?
Yo fanusta filan yetişmedim, doğulu sayılıriz ve ailem de muhafazakar.
24 yaşımda ilk defa sevgilim oldu, onunla 2 yılın sonunda evlendim.
Aileme en başından beri söyledim , evlencem dediğimde de ok dediler.
Cevremde bu kadar "değişik" tipde aileler yok heralde ondan garip geldi.

Şimdiki aklım olsa ailemle tanışma esnasında erkek arkadaşımın ailesi ile tanısırdim. Tanistim laf falan elbet edilmedi sıkıntı yaşamadım ama çok gereksiz geliyor . Ailenle tanışmaya gelirler, sonra siz iade ziyaret edersiniz. Sonra zaten isteme falan filan. Bana kalırsa olması gereken mis gibi durum.
Öncesi gereksiz samimiyet ya da SamimiyetSiz lik Ya da birsey olmasa bile gereksizlik hali oluyor.

Kızlar merhaba, perşembe günü erkek arkadaşımın ailesi ile tanışacağım. Ama çok heyecanlıyım. Nolur bana akıl verin :KK43:
Kızma bana ama asla bu işe girme yani ailesiyle kendin tek başına tanışma eğer seni tanımak istiyorlarsa ailecek sizin eve gelip ailecek tanışsınlar sen ailenden habersiz veya haberli bi şekilde kendin onlarla tanışma ilerde emin ol ne demek istediğimi anlarsın bana da bi büyüğümüz zamanında gitme demişti ben inat edip gittim sonra başıma kaktılar sen zaten bize kendin geldin diye neyseki evlenmedim nisan attım bana inan eğer sevgilin istiyorsa da ona çok istiyorsan aileme haber gönderin hep beraber siz gelin de

Benim ailem baskıcıydı ama ne ben ne kardeşlerim yanlış olan tek bşr şey yapmadık. Şimdi diyeceksiniz ki siz istisnasınız. Tıpkı sizin gibi
Biz de oyleydik,hatta annemiz babamizdan daha baskiciydi,yanlisa dusecek olan duser,kimi serbestligi bahane eder,kimi baskiyi.
Kardeslerimiz anneden cekinince bize danisirdi,bunaldik evet,fakat bir yanlisimiz olmadi cok sukur...

Kızma bana ama asla bu işe girme yani ailesiyle kendin tek başına tanışma eğer seni tanımak istiyorlarsa ailecek sizin eve gelip ailecek tanışsınlar sen ailenden habersiz veya haberli bi şekilde kendin onlarla tanışma ilerde emin ol ne demek istediğimi anlarsın bana da bi büyüğümüz zamanında gitme demişti ben inat edip gittim sonra başıma kaktılar sen zaten bize kendin geldin diye neyseki evlenmedim nisan attım bana inan eğer sevgilin istiyorsa da ona çok istiyorsan aileme haber gönderin hep beraber siz gelin de

Ne kızması, o da sizin fikriniz Elbette söyleyin :)
Benim ailemin haberi var. Bizde önce erkek evine gidilir. Kız evinde çok ciddi olmadan gidilmez

Hiiç korkup çekinme.. Ben erkek arkadaşımın ailesiyle 2 yıl sonra cenazede tanıştım. Oraya gidene kadar aklımı yitiricem sanmıstım. Saat gecenin 2si işten çıkmışım çocuğun babası vefat etmiş ona nasıl davranıcam bilmiyorum, ailesini hiç görmemişim -ki normalde de acayip çekinirim aile tanısmalarından- onlara ne dicem bilmiyorum, birde üstüne acıları var
Ben elim ayağım titreye titreye gitmiştim o eve hiçte sandığım gibi olmadı. Kıyamam acılarını başlarından savmak için beni tanımaya çalışmışlardı. Yani inan çok kötü olmuyor. Ben bu acının ustune bu kızın burda ne işi var diyip küfürü basarlar sanmıştım ama o halleriyle bile beni terslememişlerdi

Back
X