erkek arkadaşın ailesi ile tanışma

Vayy bunca yildan sonra birseylerin sebebini anliyorum galiba:KK70:
Ama nasil annen tatli deseydim esime,cok asık suratli kadin yav:dondurma:

Annenizi dusunemiyorum,ne kadar uzulmustur kimbilir?
Ben olsam oyle bir adamla evlilikte cok uzulurdum:110:
Hayatı zehir oldu ama sonra boşandı. O boşanınca biz de görüşmedik bir daha babamla. İyi de oldu ☺️

Kızlar merhaba, perşembe günü erkek arkadaşımın ailesi ile tanışacağım. Ama çok heyecanlıyım. Nolur bana akıl verin :KK43:
Çok da heyecan verici değil aslında ama bunu sonradan anlıyorsun. O da senin benim gibi insan öyle düşün. Bizden büyük sadece. Kulun kuldan üstünlüğü yoktur böyle düşün kendini rahatlatmaya çalış. Çok da kasma sakin ol.

Hayatı zehir oldu ama sonra boşandı. O boşanınca biz de görüşmedik bir daha babamla. İyi de oldu ☺
Yaşadıklarınız çok travmatik. Ondan belki de bu konuda bu kadar keskinsiniz bu konuda.
Ama dediğim gibi benim çevremdeki babalar çok Farklı. Sadece bizim aile değil, arkadaşlarım da sevgililerini tanıştırdı.
Sizin babanız kötü biriymiş. üzüldüm yaşattıklarına

Kesinlikle doğal ol çok makyaj yapma
Telefonu elinden bırak
Büyük ihtimalle size gelecekler yada siz gideceksiniz eliniz boş gitmeyin tatlı alın
Ne tatlısı ya tatlı falan almasın belki küçük bir pasta veya anneye minik bi hediye alınabilir. Ama sakın tatlı almasın ooo gelin adayı hemen tatlısı yeniliyor havasına girdi derler dünden hevesli gibi görünür. Tatlı olmaz.

Kızlar merhaba, perşembe günü erkek arkadaşımın ailesi ile tanışacağım. Ama çok heyecanlıyım. Nolur bana akıl verin :KK43:
Hayırlı olsun canım inşallah çok güzel geçer aşırı makyaj aşırı giyme ( yanlış anlama aile yapısını bilmiyorum ama çoğu öyle düşünüyor ) açık aşırı rahat olma yeter.Bir de eli boş gitme ( yerinde olsam tatlı kek türü bir şey kendim yapardım eğer imkanın varsa ) bol şans inşallah her şey gönlünce olur 😍

Yaşadıklarınız çok travmatik. Ondan belki de bu konuda bu kadar keskinsiniz bu konuda.
Ama dediğim gibi benim çevremdeki babalar çok Farklı. Sadece bizim aile değil, arkadaşlarım da sevgililerini tanıştırdı.
Sizin babanız kötü biriymiş. üzüldüm yaşattıklarına
Aslında evet çevre ile alakalı bu durum. İlk atandığım yer de öyleydi mesela. Çoğu aile kızına söz hakkı vermiyor, okutmak bile istemiyordu. Evlerine gidip yalvar yakar liseye yollamalarını sağlardık. Yoksa evlendiriyorlar hemen maalesef. Benim babam gibi babalar da azımsanmayacak kadar çok. Eğer annem olmasa babam bizi okutmazdı da. Çünkğ biz çok başarılıydık. Burs aldık kredi aldık, çakıştık ve kendimiz okuduk. Koca üniversite hayatım boyunca toplamda 500 lira almamışımdır babamdan. Eğer okumasaydık Eminim zorla vermişti bizi birlerine

Aslında evet çevre ile alakalı bu durum. İlk atandığım yer de öyleydi mesela. Çoğu aile kızına söz hakkı vermiyor, okutmak bile istemiyordu. Evlerine gidip yalvar yakar liseye yollamalarını sağlardık. Yoksa evlendiriyorlar hemen maalesef. Benim babam gibi babalar da azımsanmayacak kadar çok. Eğer annem olmasa babam bizi okutmazdı da. Çünkğ biz çok başarılıydık. Burs aldık kredi aldık, çakıştık ve kendimiz okuduk. Koca üniversite hayatım boyunca toplamda 500 lira almamışımdır babamdan. Eğer okumasaydık Eminim zorla vermişti bizi birlerine
Kendinizi kurtarmışsınız anneniz sayesinde ne güzel..
Yeni nesil babalar çok farklı gelir umarım.
Biz kız çok istemiştik, oğlumuz oldu. Ama arkadaşlarımızın biri kız istedi kız istedi kızı oldu, hayalleri bile eski babalara kalp krizi geçirtecek türden😊 Yurtışında okutmak, beraber maça bara gitmek, ilkokulda baleye jimnastiğe vermekten bahsederler😃 Zaman değişecek yeni nesil babalar değişecek umutluyum

İkinizde düşünce tarzı olarak haklısınız evet ortam görmek falan önemli. Ama yine de bilmiyorum hanımlar, sanırım ben kızımda olsa oğlumda olsa(inşallah☺) karşı tarafın evine gidip tanışmasını istemezdim. Yada zamanla fikrim değişir bilmiyorum 😌
Ha ayrıca size komik bişey söyleyim mi, evet bende evlenmeden önce eşimin ailesine tanışmaya gittim. 😀😀
Bende böyle düsünmeme ragmen tam tersi oldu, nisanlanmadan önce annem beni tanismaya yollamadi ailesiyle:)

Ne tatlısı ya tatlı falan almasın belki küçük bir pasta veya anneye minik bi hediye alınabilir. Ama sakın tatlı almasın ooo gelin adayı hemen tatlısı yeniliyor havasına girdi derler dünden hevesli gibi görünür. Tatlı olmaz.

woooooow bunu da ilk defa duydum. Bu başlık
Hayırlı olsun canım inşallah çok güzel geçer aşırı makyaj aşırı giyme ( yanlış anlama aile yapısını bilmiyorum ama çoğu öyle düşünüyor ) açık aşırı rahat olma yeter.Bir de eli boş gitme ( yerinde olsam tatlı kek türü bir şey kendim yapardım eğer imkanın varsa ) bol şans inşallah her şey gönlünce olur 😍

çok çok çok teşekkür ederim 😍 annemin tarifi havuçlu kremalı pasta yaptım. Elbette eli boş gidilmez bence de. Tatlım yeniyo havasına gireyim 😅

woooooow bunu da ilk defa duydum. Bu başlık

çok çok çok teşekkür ederim 😍 annemin tarifi havuçlu kremalı pasta yaptım. Elbette eli boş gidilmez bence de. Tatlım yeniyo havasına gireyim 😅
Tabi biz şimdi evliyiz her gidişimde bir şeyler yapmaya çalışıyorum onlarında benim hoşuma gidiyor ama ilk tanıştığmızda bir demet çiçek almıştım annesi ameliyat olmuştu onun için ziyaret bahanesiyle aileye girdim iyi ki de girmişim 🥰
Evine gitme diyenlere anlam veremedim açıklası ne yani insanlar dışarda mi yemek yesinler yemeğe çağırmışlar sonuçta ki güvendiğin kişiyse evine gidilir hem yemeğe çağırıp hem laf edecek insan olduklarını sanmıyorum 🙃

peki oralarda gencler sevgilileri ile evlenmeye karar verdiginde ailelerine ne diyorlar?
Hic tanimiyorum o adami/kadini mi diyorlar?

Gorucu gelmis/gitmis gibi tiyatro mu yapiyorlar?

Gercekten anlamadigim icin soruyorum

Sevgilin var evleneceksin ama baban kizar diye eve gelmiyor??
Ya evlenecek kiz eve gelmeden nasil evlensinler??
ÜLkemiz de değişik aile hayatlarından, yapılarından çok habersiz kalmışsın, neler var neler, ne kaynanalar var, neler,cam fanusunda mı yetiştin
sen? 🤔🤔?

Neden sen önce görücüye çıkıyorsun?
Erkeğin önce kız ailesine gidip kendisini kabul ettirmesi gerekmiyor muydu?
Neden her şeyi ters yaşıyorsunuz

Ayy nasil? Kiz tanismaya eve giderse boyle laflar mi oluyor? Ama cok mantiksiz degil mi? Oyle bakarsak kayinvalide de cok merakli. Disarda kahve icmek varken bana evini acip yemek hazirladi? Sonucta davetsiz, zorla gitmiyor ki. Ben sok oldum kusura bakmayin 😂
Ilk defa boyle bir sey duyuyorum. Ama yapisi bu olan bir kadin her yerde her sartta kriz yaratir herhalde.
Ben de anlamadım. Ne oluyor ki eve gidince? Dışarda görüşmek de aynı hesap değil mi sıkıntı olan ev olması mı? Sanki adamla baş başa kalmışlar da kayınvalide mi basmış ev daveti işte altı üstü

Back
X