• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadasın ailesiyle ilk tanısma ?

acilservis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
66
23
88
Merhaba erkek arkadasımın aılesıyle daha dogrusu ablasıyla ılk kez tanısacagım. Annesi şehir dısında. Ablasının evine gidicem sizce giderken ne almalıyım, ne giymeliyim,nelere dikkat etmeliyim? Fikirlerinizi vesizin ilk tanısmada neler yasadıgınızı anlatıp yardımcı olur musunuz ?

ben annesi ameliyat olmuştu ona geçmiş olsun demek için gitmiştim daha doğrusu annesi hastanedeyken evlerıne börek yapıp götürmüştüm tesadüf babası da ordaydı ben basta bırtek kardesı var dıye gıttım.neyse babası da anlatmıs cevriye börek yapmış getirmiş diye annesi ben de isterim demiş :) evlerine gittim günlük halimleydim tabiki sacıma basıma dikkat ettim temiz bakımlıydım ağır makyaj yapmadım. o gün annesinin canının çektiği yiyecekleri yaptım farklı bir deneyimdi sonra hep gidip gelmeye başladım zaten. rahat olun kendiniz gibi olun samimi bir ortam oluşacaktır elbet

Ben annesiyle ve ablasyla tanışırken, altımda tayt üstümde salaş bi bluz varken yolda karşılaşmıştım.. :) Saç havadan toplu, makyaj desen yok gibi.. Bi tek rimel var.. O da kirpiklerim sarı diye hep sürerim. :)
Bahane oldu tanıştık, çok rahat olmuştu.. :)

Şimdi gidecek olsam, güzel bi kot, üstüne de gömlek giyerdim, hafif makyaj yapardım..
Ve tatlı götürürdüm.. :)

Abla=Anne bence (bende bir ablayım, ondan :1: :1: ) Abla için de geçerli bence bu giydiklerim. :)

Son düzenleme:
bencede giyim sade olmalı ama gündüz gidicem tatlı olur mu sızce ? baska konularda cıcek falan alın yazmıs ama ben cıcek elımde gıtmeye utanırım panık yaparım nasıl verecegımı bılemem kararsızım :(

Dondurma da olur bak..
Ben hep dondurma götürüyorum, götürmeye niyetim yoksa onlar arayıp gelirken dondurma da getir diyolar.. :1:

İmza: Dondurma canavarı. :1:

Cevriye, kuru pasta da güzel olur. Ki canım da çekmedi değil..:5:

Günlük normal giyin abarttıya kaçarsan komik olur bence çiçeğe de gerek yok ama nezaketen denildiği gibi kurupasta ya da çikolata tarzı bir şey götürebilirsin ya da iyice gözüne girmek istiyorum dersen kurabiye filan yap :1:

Ben senin yerinde olsam abartıdan uzak sade bir çiçek mutlaka alırdım.. Kurupasta biraz arkadaşa çay içmeye giderken alınır gibi, onun yerne çiçek almayacaksan hoş bir kutu çikolata alabilirsin.. Ama ikisini birden alma..tek birşeyı al:) ve benceçiçek olsun o da...giyimde de orta takıl yani çok abartılı değil ama kot thisrt de degil. Onun dılında doğal ol kasmamaya çalış:))) bol şansss :21:

Ben bi pantolon bi gömlek hafif bi makyaj yapmıştım.

Kola götürdüm valla :1: :1:
O anda çicek kız isteme gibi olucak demiştim :1:
ALLAHın emri peygamberin kavliyle oğlunuzu kendime istiyorum :52::52: :52::52:
Pastayı düşündüm sonra pastane yoluma tersti
Kolayakarar kıldım onu götürdüm pişman mıyım hayır ! :52: :52: :52:

Şık bir bluz giyebilirsin

Kurupasta bence de alma. Çikolata ya da tatlı daha uygun.

Panik yapma oldugun gibi ol :)

Güzel fikirleriniz için teşekür ederim. Ayakkabımı nasıl cıkartıcam, girince ilk ne yapıcam, nasıl hitap edicem en basit durumları bile düşünür oldum ne ilginç birseymiş bu :)

ben görüşmeye gittiğimde kıştı kazak ve altıma bi pantolon giymiştim akşam yemeğine gitçeksen pasta yada tatlı uygun olur çiçek falan saçma olur bence ama çaya gitceksen 4 5 gibi yani kuru pasta en mantıklısı

Güzel fikirleriniz için teşekür ederim. Ayakkabımı nasıl cıkartıcam, girince ilk ne yapıcam, nasıl hitap edicem en basit durumları bile düşünür oldum ne ilginç birseymiş bu :)

:) en komik kısmıda o biliyomusun ben gittiğim zaman sadece annesi olcak sanıyodum yengeside ordayadı bian şaşırdım sevgi teyze diye hitap ettim ikisinede bide şimdi acaba kalkıp yardım etsemmi mutfağa diye bocalıyosun gitmesem ayıp olurmu diye düşünüyosun hep gelgitler yaşamıştım ama ilk günden sonra çok rahat oluyo :)

Ben ilk Teyzesiyle tanismistim.
Heyecandan elimdeki yüzükle oynadim ve sürekli gülümsüyordum :52:

No Panik :40: rahat ol..
illa ki Heyecan olacak, güzel yanida o zaten :1:

Ben Teyzesine ilk gittigimde güzel bir Orkide aldim (saksida) birde cikolata almistim

Back
X