Erkek arkadaşın ailesiyle tanışmak

Felix_Felicis

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
4.514
7.491
358
Merhaba kızlar, sizi hep ablamın hesabından takip ediyordum ama simdi bu derdim icin ve sonrasnda da aktif kullanmak için üye oldum. Hel ablanın hesabı nereye kadar

Şimdi derdime gelince.. ben 22 ve erkek arkadaşm 24 yaşındayz. benim 7 yıllık bir iliskim var. Kucuk yasta başladık. Erkek arkadaşımın ailesinden sadece kardesiyle tanisiyorum o da bi dönem ayni okulda oldugumuz icin. Onunla da bir iletisimim yok suan. Siki fiki muhabbetim yok yani. Bayramdna bayrama iyi bayramlar derim o kadar.
Baska kimseyle de tanısmıyorum aileden.

Okulumun bitmesi icin daha bikac senem var. Yani nerden baksanz bi 10-12 yıllık flörtten sonra ailesiyle tanışmayı düşünüyorum. Ama ben boyle düşünüyorum da acaba ailesine ayıp oluyo mudur? Yani bir beklentileri var mıdır tanışmak gibi? Ya da bana uyuz olurlar mj herhangi bir adim atmiyorum diye. Çünkü ablasi tanışmak istemisti bikac kere ben istemedim. Erkek arkadasm da ben degil de kendisi istemiyor gibi yansıtti ailesine. Annesinin tanışmak isteyip istemedigini bilmiyorum, ya da babasının. Sormak da istemiyorum, hem merak ediyorsun hem de tanısmıyosun der diye.

Erkek arkadaşım da dönem dönem tanıstırmak istiyor beni ailesiyle, biraz ciddilessin işler diyor. Ama ben istemiyorum. Bu sekilde yılda bikac kere bu konu açıla açıla ilerliyoruz. :)

Ben simdi tanışırsam ara ara oturup görüşmemiz gerekicek, aramam gerekicek falan.. hic istemiyorum ya. Ailem günü geldiginde bikac senedir ailesiyle tanıştığımı duyarsa da kırılırlar. Hoslanmazlar bundan.

Ay siz ne dersiniz ille de tanısmam gerekir mi?

bence geç tanışmalısın, burda birçok konu görmüşsündür, hem ailenin kaidesini bozmamış hemde kafanı bi süre daha rahat tutmuş olursun

ille de tanismaniz gerekmez. Erkek arkadasiniz sizin ailenizle tanisti mi peki?

Yo hayır, ama ona bıraksam gelip tanışacak niyetimi bilsinler diyor. Ama benim ailem sevgilimle tanısmaya olumlu bakmazlar, hani söz icin falan tanıştırıcak olsam tamam da daha onun okulumun bitmesine de 1 yıl var. Olmaz yani.

bence geç tanışmalısın, burda birçok konu görmüşsündür, hem ailenin kaidesini bozmamış hemde kafanı bi süre daha rahat tutmuş olursun

Di mi bence de, yani erkek arkadaşım da oyle cok ailesiyle icli dışlı olan biri değil. Ama derdi ilişkinin evliliģe doğru gittigini daha da hissettirmek bana. sanırım bir gün ondan ayrılacağımdan korkuyor, halbu ki gözüm ondan baskasını görmüyor benim

Ben olsam tanışmam
Zaten tanışmamıştım da
Sende istemiyorsun madem tanışma
Düşündüğün gibi davranırsan daha rahat olursun

Siz ne kadar sure sonra tanismistiniz?

Resmi birşeyler olmadan tanışma işine girmeyin bence. Sonra çok yüzgöz olunuyor.

Bence de. Ama biz telefonla konusurken arada ablasi arkadan bana sesleniyor falan ama ben anca selam söyle diyorum. Erkek arkadasm da sagolsun beni kırmıyor pek ablasına fırsat vermiyor

aileler arasında tanışma zamanı uzun olacaksa tanıştırmayın (çünkü ailenizin yerinde olsam kızarım)
uzun uzudayı tanışma fazlı olmaz çünkü cıvıklaşılıyor evlilik olmadan evlilik arefesi çok problem çıkıyor
kararında yerinde böyle devam evlilik düşününce (illa ki düşünmek değil adım atmaya karar verdiğinizde) tanışırsınız ama şimdiden tanışmayın ilişkiniz laçkalaşır ailesine sizin tanışmak istemediğinizi söylemek yerine kendisi tanıştırmak istememesi söylemesi de güzel

problem yok böyle devam

ya çok yüz-göz olununca kötü oluyor.
çok duydum öyle, kıs arkadaşını ailesi ile tanıştırıyor, aile kızın yüzüne gülüyor, arkasından "şimdi bu kız ne diye bize geldi ki, söz yok nişan yok" diye dedikodusunu yapıyorlar.
ben o yüzden çok tanışma olaylarına girmeme taraftarıyımdır. Tanışma olacaksa da her iki taraf için de olsun, o sizin ailenizle siz onun ailesi ile tanışın. tek taraflı yapmayın.

bizde herkes birbirini tanıyordu :) tanışma olayı yoktu o yüzden, ama eşimin tarafından ablaları ve abi eşleri falan toplanınca beni de davet ediyorlardı, eşimle haber gönderiyorlardı, yoksa kişisel bir muhabbetim yoktu. Sırf yüzüme gülüp arkamdan dedikodumu yaparlar önyargısı ile hiç gitmemiştim.

NOT: Bizim memleket dedikodu cenneti olduğundan ben çok önyargılı da olabilirim.

Sağolsun beni mahçup etmedi simdiye kadar kimseye. Hep açıklarımı kapattı, elestirisi varsa da basbasayken söyledi. Kimseye laf vermedi. Bu konuda da böyle yapıyor. Bana kızıyor biye tanışmıyosun tanış diye ama ailesine de "ne gerek var daha erken, zamanı gelince tanıştırıcam" diyor. Canım benim

Yok bulunmadılar
Zaten tanıyınca anladılar ki benim yapım bu kimseye özel bişey değil
Nasılsan öyle ol bence, daha rahat edersin

Oh çok rahatladım ya, ben bi de laubalilikten de hoşlanmam. Erkek arkadaşımın ailesi de anlayışla karşılar inşallah. :)

gereksiz sana abla tavsiyesi tanışma.

Yok yok tabiki olabilecek seyler bunlar, çeşit çeşit insanlar var. :)

Beni ilk haftamızda tanistirdi. 3 senedir beraberiz. Erkek arkadasimla bi ara ayrildik hemen bana tavır aldi. Simdi yuzyuze görüşmüyoruz. Annelerde küstü birbirine zaten. Senle erkek arkadasin tartistiginizda bunu asabiliyosunuz ama aileler özellikle anneler asla unutmuyor.

Ne kadar geç o kadar iyi.Erkenden sevgliimin ailesiylle tanışmış biri olarak söyleyebilirimki ''Ne gerek vardı''. Şimdi olsa okulun son senesinin son dönemi tanışırdım.Okul bitincede yavaş yavaş işler ciddiye biner arada gereksiz bağlar kurmadan evlenir giderdim sonrada işte. Zaten sevgilin kendisi istemiyormuş gibi yansıtmış.O zaman ortada bir problem yok demektir. 10-12 yıl bir birliktelikten sonra tanışmak kulağına garip geliyor olabilir.Ama yıllar öncesinden tanışmanında getirdiği gereksiz samimiyeti bilsen böyle söylemezdin.

Oh çok rahatladım ya, ben bi de laubalilikten de hoşlanmam. Erkek arkadaşımın ailesi de anlayışla karşılar inşallah. :)
Ayıp olmasın diye içinden gelmeyen şeyleri yapma
Senin mizacın budur gerek duymazsın zaten tanışacağız dersin zamanını beklersin
Şimdi gidip içinden gelmeden tanışırsan devamı da gelecek her buluşma ay yine mi ya dedirtecek ne gerek var
Evlenince de daha çok beklenti içine girecekler filan..

Ben de bundan korkuyorum. Her annenin evladi kendine degerlidir sonucta. Ne biliyim bi an tereddüt ettim acaba ayio mi ediyorum ailesine diye

tanışılabilir ama çok mırç mırç olmayın, dışarıda bir yemek yada bir kahve içebilirsiniz, hem sizde ailesi hakkında fikir sahibi olursunuz

Evet ben de iste bunca yıl tanısmamak tuhaf olur diye bi tereddütte kalmıştım. Gereksiz samimiyet en sevmedigim seydir allah korusun

Haklısınız. Bekleyelim o zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…