Merhaba kızlar, sizi hep ablamın hesabından takip ediyordum ama simdi bu derdim icin ve sonrasnda da aktif kullanmak için üye oldum. Hel ablanın hesabı nereye kadar
Şimdi derdime gelince.. ben 22 ve erkek arkadaşm 24 yaşındayz. benim 7 yıllık bir iliskim var. Kucuk yasta başladık. Erkek arkadaşımın ailesinden sadece kardesiyle tanisiyorum o da bi dönem ayni okulda oldugumuz icin. Onunla da bir iletisimim yok suan. Siki fiki muhabbetim yok yani. Bayramdna bayrama iyi bayramlar derim o kadar.
Baska kimseyle de tanısmıyorum aileden.
Okulumun bitmesi icin daha bikac senem var. Yani nerden baksanz bi 10-12 yıllık flörtten sonra ailesiyle tanışmayı düşünüyorum. Ama ben boyle düşünüyorum da acaba ailesine ayıp oluyo mudur? Yani bir beklentileri var mıdır tanışmak gibi? Ya da bana uyuz olurlar mj herhangi bir adim atmiyorum diye. Çünkü ablasi tanışmak istemisti bikac kere ben istemedim. Erkek arkadasm da ben degil de kendisi istemiyor gibi yansıtti ailesine. Annesinin tanışmak isteyip istemedigini bilmiyorum, ya da babasının. Sormak da istemiyorum, hem merak ediyorsun hem de tanısmıyosun der diye.
Erkek arkadaşım da dönem dönem tanıstırmak istiyor beni ailesiyle, biraz ciddilessin işler diyor. Ama ben istemiyorum. Bu sekilde yılda bikac kere bu konu açıla açıla ilerliyoruz. :)
Ben simdi tanışırsam ara ara oturup görüşmemiz gerekicek, aramam gerekicek falan.. hic istemiyorum ya. Ailem günü geldiginde bikac senedir ailesiyle tanıştığımı duyarsa da kırılırlar. Hoslanmazlar bundan.
egerkı aılesı size ve ilişkinize müdahale edecek bireyler değillerse tanışın ama mesafelı olun, ilk gunden yuz goz olmayın kımseyle ve tanısma merasımınız evde degıl dısarda bır kafe yada restaurant tarzı bır yerde olsun...
ve egerkı evlenme nıyetınız varsa once sız aılenız ıle tanıstırın kı aılenızınde fıkrını alın, ona gore yolunuzu secın.
bırde dırek anne baba ıle degılde kardes kuzen vs ıle tanısmakla baslayın...