- 10 Ekim 2014
- 32.638
- 146.761
- 798
Tercih yapmasını zaten olay patlak verdiğinde söyledim, dediğim gibi görüştüler. Olaya onun gözüyle baktığım zaman şöyle görüyorum ama, gerçekten onlardan başka hiç arkadaşı yok. Tek akranı olarak 2-3 yaş büyük abisi var, o da aynı kişilerle takılıyor. Zaten benden gizli görüşmesinin sebebi de buydu, başka arkadaşı yoktu.
Yukarıda birkaç üye daha yazmış bugün arkadaşlarını savunan yarın evlenince ailesini savunur diye. @KimbuCiRiLLA @xkadarbilinmeyen @Yari Otomatik Portakal @Bissunicole
Anne-babası beni senelerdir tanır, sık sık davet eder ve çok severler. Her zaman gelinimiz olmanı çok istiyoruz derler. Tabi zaman ne getirir bilemem belki de evlenirsek onlarla da çok ters düşebiliriz ama şuandan konuşmak gerekirse hayatımda gördüğüm en zararsız, pasif, iyi kalpli insanlardan.
Birkaç saattir telefonlarını açmıyorum eve döndüğü zaman daha sık arayacaktır ama haftasonuna kadar diyalog halinde olmayı istemiyorum. Haftasonu yüzyüze görüşeceğiz. Ne demeliyim, tavrım ne olmalı, net olduğumu nasıl belli edebilirim?![]()
Arkadaşlarini yasaklamak, mesafe koydurmak cozum degil ki zaten.
Erkek arkadasinin karakteri degismedikce ahmet degil mehmetle de arkadas olsa ayni seyleri yasacaksiniz.
Cok iyi insanlar ters düşmeyiz diye dusunmeyin oyle bir dunya yok. Kendi ailemizle bile ters dusebiliyorken elin insaniyla omur boyu hiç ters düşmeyecegini dusunmek gercekci degil. Biriyle ters dusmek icin dunyanin en kotu insani olmasina gerek yok.
Ben de evlenmeden once eşimin annesi coook iyiydi, beni kapilarda karsilar sarilir ederdi. İş evlenmeye gelince, tarih vs belli olunca daha dogrusu nikahimizda bile yoktular, istenmedim. Bilemezsiniz evlenince ne olacagini. Milletin insafina iyi niyetine kendinizi birakmak yerine yaninizdaki adamdan emin olun.