Erkek arkadasin surekli hesap odemesi..

Nezaketlik yaptigimimi soyledim?

Bende onu istiyorum kimde varsa o odesin arada sirada ben odeyim.

Tesekkurlerr :)

O ne oyle allah askinaaaa ya hic yapamam
Nasil beceriyorlar anlamiyorum

Nasil astiniz, keske bizde oyle olsak

Aramizdaki samimiyetin bunu gerektirdiğini ifade etmiştim. Annen hic mi babanla paylasmaz parayi dedikten sonra asmis olduk :)

Sevdiginiz ile 5 yil boyunca bunun tartismasini yapiyorsaniz baya samimiyetsiz bir iliskiniz varmis.
Adama hissettireceksin bu samimiyeti senin de katkida bulunabildigini sorun olmadigini. Veya anlatacaksin güzel bir dille... ki rahatlasin inansin. Ama ne siz adamin ödemesinden hoslaniyorsunuz ne o sizin. Garipsedim.. daha senlikten benlikten cikamamissiniz. Insanlar arkadaslariyla bile bunu atlatiyor otomatik olarak karsilikli ödemeler oluyor ictenlikle hic cirkince lafi edilmeden.
Ayrica sizin gibi düsünmeyen insanlara saldirmaniza gerek yok. Kimse cikip yoldan gecen erkegin parasini yerim herseyi ödetirim demiyor .. muhtemelen benim yukarda yazdiklarim gibi olaya bakiyorlardir.
Ve tanimadigim pek samimiyetim olmadigi insanlarin ödemesinden bende hoslanmam tabiki..genelde kimse hoslanmaz. Ama es dost olduktan sonra böyle konularin lafi edilmesi bir soruna isarettir bence.

Son düzenleme:

Terbiyenizi bozmayin ben kimseye saldirmadim.
Saldirmak bi argo kelime kendi yazdiginizi bi daha okuyun mumkunse.
Samimiyetsiziz evet 6 yila giricez samimiyetsisiz.

aman cnm ya senin derdin yok dert arıyosun inan yarın öbür gün ayrılırsın sana der sen beni hic saymıyosan ben kendimi sana ait hissetmiyroum bi yemek ödemesinin bile lafın yapıysound er

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…