Erkek arkadaşın telefonunda kalp görmek

Bizim aile gruplarında kalpler öpücükler çicekler havada uçuşuyor, hemen kötü düşünleyim derim.

Annemin adinin sonuna bile sürüyle kalpler yapistiran benim insallah miyop flörtüm olmaz da kime kalpcikler yağdirdigimi tam görür😂
Ben de tüm iyi niyetimle annesi yakinidir falan diyip biraz daha gözlemle diyorum.

Merhaba arkadaşlar. Önceki konularımı bilen vardır. Önceki ilişkilerimde sürekli aldatıldığım için artık karşıma kim çıksa biraz paranoyak davranıyorum. Arkadaşım vasıtasıyla biriyle tanıştım. Aslında yeni bir ilişkiye hazır değilim. Ayrılığın ardından mahvolunca toparlanmam için arkadaşım çok zorladı.Aslında ne kadar hazır değilim desemde kendime bakıp dışarı çıkmak iyi geldi ne yalan söyleyim. Neyse muhabbetimiz ve ilgisi oldukça iyiydi. İki üç kez görüştük. Ama tabi hemen hareketlerini gözlemlemeye başladım. Görüşmelerimizde Telefonunu masanın üstüne hiç koymadı. Kendime paranoyaklaşma yapma eski hikayelerin yeni şeyleri bozmasına izin verme dedim sürekli. Ama Allah karşınıza çıkarır ya. Arabayla beni bırakırken telefon elindeydi ve camın yansımasından baktığımda kalpler gördüm mesajlaşmalarda. İsim ve resmi seçemedim tabi. Ona öyle bir karşılık vermek istiyorum ki hem apışıp kalsın hem de kaliteli bir cevap olsun? Ne yapabilirim çok sinirli ve çok mutsuzum? Neden sürekli aynı tarz olaylar aynı tarz olaylar? Artık mahvoldum
Şmid daha geçen hafta yaşadığım Bi olay bu. Eğer artistlik yapar hesap faln sorarsan o zeytin yağı gibi üste çıkıp bide çattt engeli basar ve egon zedelendiği için daha çok üzülür takarsın. Bir mesaj at bir ilişkiye hazır değilim şuan ama istersen arkadaş kalabiliriz de. Onun çatt yüreğine oturacak sana ilgisi yoksa bile baya artacak aman ha yelkenleri indirme. Beni dinle pişman olmazsın

Merhaba arkadaşlar. Önceki konularımı bilen vardır. Önceki ilişkilerimde sürekli aldatıldığım için artık karşıma kim çıksa biraz paranoyak davranıyorum. Arkadaşım vasıtasıyla biriyle tanıştım. Aslında yeni bir ilişkiye hazır değilim. Ayrılığın ardından mahvolunca toparlanmam için arkadaşım çok zorladı.Aslında ne kadar hazır değilim desemde kendime bakıp dışarı çıkmak iyi geldi ne yalan söyleyim. Neyse muhabbetimiz ve ilgisi oldukça iyiydi. İki üç kez görüştük. Ama tabi hemen hareketlerini gözlemlemeye başladım. Görüşmelerimizde Telefonunu masanın üstüne hiç koymadı. Kendime paranoyaklaşma yapma eski hikayelerin yeni şeyleri bozmasına izin verme dedim sürekli. Ama Allah karşınıza çıkarır ya. Arabayla beni bırakırken telefon elindeydi ve camın yansımasından baktığımda kalpler gördüm mesajlaşmalarda. İsim ve resmi seçemedim tabi. Ona öyle bir karşılık vermek istiyorum ki hem apışıp kalsın hem de kaliteli bir cevap olsun? Ne yapabilirim çok sinirli ve çok mutsuzum? Neden sürekli aynı tarz olaylar aynı tarz olaylar? Artık mahvoldum
Hangi kalite iki üç kez görüştüğün adamın telini camdan dikizlemişsin bence kalite şu konunun yanından geçemez siz bence önce kendinizle ilgili problemlere odaklanın biraz toparlayın hayatınızda bir iki defa gördüğünüz insanları bu kadar önemseyip kinlenmeyin biraz sakinleşin kafa olarak

Yahu kız kardeşidir, küçücük kız yeğenidir ya da kendisinin ciddiye almadığı yapışkan bir kadındır filan olamaz mı O an tepki gösterseydiniz, aaaa hayırdır kalpler filan gördüm, aman ben hiç aranıza girmeyeyim öyle bir durum varsa deseydiniz. Sonradan laf sokmak, hem de iki defa gördüğünüz birine. Pek kaliteli bir hareket gibi gelmedi bana. İstemiyorsanız bir daha görüşmezsiniz olur biter. Ama geçmiştekilerin acısını bu günkülerden ve kendinizden çıkarmayın derim Hoppa

Sadece iki uc kez gorustugunuz bir erkek heleki sızın yanınızda buyuk cesaretle kalpleşen bir erkek asla apışıp kalmaz merak etmeyin. Yol verin sadece hiiiç yorulmadan sessizce..

Bu ilişkiye henüz sizin yüklediğiniz anlamı yüklemiyor olabilir.
Anlamınızı da alın gidin derim ben, olay çıkarmadan.
Ve kendinize zaman ayırın.
Çivi çiviyi söker sağlıksız ve ilkel bi yaklaşım.
İhtiyaca yönelik başlayan her ilişki ihtiyaç tamamlanınca biter.
Gerçekten anlamlı beraberlikler istiyorsanız önce kendinizi tanıyın, sonra doğru zamanda adım atın.

Bence kalp göndermiş olması illa başkalarıyla konuştuğunu göstermez. Benim de bir kaç tane erkek arkadaşım var kalpli öpücüklü konuştuğumuz. Belki öyle bir şeydir, ya da annesi kardeşi vs olabilir. Ayrıca bu konuda bir şey derseniz, laf sokarsanız vs hiç de kaliteli olmaz bence. Akışına bırakın tanımaya devam edin, farklı bir şey varsa ortaya çıkar

Telefonumu mekanlarda asla masanın üstüne koymam. Çünkü pislik içindeki masaya telefonumu koyup sonra onu kafama dayamak istemem.
Bunun karşı tarafta güvensizlik yarattığını şu an öğrendim. Ama umurumda değil. Telefonumu masaya koymamaya devam edeceğim :KK51:

Adam o kalpleri herkese yollamış olabilir. Hoşlandığı bir kıza da olabilir; kuzenine, kardeşine vs de olabilir; erkek dolu bir geyik grubuna da olabilir.
Hoşlandığı kıza yolladıysa ne söylerseniz söyleyin apışıp kalmaz zaten. Çünkü umurunda olmaz.
Ama diğer seçeneklerden biriyse "ne diyor bu" diye apışıp kalabilir.
Özetle, gereksiz bir çaba.

Başıma böyle bir şey gelmişti , ön yargılı olmamak lazım.
Erkek arkadaşımın oozaman yeniydik telefonunda kalpli mesaj gördüm ama bakamıyorum tabi benimde suratım düştü tavır aldım.
Sonra ne oldular falan , direnip söylemedim sonra ısrar edince dedim böyle böyle gördüm.
Mesajı gösterdi annesiymiş.
Diyeceğim o ki ille bir kız olmayabilir.

diger konu hakkında bi sey diyemem ama ''neden sürekli benim basıma geliyor'' diye dusunmek bile yanlıs aslında. Düsüncelerimizi ve korkularımızı da kendimize çekeriz aslında istemsizce

Telefon niye masaya koyulsun zaten şu dönemde. Ben de koymam dışarıda. Kalpli mesajların da başka yorumu olabilir. Bence siz biraz daha kendinizi dinleyin.

Telefonun masaya konulmamasının aldatma sayılması kadar saçma bir argüman daha duymadım sanırım. Bende koymam hele şu zamanda asla koymam.
O mesajlarda herkese gönderilmiş olabilir.

Sinekte kucuktur ama mide bulandirir🤷🏻
Daha bi kac gorusme olmus kafanizda surekli suphe dolasacagina gorusmeyin bir daha olsun bitsin hem kendinize biraz zaman taniyip kendi basiniza toparlanmaya calisin yoksa bu sekilde darbe ustune darbe alirsiniz psikolojik acidanda kotu durum yasarsiniz. En iyisi hicbisey yapmadan gorusmemek neden ne oldu derse mesajlardaki kalpleri soylersin (ki inkar edecektir muhtemelen) sizde icinize bi bit yenigi dustugunu bu sekilde devam edemeyeceginizi gayet kibar sakin olagan karsilayip arada laf sokusturup daha rahat kalplesirsiniz hem diyip yol vereceksiniz en guzeli miss👌🏻

ONA DERS VERMEKTEN VAZGEÇİN. ETKİLENMEDİM SENDEN DİYİP BİTİRİN.

Şmid daha geçen hafta yaşadığım Bi olay bu. Eğer artistlik yapar hesap faln sorarsan o zeytin yağı gibi üste çıkıp bide çattt engeli basar ve egon zedelendiği için daha çok üzülür takarsın. Bir mesaj at bir ilişkiye hazır değilim şuan ama istersen arkadaş kalabiliriz de. Onun çatt yüreğine oturacak sana ilgisi yoksa bile baya artacak aman ha yelkenleri indirme. Beni dinle pişman olmazsın
aynen kastettiğim bu .cırlamak yerine üzmek istiyorum

Ya arkadaşım neden hayatı bu kadar kendinize zorlaştırıyorsunuz. Bir daha görüşmek istemediğinizi söyler , tekmeyi basar geçersiniz. Zaten eğer size gerçekten. birşey hissediyorsa siz ayrılınca canı yanar. Yok size karşı bir hissi yoksa ne yapsanız o adamın canını yakamazsınız. Böyle olayı geçlik dizisine çevirmenin ne gereği var. Kaldı ki gidip hesap sordunuz ya da canını yakmak için başka işlere girdiniz; sen kimsin, kaç gündür hayatımdasın diye üste çıksa bu sefer iyice depresyonun dibini görürsünüz, bu olaydan bu kadar etkilendiyseniz.

Back
X