Erkek arkadaşın yanına yerleşme düşüncesi?

Arkadaşlar herkes birlikte yaşamaktan bahsetmiş ama ben kendimi yanlış anlattım galiba o ailesiyle yaşıyo ben arkadaşla başka bi eve çıkacağm düşüncesiyle sormuştum.Ama tabikide kıymetli yorumlarınız için teşekkür ederim.Herkesin görüşüne saygım var birlikte yaşayan insanlar ve sevdiği için mücadele eden insanlar onursuzda değil hayasız da değildir!Bana göre cesarettir

Nikah beraberinde çeşitli sorumlulukları da getiriyor. Birbirini seven iki insanın bir arada yaşaması onursuzluk mu? Bence onursuzluk, toplumsal kabulun onayını almak için nikah kıyan ikiyüzlü düşünce biçimi...
Günümüzde nikahsız ilişkiler arttı.. Buda erkeklerin işine geliyor;)bir süre sonra.. Hiçbir hevesimiz kalmadı oluyor.. Sonuçta arkadaşımızın küçüklere rol model olacak bir mesleği var.. Yinede son karar sizindir gençler

Yorumlara bakınca bir sey diyesim geldi, namus kavrami ile ayni evde yasamak hala ilintileniyor..yahu kime ne. Imam nikahi dese alkis tutacak güruh birlikte yasamak deyince irkiliveriyor.

Konu sahibi şunlar mühim ;
Hangi sehire gideceksiniz?
Yasadiginiz sehire benziyor mu?
Is bulabilecek misiniz?
Ayni evde birbirinizi tolere edebilecek misiniz ?
Ailenize yalan soylemeniz gerekecek mi, bu sıkıntıyı göğüsleyebilecek durumda mi iliskiniz?
Gozleriniz bagli iken sevgilinizin elini tutup bilinmeyene yürüyecek kadar guveniniz var mi?
Yolunuz acik olsun bu arada :)

Günümüzde nikahsız ilişkiler arttı.. Buda erkeklerin işine geliyor:KK66:bir süre sonra.. Hiçbir hevesimiz kalmadı oluyor.. Sonuçta arkadaşımızın küçüklere rol model olacak bir mesleği var.. Yinede son karar sizindir gençler

Gençler deyince ben de sizi 60'larında bir teyze zannettim. 81 doğumluymuşsunuz:KK51:Öncelikle erkeklerin bir süre sonra işine gelen durum genç kadınlarımızın da işine geliyor. Zira kimse bir imza uğruna hayatlarını cehenneme çevirmek istemez. Ayrıca genç kadınlarımız her önüne çıkan "abazanla" ilişki yaşamıyor. Sizin deyiminizle "Küçüklere rol model olacak meslek" sahibi, kendi ayakları üzerinde duran bir genç kadın zaten duruşuyla ve verdiği eğitimle üzerine düşen görevi yerine getiriyor. Bu genç kadının ne yaşam biçimi ne de bacak arası kimseyi zerre ilgilendirmez.

Benim tahammül edemediğim ise "bir kadının" bu ataerkil dili ve bakış açısını bu denli üst bir dil olarak kullanıyor olması. Yazıktır ki bu ataerkil düzen sizin gibi düşünen kadınlar tarafından devam ettiriliyor. Keşke bu enerjinizi kadınların eşitliği düşüncesine harcasanız.

Yorumlara bakınca bir sey diyesim geldi, namus kavrami ile ayni evde yasamak hala ilintileniyor..yahu kime ne. Imam nikahi dese alkis tutacak güruh birlikte yasamak deyince irkiliveriyor.

Konu sahibi şunlar mühim ;
Hangi sehire gideceksiniz?
Yasadiginiz sehire benziyor mu?
Is bulabilecek misiniz?
Ayni evde birbirinizi tolere edebilecek misiniz ?
Ailenize yalan soylemeniz gerekecek mi, bu sıkıntıyı göğüsleyebilecek durumda mi iliskiniz?
Gozleriniz bagli iken sevgilinizin elini tutup bilinmeyene yürüyecek kadar guveniniz var mi?
Yolunuz acik olsun bu arada :)
Gideceğim şehir yaşadığım şehir gibi büyük bir şehir Hatta yaşadığım şehir daha büyük aileme yalan söylemek zorunda kalmayacağm çünkü ben ayrı bi evde yaşayacağm konu başlağı biraz birlikte yaşamak gibi görülsede sadece Bulunduğu şehire gitme düşüncesi var demiştim ama yinede teşekkür ederim Yorumlara :)

Arkadaşlar herkes birlikte yaşamaktan bahsetmiş ama ben kendimi yanlış anlattım galiba o ailesiyle yaşıyo ben arkadaşla başka bi eve çıkacağm düşüncesiyle sormuştum.Ama tabikide kıymetli yorumlarınız için teşekkür ederim.Herkesin görüşüne saygım var birlikte yaşayan insanlar ve sevdiği için mücadele eden insanlar onursuzda değil hayasız da değildir!Bana göre cesarettir
niye bu fedakarlığı sen yapıyosun, o yapsın. ayrıca bu ameliatın etkisi ne kadar sürcek uzun yol yapamıcak.yıllarmı sürcek

Bu kadar büyük bi fedakarlığı yapmazdım, çok istiyorsa o gelsin senin yanına.
Sonra "ama ben onun şu fedakarlığı bile yaptım" dersiniz, düzen bozmaya değmez.

Back
X